Originally posted by gordonas
Originally posted by Balrog
Κοιτα να δεις που εχουν γνωμη και οι καναπεδες...ελα φαε αγορι μου το χημικο και το μαρμαρο απο τον καυμενο τον μπατσουλη να σε τρεχουν στο ιατρειο και μετα θα μας το παιζεις εξοργισμενος....αιντε αμπελοφιλοσοφοι των πληκτρων....τα χειροτερα ευχομαι σε καθε ματατζη και δια-δελτα...
Δεν έχεις δικαίωμα να κάψεις την βουλή, ούτε σε έχει ορίσει κανένας αντιπρόσωπο οποιουδήποτε για να τα σπάς στο όνομα του λαού. Τα μάρμαρα που σπάσατε τα έχει πληρώσει ο Ελληνικός λαός. Για την Βουλή έχουν χυθεί ποτάμια αίμα για να την αποκτήσουμε.
Οι αγώνες δεν κερδίζονται με την βία που πρεσβεύουν οι φανατισμένοι αναρχικοί, αριστεροί και δεξιοί φασίστες. Θέλουν μυαλό και γνώση. Εγώ μόνο φανατισμό είδα στις πλατείες τις τελευταίες ημέρες. Φανατισμό που δεν έχουν ούτε τα ΜΑΤ. Όσο ήταν μόνο οι αγανακτισμένοι μαζεύτηκαν 500.000 κόσμος.
Όταν ανακατεύτηκαν οι επίδοξοι ΤΣΕΓΚΕΒΑΡΕΣ διαλύθηκε το σύμπαν και τελείωσαν όλα. Ξυπνήστε, με το μίσος δεν γίνεται τίποτα.
Κάθε πέτρα που πετάτε βάζει στον τάφο τον αγώνα για αλλαγή.
Μίσος, βία και αμόκ. Αυτό δεν είναι αγώνας, είναι εκτόνωση βίας. Να μου λείπει. Ούτε να κάψω την Βουλή θέλω, ούτε να κρεμάσω, ούτε να σπάσω κεφάλια ματατζήδων, ούτε να σκοτώσω.
δεν περιμενα να γράψεις κατι διαφορετικό...

Comment