Announcement

Collapse
No announcement yet.

LINUX

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• LINUX

εχετε βαρεθει, να σερνεται ο υπολογιστης σας? να κολλαει ιδιως οταν ειναι κρυος? να αργουν οι σελιδες να φορτωσουν? η λυση ειναι να δοκιμασετε τα linux. λειτουργικα συστηματα οπως τα windows αλλα σε τελειως διαφορετικη φιλοσοφια. μπορειτε να τα κατεβασετε κρατωντας τα windows και απλα να συγκρινετε

το πιο δημοφιλες ειναι το ubuntu. πληροφοριες απο εδω

<a href=http://www.ubuntu.com/" target="_blank">http://www.ubuntu.com/</a>

υπαρχει και αντοιστιχο ελληνικο φορουμ , γιατι στην αρχη θα εχετε αποριες , καθως τα συστηματα αυτα ειναι τελειως διαφορετικα απο τα windows που ολοι εχουμε μαθει

http://ubuntu.gr/

για παλαιοτερους υπολογιστες και netbook υπαρχει το jolicloud. το εβαλα εγω στο netbook HP 110 mini που εχω και παρατηρησα τεραστια διαφορα σε σχεση με τα windows .πληροφοριες εδω

http://www.jolicloud.com/

τα προγραμματα αυτα ειναι τελειως δωρεαν . οποτε δεν εχετε να χασετε τιποτα. Edited by: MetFM "

Αν όχι linux λειτουργικό για τον υπολογιστή σας, οπωσδήποτε ΜΟΝΟ linux server.

Είπαμε να μας τα παίρνει η Microsoft αλλά όχι και στους server. Εκεί δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ υπέρ της.

Comment

Εγω ειμαι επιφυλακτικος ως προς κατι που δεν ειναι διαδομενο...

Comment

εγω τα ubuntu τα εχω ενσωνατωμενα στον υπολογιστη απο τοτε που τον πηρα αλλα χρησιμοποιω τα windows μονο
        καιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:

Comment

Originally posted by weatherfriend
          Το linux δεν είναι διαδεδομένο?? Όλος ο πλανήτης το χρησιμοποιεί.

Comment

Originally posted by gordonas
            Δεν ειναι τοσο διαδεδομενα ομως, οσο τα windows!!![i]"

Comment

Και τα hyundai πουλάνε περισσότερα από τα Mercedes. Δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερα.

Στην περίπτωσή μας μάλιστα τα Hyundai τα πουλάνε πανάκριβα ενώ τα Mercedes (Linux) τα δίνουν τσάμπα.

Comment

Δεν υπάρχουν εξουσιοδοτημένα συνεργεία όμως
                ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ, ΜΑ ΔΕ Λ ΤΑ ΕΨ ΙΛΩΝ. ΣΤ ΙΓΜΑ. ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑ ΠΑΛΑΜ ΔΑ. ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ, ΠΥΡΟΣ ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ Ψ ΙΛΩΝ, ΦΥ ΨΥΧΗ Ο ΜΕΓΑ!
                Μόνο οι γύφτοι δεν έχουν πατρίδα!

Comment

βαλτε Mac OS X Leopard για να ησυχατε!
                  sigpic

Comment

Το Linux έχει πολύ περιορισμένη παρουσία στο χώρο του desktop. Απευθύνεται, ακόμα και σήμερα που έχει γίνει τόσο φιλικό, κυρίως σε χρήστες που είναι έτοιμοι να ασχοληθούν με τη σχετική μαστορική λογισμικού στο σύστημά τους όταν διαπιστώσουν ότι κάτι λείπει ή δεν υποστηρίζεται. Όχι μόνο έχω ένα γνωστό που μού διηγείται τις διάφορες περιπέτειές" του και βλέπω τι είδους παρεμβάσεις χρειάζονται κάθε φορά που με επισκέπτεται με το φορητό του, αλλά το χρησιμοποιούσα παλιά κι εγώ και είδα από κοντά τι γίνεται.

Είναι βέβαια το κατεξοχήν λειτουργικό σύστημα σε servers και υπερυπολογιστικά συστήματα. Εκεί όμως υπάρχει ολόκληρη ομάδα εξειδικευμένου προσωπικού που ασχολείται με την επίλυση προβλημάτων. Στο περιβάλλον αυτό είναι σχεδόν αδιανόητο να χρησιμοποιηθεί άλλο λειτουργικό σύστημα, αν και υπάρχουν εκδόσεις server των Windows οι οποίες χρησιμοποιούνται σε μηχανές που προορίζονται για ειδικές εφαρμογές (π.χ. συμβατότητα με τα desktops της γραμματειακής υποστήριξης χωρίς να χρειάζεται να αγοραστούν ξεχωριστά PCs για όλον το κόσμο). Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, και ειδικά όταν μιλάμε για υπερυπολογιστές, η προφανής επιλογή είναι Linux, ή κάποιο ιδιόκτητο σύστημα που λειτουργεί κάτω από X11."

Comment

Originally posted by cooper@kis
                      Κάν' το Lion για να είσαι σίγουρος. [i] Χάνεις βέβαια τη Rosetta αλλά τι να γίνει, δεν μπορεί ο κωδικός PowerPC να υποστηρίζεται ad aeternam."

Comment

Δεν ειναι τοσο διαδεδομενα ομως, οσο τα windows!!![i]

τα Windows ειναι διαδεδομενα σε ολο τον κοσμο γιατι υπαρχουν παρα πολλες εφαρμογες γι'αυτα!

πλεον ομως πολλες γνωστες και μη εφαρμογες υπαρχουν και σε Mac OS X.

π.χ. Microsoft Office, Corel Graphics....."
                        sigpic

Comment

Originally posted by Vox_Balenae
                          Originally posted by cooper@kis
                          Κάν' το Lion για να είσαι σίγουρος. [i] Χάνεις βέβαια τη Rosetta αλλά τι να γίνει, δεν μπορεί ο κωδικός PowerPC να υποστηρίζεται ad aeternam.

Αναμενουμε....."
                          sigpic

Comment

Working...
                          X