Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΒΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ 25/4- 30/4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΒΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ 25/4- 30/4

Εδω παιδια βαζουμε τις νεες αναφορες απο την επικειμενη αλλαγη του καιρου που θα μας απασχολησει πιστευω ολλην αυτην την εβδομαδα.[i] Edited by: Spartan "

αυριο και μεθαυριο θα ειμαι Υδρα, έχω περιέργεια να δω τι καιρό θα έχει εκεί...

Comment

Originally posted by geornik
      Λες να εχει καταιγιδοφαση?[i]"

Comment

Originally posted by Spartan
        Λες να εχει καταιγιδοφαση?[i]
        δεν μπορώ να καταλάβω τι θα συμβεί με βάση αυτά που βλέπω...θα δώσω αναφορές ετεροχρονισμένα μιας και όσο θα είμαι εκεί "απαγορευεται" να ασχολούμαι με το internet...Edited by: geornik "

Comment

Originally posted by Spartan
          Λες να εχει καταιγιδοφαση?[i]
          δεν μπορώ να καταλάβω τι θα συμβεί με βάση αυτά που βλέπω...θα δώσω αναφορές ετεροχρονισμένα μιας και όσο θα είμαι εκεί "απαγορευεται" να ασχολούμαι με το internet...
          Α καταλαβα με σηματα μορς θα μας δινεις τις αναφορες τοτε."

Comment

1.9c στα 1330μ της Παρνηθας και 3.4c στα 1950μ του Παρνασσου!!! Απο τα τρελα του καιρου!!!
            Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Μια χαρα δροσουλες συνεχιζει να κανει....

Ελαχιστη 8,8 στο Χαλανδρι με αναστροφη και ειναι ο μοναδικος Απριλιος απ`οσους θυμαμαι που κυλαει σχεδον ΟΛΟΣ !!!!! με μονοψηφιες ελαχιστες και δροσερα πρωινα.....γυρω στους 13-14 αντε κανα 10αρι με αναστροφη ειναι τα φυσιολογικα ελαχιστα για την εποχη

Μεγιστη μολις 18,2 αλλα που να αισθανθεις ζεστη μ`αυτον τον υπεροχο ανεμο που συνεχιζει και συνεχιζει και συνεχιζει αβερτα να δροσιζει ....

Απο τη Δυση του ηλιου και μετα ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΣΑΙ χωρις πανωφορι, ΟΚ τα παλτα μπηκαν ντουλαπα, αλλα ζακετες μακρυμανικα απαραιτητα ενω μπαινουμε Μαιο σε λιγο.....

Μολις 10,8 τωρα χωρις αναστροφη αφου φυσαει και εχει αρχισει να συννεφιαζει.....αισθηση 9,5 !!!!!!!!

Αντε καλες βροχες αυριο και μικρη πτωση της Τ !!!!!!!!!! [i]
              "
              ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

Συννεφια εδω και 10,3 βαθμοι...

Comment

χριστος ανεστη απο κερκυρα. 14-16 το ευρος. υετος απο χθες. 21 χιλιοστα ο μηνιαιος των παξων. δυστυχως οι αλλοι σταθμοι εκτος. 90% υγρασια. πολλα συννεφα και που και που προσπαθει και αχνοφαινεται ο ηλιος.......
                  Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
                  ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

Εδώ Γρεβενά ψιλοβρέχει από το πρωί με τη θερμοκρασία να πλησιάζει το 10. Εκπληκτικός καιρός! Αν μας έκανε την τιμή να βρέχει όλη μέρα έντονα, θα ήταν ακόμα καλύτερα[i]"

Comment

Xiονιζει στην καμερα της Βασιλιτσας στα 1640.

Comment

Originally posted by vasilitsa freak
                        Εδώ Γρεβενά ψιλοβρέχει από το πρωί με τη θερμοκρασία να πλησιάζει το 10. Εκπληκτικός καιρός! Αν μας έκανε την τιμή να βρέχει όλη μέρα έντονα, θα ήταν ακόμα καλύτερα[i]
                        Βλεπω 0c στην Βασιλιτσα!! Δεν το βαζει κατω το βουνο!! "
                        Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Originally posted by Dirfis
                          Εδώ Γρεβενά ψιλοβρέχει από το πρωί με τη θερμοκρασία να πλησιάζει το 10. Εκπληκτικός καιρός! Αν μας έκανε την τιμή να βρέχει όλη μέρα έντονα, θα ήταν ακόμα καλύτερα[i]
                          Βλεπω 0c στην Βασιλιτσα!! Δεν το βαζει κατω το βουνο!!

Τις ριπές 45χιλ/ώρα με ανατολικό άνεμο τις είδες??? Αγγελε πες του να σταματήσει! Δεν πάει άλλο! Δε γίνεται να έχει σε σας Α-ΒΑ και σε μας Δ-ΝΔ??? έτσι θα μαστε και οι 2 ευχαριστημένοι...."

Comment

Originally posted by Dirfis
                            Βλεπω 0c στην Βασιλιτσα!! Δεν το βαζει κατω το βουνο!!

Τις ριπές 45χιλ/ώρα με ανατολικό άνεμο τις είδες??? Αγγελε πες του να σταματήσει! Δεν πάει άλλο! Δε γίνεται να έχει σε σας Α-ΒΑ και σε μας Δ-ΝΔ??? έτσι θα μαστε και οι 2 ευχαριστημένοι....
                            Εσυ με ανατολικο και ΒΑ ανεμο μπορεις να μου πεις πως καταφερνει και βαζει το βουνο σου χιονια...;;; Αν εμεις ειχαμε ΝΔ καιρους θα ειχαν σκασει τα βραχια απο την ζεστη στην Διρφυ!!! "
                            Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Ισχυρες μπορες πληττουν εδω και λιγη ωρα τις νοτιες συνοικιες της Χαλκιδας!!! Η θερμοκρασια σε πτωση απο τους 17.5c στους 14.3c! Η ανοιξη ειναι εδω...
                              Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Working...
                              X