Εδω παιδια βαζουμε τις νεες αναφορες απο την επικειμενη αλλαγη του καιρου που θα μας απασχολησει πιστευω ολλην αυτην την εβδομαδα.[i] Edited by: Spartan "
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΒΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ 25/4- 30/4
Collapse
X
-
δεν μπορώ να καταλάβω τι θα συμβεί με βάση αυτά που βλέπω...θα δώσω αναφορές ετεροχρονισμένα μιας και όσο θα είμαι εκεί "απαγορευεται" να ασχολούμαι με το internet...Originally posted by SpartanΛες να εχει καταιγιδοφαση?[i]Originally posted by geornikαυριο και μεθαυριο θα ειμαι Υδρα, έχω περιέργεια να δω τι καιρό θα έχει εκεί...

Edited by: geornik "
Comment
-
Α καταλαβα με σηματα μορς θα μας δινεις τις αναφορες τοτε.Originally posted by geornikδεν μπορώ να καταλάβω τι θα συμβεί με βάση αυτά που βλέπω...θα δώσω αναφορές ετεροχρονισμένα μιας και όσο θα είμαι εκεί "απαγορευεται" να ασχολούμαι με το internet...Originally posted by SpartanΛες να εχει καταιγιδοφαση?[i]Originally posted by geornikαυριο και μεθαυριο θα ειμαι Υδρα, έχω περιέργεια να δω τι καιρό θα έχει εκεί...

"
Comment
-
Μια χαρα δροσουλες συνεχιζει να κανει....
Ελαχιστη 8,8 στο Χαλανδρι με αναστροφη και ειναι ο μοναδικος Απριλιος απ`οσους θυμαμαι που κυλαει σχεδον ΟΛΟΣ !!!!! με μονοψηφιες ελαχιστες και δροσερα πρωινα.....γυρω στους 13-14 αντε κανα 10αρι με αναστροφη ειναι τα φυσιολογικα ελαχιστα για την εποχη
Μεγιστη μολις 18,2 αλλα που να αισθανθεις ζεστη μ`αυτον τον υπεροχο ανεμο που συνεχιζει και συνεχιζει και συνεχιζει αβερτα να δροσιζει ....
Απο τη Δυση του ηλιου και μετα ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΣΑΙ χωρις πανωφορι, ΟΚ τα παλτα μπηκαν ντουλαπα, αλλα ζακετες μακρυμανικα απαραιτητα ενω μπαινουμε Μαιο σε λιγο.....
Μολις 10,8 τωρα χωρις αναστροφη αφου φυσαει και εχει αρχισει να συννεφιαζει.....αισθηση 9,5 !!!!!!!!
Αντε καλες βροχες αυριο και μικρη πτωση της Τ !!!!!!!!!! [i]
"ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment
-
χριστος ανεστη απο κερκυρα. 14-16 το ευρος. υετος απο χθες. 21 χιλιοστα ο μηνιαιος των παξων. δυστυχως οι αλλοι σταθμοι εκτος. 90% υγρασια. πολλα συννεφα και που και που προσπαθει και αχνοφαινεται ο ηλιος.......Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11
Comment
-
Βλεπω 0c στην Βασιλιτσα!! Δεν το βαζει κατω το βουνο!!Originally posted by vasilitsa freakΕδώ Γρεβενά ψιλοβρέχει από το πρωί με τη θερμοκρασία να πλησιάζει το 10. Εκπληκτικός καιρός! Αν μας έκανε την τιμή να βρέχει όλη μέρα έντονα, θα ήταν ακόμα καλύτερα[i]
"
Αγγελος...Χαλκιδα!!!!
Comment
-
Originally posted by DirfisΒλεπω 0c στην Βασιλιτσα!! Δεν το βαζει κατω το βουνο!!Originally posted by vasilitsa freakΕδώ Γρεβενά ψιλοβρέχει από το πρωί με τη θερμοκρασία να πλησιάζει το 10. Εκπληκτικός καιρός! Αν μας έκανε την τιμή να βρέχει όλη μέρα έντονα, θα ήταν ακόμα καλύτερα[i]
Τις ριπές 45χιλ/ώρα με ανατολικό άνεμο τις είδες???
Αγγελε πες του να σταματήσει! Δεν πάει άλλο! Δε γίνεται να έχει σε σας Α-ΒΑ και σε μας Δ-ΝΔ??? έτσι θα μαστε και οι 2 ευχαριστημένοι...."
Comment
-
Εσυ με ανατολικο και ΒΑ ανεμο μπορεις να μου πεις πως καταφερνει και βαζει το βουνο σου χιονια...;;; Αν εμεις ειχαμε ΝΔ καιρους θα ειχαν σκασει τα βραχια απο την ζεστη στην Διρφυ!!!Originally posted by vasilitsa freakOriginally posted by DirfisΒλεπω 0c στην Βασιλιτσα!! Δεν το βαζει κατω το βουνο!!Originally posted by vasilitsa freakΕδώ Γρεβενά ψιλοβρέχει από το πρωί με τη θερμοκρασία να πλησιάζει το 10. Εκπληκτικός καιρός! Αν μας έκανε την τιμή να βρέχει όλη μέρα έντονα, θα ήταν ακόμα καλύτερα[i]
Τις ριπές 45χιλ/ώρα με ανατολικό άνεμο τις είδες???
Αγγελε πες του να σταματήσει! Δεν πάει άλλο! Δε γίνεται να έχει σε σας Α-ΒΑ και σε μας Δ-ΝΔ??? έτσι θα μαστε και οι 2 ευχαριστημένοι....
"
Αγγελος...Χαλκιδα!!!!
Comment

Comment