Το φωτογραγικο αυτο ποστ, ειναι αφιερωμενο στον Thunderguy που προφανως του αρεσουν τρομερα οι καταιγιδες(οπως και εμενα), και ολα εκεινα που την συνοδευουν πχ βαρια συννεφα, αστραπες, κεραυνοι, κλπ.
Τι να κανουμε thunderguy, αφου ο καιρος θελει να κανει αυτα τα ανουσια ψευτοκρυα και δεν μας δινει καταιγιδες προς το παρον, ας δουμε μερικες εικονες τους απλως.[i]
Παντως οι περισσοτερες ειναι τρομερες.
Κριμα που εδω εχω να δω τετοια βαρια συννεφα πολλα πολλα χρονια. Δεν μιλαω για τυπου ανεμοστροβιλου φυσικα που δεν εχουμε εδω τετοια.....

"
Τι να κανουμε thunderguy, αφου ο καιρος θελει να κανει αυτα τα ανουσια ψευτοκρυα και δεν μας δινει καταιγιδες προς το παρον, ας δουμε μερικες εικονες τους απλως.[i]
Παντως οι περισσοτερες ειναι τρομερες.
Κριμα που εδω εχω να δω τετοια βαρια συννεφα πολλα πολλα χρονια. Δεν μιλαω για τυπου ανεμοστροβιλου φυσικα που δεν εχουμε εδω τετοια.....

"

......αλλα βασικα βιαστηκες να ανοιξες το θεμα εχουμε ακομη καμια 30αρια ημερες
......απλως παντα θυμαμαι τον απριλιο εκανε μια μπορα ετσι με καμια βροντη σαν προγευση δηλαδη οχι τιποτε φοβερο αλλα με αυτες τις ψυχρες θα πρεπει να περιμενουμε τον μαιο
......οσο για τις φωτο που εβαλες δεν χρειαζεται να πω κατι μιλανε απο μονες τους......απλως αυτο που εβαλες ειναι ενα απλο δειγμα του τι εχω στον υπολογιστη μου και αν το βαλω εδω θα γεμισει δεκαδες σελιδες
"

"
</a>

</a>

</a>

</a>

</a>

</a>

Comment