Announcement

Collapse
No announcement yet.

Καλαβρυτα απο Αθηνα??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Καλαβρυτα απο Αθηνα??

Γεια χαρα..!!θα ηθελα την βοηθεια σας....Θελω να παω απο Αθηνα καλαβρυτα με κτελ...Αλλα απο Καλαβρυτα μεχρι το χιονοδρομικο???εχει καποιο λεωφορειο??Η καποιο μεσο για να ανεβω και να κατεβω στο χιονοδρομικο ??

Ευχαριστω!!
    ΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ..ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ..!!

Γιατι δεν ρωτας για το σκι bus του κλαουδατου?? κοστιζει 15 ευρω και περναει απο πολλα σημεια αθηνας. Φτανει πανω γυρω στισ 10.30 και φευγει απο κει 15.30. Εγω το εχω παρει Σαββατο. Απλα δεν ξερω αν εχει και καθημερινες. Στην πρωτη σελιδα του snowreport εχει λινκ. Αν πας με κτελ σιγουρα θα φτασεις μετα τισ 10.30 οποτε σε συμφερει νομιζω.

Comment

Συμφωνώ το ski-bus του Κλαουδάτου είναι πολύ καλή περίπτωση. Εκτώς του οτι κοστίζει μόνο 15 Ευρώ, έχουν κάνει και ειδική συμφωνία με τα Καλάβρυτα γιά έκπτωση στο πάσο. Σαβ/κο το πάσο αντί γιά 25 Ευρώ εάν πας με τον Κλαουδάτο κοστίζει μόνο 15. Εχει και τις καθημερινές έκπτωση το πάσο αλλά δεν ξέρω πόσο.
      Επίσις σταματάει στον Κλαουδάτο γιά ενοικίαση εξοπλισμού και νοικιάζεις μόνο με 10 ευρώ.
      Το κακό με τις καθημερινές, είναι οτι σπάνια βρήσκεις γιά Καλάβρυτα λόγο μη συμμετοχής.
      Για Παρνασσό μπορει και να βρείς.
      Σ/κ βρίσκεις άνετα.

Comment

Αν θες να πας με το ski bus του κλαουδάτου το οποίο για τους λόγους που αναφέρει ο slalom είναι πολύ καλή περίπτωση, για να γλυτώσεις το 'tour' του νομού Αττικής κοίτα να το πάρεις κάπου προς το τέλος

Comment

Ναι βέβαια mentalic! Καλά είναι από Θηβών και Καβάλας (Media Markt). (Εχει ήδη κανει όλη την ξενάγηση!) Edited by: Slalom

Comment

Working...
          X