Ρε παιδιά τι γίνεται? σεισμοί, τσουνάμι, πυρηνικά, εξεγέρσεις, πολέμοι, αρρώστιες, φτώχια...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ.ΕΜΕΙΣ?
Collapse
X
-
μετά από μερικά edit έγινες κατανοητός;pOriginally posted by beach-snow
Φίλε μου καλέ χειμώνα, είναι ένα σοβαρό θέμα, αλλά όχι για το καιρικό φόρουμ πως να το κάνουμε...ή μήπως εμείς δεν είμαστε σε πόλεμο καιρό τώρα? Και τι σχέση έχει αυτό που λες για να σκοτωθεί κάποιος ή όχι με το να κλειδωθεί ως καιρικό θέμα...μην τρελαθούμε πια...σε παραλήρημα είσαι;
Και το κλείδωμα αφορούσε τον καιρό, όχι για εδώ ή στις ειδήσεις...
Comment
-
Αγαπητέ farmak να μιλήσουμε για το θέμα εκεί που αρμόζει, όπως τώρα εδώ...ή στο ειδήσεις μόνο...όχι στον καιρό επιμένω...
Και το άλλο με την τραγωδία της Ιαπωνίας κακώς έχει μείνει στον καιρό...Edited by: beach-snow
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Originally posted by beach-snowΦίλε μου καλέ χειμώνα, είναι ένα σοβαρό θέμα, αλλά όχι για το καιρικό φόρουμ πως να το κάνουμε...ή μήπως εμείς δεν είμαστε σε πόλεμο καιρό τώρα? Και τι σχέση έχει αυτό που λες για να σκοτωθεί κάποιος ή όχι με το να κλειδωθεί ως καιρικό θέμα...μην τρελαθούμε πια...σε παραλήρημα είσαι;
Και το κλείδωμα αφορούσε τον καιρό, όχι για εδώ ή στις ειδήσεις...
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΣ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΨΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΡΩΘΗΚΑ.ΣΥΜΦΩΝΟ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΧΕΤΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΦΑΣΙΣΜΟ,Η ΧΟΥΝΤΑ Η ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.Μήπως,ο κακός μας ο καιρός,ήταν μέχρι χτες???
Comment
-
Originally posted by chemical23Πολλα μαζεμενα γεγονοτα πραγματι. Το ενα απο αυτο στην μεσογειακη γειτονια μας!Originally posted by mr mojo risinΡε παιδιά τι γίνεται? σεισμοί, τσουνάμι, πυρηνικά, εξεγέρσεις, πολέμοι, αρρώστιες, φτώχια...
Γειτονιά δε θα πει τίποτα...
<a href=http://img848.imageshack.us/i/libyamap.jpg/" target="_blank">
</a>"
Στις 16 Σεπτεμβρίου 2012 η επιφάνεια των πάγων στην Αρκτική έφτασε την ελάχιστη έκταση των 3,41 εκατομμυρίων χιλιομέτρων. Πρόκειται για τη μικρότερη έκταση από το 1979, οπότε υπάρχουν καταγεγραμμένα δορυφορικά δεδομένα...
Comment
-
Originally posted by beach-snowΑγαπητέ farmak να μιλήσουμε για το θέμα εκεί που αρμόζει, όπως τώρα εδώ...ή στο ειδήσεις μόνο...όχι στον καιρό επιμένω...
Και το άλλο με την τραγωδία της Ιαπωνίας κακώς έχει μείνει στον καιρό...
Χρειάστηκε μερικά edit για να γίνεις κατανοητός... [i] η αρχική σου πάντως τοποθέτηση ήταν κάπως άκομψη...
"
Στις 16 Σεπτεμβρίου 2012 η επιφάνεια των πάγων στην Αρκτική έφτασε την ελάχιστη έκταση των 3,41 εκατομμυρίων χιλιομέτρων. Πρόκειται για τη μικρότερη έκταση από το 1979, οπότε υπάρχουν καταγεγραμμένα δορυφορικά δεδομένα...
Comment
-
Originally posted by farmakOriginally posted by chemical23Πολλα μαζεμενα γεγονοτα πραγματι. Το ενα απο αυτο στην μεσογειακη γειτονια μας!Originally posted by mr mojo risinΡε παιδιά τι γίνεται? σεισμοί, τσουνάμι, πυρηνικά, εξεγέρσεις, πολέμοι, αρρώστιες, φτώχια...
Γειτονιά δε θα πει τίποτα...
<a href=http://img848.imageshack.us/i/libyamap.jpg/" target="_blank">
</a>
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΧΑΝΕ ΜΕΙΝΕΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΜΕ ΓΥΜΝΟ ΜΑΤΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ ΑΝΕΤΑ Η ΛΙΒΥΗ ΦΑΡΜΑΚ.
"Μήπως,ο κακός μας ο καιρός,ήταν μέχρι χτες???
Comment
-
Ωχ μην μου λες τετοια τωρα....Originally posted by farmakμα δε νομίζω ότι φοβάται κανείς στρατιωτικό χτύπημα... Δυό παγιδευμένα αυτοκίνητα με τρελούς θρησκόληπτους σε αποστολή αυτοκτονίας φτάνουν...[i]
Αν και δεν νομιζω. Δεν τους εχω στην κατηγορια των καμικαζι αυτους. Ή ειναι και αυτοι?
Εγω νομιζα οτι ο Κανταφι δεν εχει υποστηριξη απο τον λαο του και θελουν την καταρριψη του. Λαθος νομιζα?
Τον Κανταφι αραγε τον εχουν σε υποληψη οι αλλες χωρες και οι ανθρωποι που καλεσε απο αυτες για αγωνα εναντια στις χωρες που τον πολεμουν?
"http://bobby-e4.blogspot.com/
Comment
-
Για μένα αυτό που ζούμε στην Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο φίλε ΧΕΙΜΩΝΑ είναι πολύ πιο σοβαρό από το θέμα πόλεμος στη Λιβύη, που γνώμη μου είναι δεν θα μας αγγίξει ιδιαίτερα πλην των τιμών του πετρελαίου...δλδ πάλι οικονομικά...
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΠΟΛΗΨΗ ΟΙ ΣΥΝΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑΒΕΣ,ΓΙΑΤΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ.Originally posted by BobbyF2Ωχ μην μου λες τετοια τωρα....Originally posted by farmakμα δε νομίζω ότι φοβάται κανείς στρατιωτικό χτύπημα... Δυό παγιδευμένα αυτοκίνητα με τρελούς θρησκόληπτους σε αποστολή αυτοκτονίας φτάνουν...[i]
Αν και δεν νομιζω. Δεν τους εχω στην κατηγορια των καμικαζι αυτους. Ή ειναι και αυτοι?
Εγω νομιζα οτι ο Κανταφι δεν εχει υποστηριξη απο τον λαο του και θελουν την καταρριψη του. Λαθος νομιζα?
Τον Κανταφι αραγε τον εχουν σε υποληψη οι αλλες χωρες και οι ανθρωποι που καλεσε απο αυτες για αγωνα εναντια στις χωρες που τον πολεμουν?
Comment
-
Originally posted by beach-snowΓια μένα αυτό που ζούμε στην Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο φίλε ΧΕΙΜΩΝΑ είναι πολύ πιο σοβαρό από το θέμα πόλεμος στη Λιβύη, που γνώμη μου είναι δεν θα μας αγγίξει ιδιαίτερα πλην των τιμών του πετρελαίου...δλδ πάλι οικονομικά...
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ.[i]
Comment
-
Originally posted by ΧΕΙΜΩΝΑΣOriginally posted by beach-snowΓια μένα αυτό που ζούμε στην Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο φίλε ΧΕΙΜΩΝΑ είναι πολύ πιο σοβαρό από το θέμα πόλεμος στη Λιβύη, που γνώμη μου είναι δεν θα μας αγγίξει ιδιαίτερα πλην των τιμών του πετρελαίου...δλδ πάλι οικονομικά...
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ.[i]
Αυτό είναι το θέμα... ο Καντάφι μόνος του είναι μια χαψιά για τους ΕυρωΑμερικάνους... Αν ομως αδράξουν την ευκαιρία οι άλλοι (και ειδικά οι Ιρανοί -ο Αχμαντινετζάντ είναι παλαβός και διαθέτει πυρηνικά)? Διαβάζατε υποθέτω το διάγγελμα του Καντάφι... τους καλεί όλους σε ξεσηκωμό... μέχρι και τους Λατινοαμερικάνους ο αθεόφοβος... Και φυσικά ένας πόλεμος έχει απώλειες και για τις δύο πλευρές, όσο εύκολος κι αν είναι... Το θέμα είναι ότι βαρέθηκα να με ταίζουν παπά και φιλειρηνισμό και φιλο-δημοκρατισμό τα δυτικά Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας. Για το πετρέλαιο γίνεται η μπούκα, καθώς για κάποιο λόγο ο Καντάφι πλέον δεν τους κάνει τα κέφια... Edited by: farmak "Στις 16 Σεπτεμβρίου 2012 η επιφάνεια των πάγων στην Αρκτική έφτασε την ελάχιστη έκταση των 3,41 εκατομμυρίων χιλιομέτρων. Πρόκειται για τη μικρότερη έκταση από το 1979, οπότε υπάρχουν καταγεγραμμένα δορυφορικά δεδομένα...
Comment
-
Χειμωνα βασικα η Αιγυπτος ηδη εχει ξεσηκωθει και η Τυνησια και αποτιναξαν τα καθεστωτα (οπως φαινεται με την υποστηριξη των ΗΠΑ και υπολοιπων). Απο εκει και περα μη ξεχναμε οτι υπαρχουν και οι αντικαθεστωτικοι της Λιβυης και η επανασταση τους. Αληθεια η ταυτοτητα τους ποια ειναι? Ειναι φανατικοι ισλαμιστες δυσκολο. Ειναι δημοκρατες? Ειναι σουνιτες ή σηιτες? Ειναι σαν ενα μωσαικο πολυσυνθετο? Οι συσχετισμοι νομιζω δεν ειναι τοσο απλοικοι οσο ηταν στο Ιρακ οπου υπηρχε μια Αμερικη και Αγγλια που εκαναν μονομερη επεμβαση και μια αντιδραση των Αραβων και των Ισλαμιστων.
Ξεχασα και το Μπαχρειν οπου η Σαουδικη Αραβια εχει εισβαλει στην ουσια..και εκει κανει παιχνιδι το Ιραν! Εκει νομιζω ειναι σηιτες οι επαναστατες κυριως!
Edited by: chemical23sigpic
Comment

Comment