Announcement

Collapse
No announcement yet.

συνέλθετε θα χασετε.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Loof
    ε τοτε ρε nesta γιατι θελει να φυγει σαν τρελος?
    ας καθησει να κανει κι'αλλα κονέ να τα κονομησει χοντρα!
    [i]"
    http://www.facebook.com/dimitris.gatzes
    http://logistiki-exelixi.blogspot.com
    http://www.logistiki-exelixi.gr
    [SIGPIC]

Comment

Originally posted by nesta
      Originally posted by koukos
      Originally posted by valsam
      1.000.000 Eυρω για να κατασκευαστει το snowbar και 100.000 ενοικιο τον χρονο?!?!?!?!?![i]

Αν αυτα ειναι τα νουμερα του κοστους κατασκευης και του ενοικιου τοτε και εγω ειμαι εξωγιηνος και σας γραφω απο τον πλανιτη Χ2SJQQR!!!!!
      Το 1εκατ.ευρω δεν βγαινει με τιποτα.... Κανείς σωστός και υγειής επιχειρηματίας δεν θα επένδυε αυτό το ποσό(εάν το είχε ζεστό στην τσέπη του) στο Καιμάκ για να πουλάει καφέ και ποτά.... Εάν έχει γίνει όντως αυτή η επένδυση τότε μιλάμε για ''γκάφα'' και σκάνδαλο ταυτόχρονα....

Για ποιο snowbar μιλατε??για το σαλε ειπα εγω 1500τετρ<Σκεπες,πατωματα,υδραυλικα,εστιατορια,φαστ-φουντ,2 καφετεριες,8 σουιτες,3 γραφεια,ιατρειο,8 τουαλετες και 1 για ατομα με ειδικες αναγκες,ηλεκτρικα,λεβητες,φοριαμοι αποθηκευσης,2 αποθηκες, και πολλα αλλα>,η μεγαλη τζαμαρια μονο κοστισε 50.000 ευρω!!Οσο για τη γκαφα,με 300.000 ευρωτζιρο μεσο ορο το τετραμηνο (και τα εξοδα ετσι να τα υπολογισετε...) για 10 χρονια και με 50% κερδος υπολογιστε τη γκαφα.......

Τελος να σας ενημερωσω οτι ο συγκεκριμενος επιχειρηματιας ειναι και κατασκευαστης!!!!Τα νεα εργα μονο που πηρε απο τις γνωριμιες που εκανε στο καιμακ φτανουν για να εχει βγει η επενδυση του.Πολλα σας ειπα.Φιλακια!!
      Μπορούμε να μάθουμε εάν αυτό έγινε μέσω κάποιας δημοπρασίας-διαγωνισμού;
      Το "γκάφα-σκάνδαλο" για εκεί προοριζόταν,όχι για το snowbar...
      Δεν είναι δυνατόν τα ορεινά καταφύγια να μετατρέπονται σε μεζονέτες προς ενοικίαση...
      Το καταφύγιο έχει οικοδομική άδεια;Πώς πήρε άδεια κατασκευής-μετατροπών ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας;Ποιός υπεύθυνος την υπέγραψε;Μήπως κατέθεσε μελέτες ο επιχειρηματίας;Κάθε επαγγελματίας αυτά βρίσκει μπροστά του όταν ανοίγει μιά επιχείρηση,σ'αυτήν την περίπτωση τι έγινε;
      ΑΥΤΗ είναι η ένσταση μου.....

"
      http://www.youtube.com/watch?v=olpZkEZD_3E&feature=related

Comment

Originally posted by Dimis_viper
        Originally posted by Loof
        ε τοτε ρε nesta γιατι θελει να φυγει σαν τρελος?
        ας καθησει να κανει κι'αλλα κονέ να τα κονομησει χοντρα!
        [i]
        ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ.......Η ΔΕ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΟΛΑ!!!!!!ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΙΜΑΚ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ,Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΩΝ!!!!"

Comment

1.000.000 Eυρω για να κατασκευαστει το snowbar και 100.000 ενοικιο τον χρονο?!?!?!?!?![i]

Αν αυτα ειναι τα νουμερα του κοστους κατασκευης και του ενοικιου τοτε και εγω ειμαι εξωγιηνος και σας γραφω απο τον πλανιτη Χ2SJQQR!!!!!
          Το 1εκατ.ευρω δεν βγαινει με τιποτα.... Κανείς σωστός και υγειής επιχειρηματίας δεν θα επένδυε αυτό το ποσό(εάν το είχε ζεστό στην τσέπη του) στο Καιμάκ για να πουλάει καφέ και ποτά.... Εάν έχει γίνει όντως αυτή η επένδυση τότε μιλάμε για ''γκάφα'' και σκάνδαλο ταυτόχρονα....

Για ποιο snowbar μιλατε??για το σαλε ειπα εγω 1500τετρ<Σκεπες,πατωματα,υδραυλικα,εστιατορια,φαστ-φουντ,2 καφετεριες,8 σουιτες,3 γραφεια,ιατρειο,8 τουαλετες και 1 για ατομα με ειδικες αναγκες,ηλεκτρικα,λεβητες,φοριαμοι αποθηκευσης,2 αποθηκες, και πολλα αλλα>,η μεγαλη τζαμαρια μονο κοστισε 50.000 ευρω!!Οσο για τη γκαφα,με 300.000 ευρωτζιρο μεσο ορο το τετραμηνο (και τα εξοδα ετσι να τα υπολογισετε...) για 10 χρονια και με 50% κερδος υπολογιστε τη γκαφα.......

Τελος να σας ενημερωσω οτι ο συγκεκριμενος επιχειρηματιας ειναι και κατασκευαστης!!!!Τα νεα εργα μονο που πηρε απο τις γνωριμιες που εκανε στο καιμακ φτανουν για να εχει βγει η επενδυση του.Πολλα σας ειπα.Φιλακια!!
          Μπορούμε να μάθουμε εάν αυτό έγινε μέσω κάποιας δημοπρασίας-διαγωνισμού;
          Το "γκάφα-σκάνδαλο" για εκεί προοριζόταν,όχι για το snowbar...
          Δεν είναι δυνατόν τα ορεινά καταφύγια να μετατρέπονται σε μεζονέτες προς ενοικίαση...
          Το καταφύγιο έχει οικοδομική άδεια;Πώς πήρε άδεια κατασκευής-μετατροπών ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας;Ποιός υπεύθυνος την υπέγραψε;Μήπως κατέθεσε μελέτες ο επιχειρηματίας;Κάθε επαγγελματίας αυτά βρίσκει μπροστά του όταν ανοίγει μιά επιχείρηση,σ'αυτήν την περίπτωση τι έγινε;
          ΑΥΤΗ είναι η ένσταση μου.....

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ.ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ (ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ....ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΖΕΙ,Η ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ σ * * * α (ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ!!!).ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΕΙΑ (ΟΠΩΣ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΚ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ-ΛΙΦΤ,ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!!!!"

Comment

[i] "

Comment

Για ποιο snowbar μιλατε??για το σαλε ειπα εγω 1500τετρ<Σκεπες,πατωματα,υδραυλικα,εστιατορια,φαστ-φουντ,2 καφετεριες,8 σουιτες,3 γραφεια,ιατρειο,8 τουαλετες και 1 για ατομα με ειδικες αναγκες,ηλεκτρικα,λεβητες,φοριαμοι αποθηκευσης,2 αποθηκες, και πολλα αλλα>,η μεγαλη τζαμαρια μονο κοστισε 50.000 ευρω!!Οσο για τη γκαφα,με 300.000 ευρωτζιρο μεσο ορο το τετραμηνο (και τα εξοδα ετσι να τα υπολογισετε...) για 10 χρονια και με 50% κερδος υπολογιστε τη γκαφα.......

Μπορούμε να μάθουμε εάν αυτό έγινε μέσω κάποιας δημοπρασίας-διαγωνισμού; Το "γκάφα-σκάνδαλο" για εκεί προοριζόταν,όχι για το snowbar... Δεν είναι δυνατόν τα ορεινά καταφύγια να μετατρέπονται σε μεζονέτες προς ενοικίαση... Το καταφύγιο έχει οικοδομική άδεια;Πώς πήρε άδεια κατασκευής-μετατροπών ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας;Ποιός υπεύθυνος την υπέγραψε;Μήπως κατέθεσε μελέτες ο επιχειρηματίας;Κάθε επαγγελματίας αυτά βρίσκει μπροστά του όταν ανοίγει μιά επιχείρηση,σ'αυτήν την περίπτωση τι έγινε; ΑΥΤΗ είναι η ένσταση μου.....
              ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ.ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ (ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ....ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΖΕΙ,Η ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ σ * * * α (ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ!!!).ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΕΙΑ (ΟΠΩΣ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΚ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ-ΛΙΦΤ,ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!!!!
              Πάλι το'χασες...
              Το ΠΩΣ έγινε σχετίζεται με το ΔΕΝ έπρεπε να γινει...
              Εάν αυτό δεν είναι γκάφα και σκάνδαλο..."
              http://www.youtube.com/watch?v=olpZkEZD_3E&feature=related

Comment

Originally posted by Dimis_viper
                Originally posted by pvasilikos
                Επειδή ασχολούμαι χροοοονια με το εμπόριο (όχι δεν εχω περίπτερο). Έχουμε και λέμε.
                Καταρχάς ας δούμε την επένδυση.
                1.000.000€ το 2004. Τώρα εχουμε2011 και θέλει να το κρατήσει ακόμα ένα χρόνο ? δηλαδή επένδυση για 8 (ας πούμε 10 χρόνια). Δηλαδή 100.000€ ανά έτος η επισκευή.
                Θα θεωρήσουμε για λόγους ευκολίας ότι το 1M€ το είχε , δεν το δανείστηκε , γιατί αλλιώς θα τρελαθούμε αν υπολογίσουμε και το χρηματοοικονομικό κόστος.
                +100.000€ / ετος μίσθωμα.
                20 – 30 άτομα προσωπικό (δηλαδή 25 μέσος Όρος ?)
                25 * 1.000 * 14 = 350.000€ + εργατικές εισφορές 30% = 455.000€ ανά έτος .
                Συνολικά έξοδα ανά έτος = 100.000€ (αρχ. επένδυση) + 100.000€ (ενοίκιο) + 455.000€ (μισθοί) = 655.000€ / ετος.
                Εδώ θα σταματήσω . Αυτά αρκούν για να δούμε αν συμφέρει.
                Πάμε.
                Θεωρούμε ότι μια τέτοιου είδους επιχείρηση δουλεύει με 50% κέρδος (ίσως παραπάνω , δεν έχω εμπειρία από τέτοιου είδους επιχειρήσεις , η αλήθεια είναι). Για να βγαλει τα 655K€ , πρεπει να πουλήσει 1.612.000€ . Μετα την αποδοση ΦΠΑ 301.430,89€ το υπόλοιπο είναι 1.310.569€, του οποιου το 50% είναι τα εξοδα του , δηλαδη 655.000€.
                Τωρα αν πουλάς 1.612.000€ σε 4 μηνες όπως λετε , αυτό σημαινει 403.000€ ανα μηνα. Δηλαδη 13.433€ ανα ημερα. Όμως ολος ο τζιρος είναι σαββατοκύριακο. Αρα 45.000€ Σαββατο και 45.000€ Κυριακή και αλλα 4.000€ τις υπόλοιπες 5 ημέρες. (Δεν υπολογιζω Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά). Με έναν μεσο ορο κατανάλωσης τα 15€ / ατομο , θελουμε 3.000 ατομα να περνανε από το σαλέ. Με 0,5€ πανω στο νερο εχουμε κερδος 48.000€ ανα ετος . Υπολογιζω 4 μηνες , δηλαδη 32 Σαβατα και Κυριακές , με 3.000 ατομα ανα ημερα.
                48.000€ επιπλέον στα 1.612.000€ . Είναι πολύ λίγο για να χάσεις τον κόσμο σου και να ρίξεις την κατανάλωση σου.
                Βαση αυτης της λογικής , αν δεν βγαίνεις , πρεπει να βρεις τρόπο να αυξησεις την κατανάλωση και όχι το κερδος. Η αυξηση κερδους μειωνει την καταναλωση. Βασική αρχη εμπορίου. (βλεπε τα βενζιναδικα που πλεον κλεινουν).
                Επειδη ο υπολογισμός εξοδων είναι πολύ χαλαρός , υπάρχουν και ένα σωρο αλλα λειτουργικά για τα οποια κάθε 1.000€ εξοδα πρεπει να εχουμε 1.230€ πωλήσεις, θα μου επιτρεψεται να αναρωτηθώ , μηπως το 1Μ€ , είναι κατά ένα ποσοστο προϊόν επιδότησης ? καποιο ΕΣΠΑ ? κάποιος αναπτυξιακός , ισως? Οπότε καρασυμφερει.
                Ελπίζω να μην κούρασα παρα πολύ. Πλάκα δεν ειχε ?
                Όπως ακριβώς τα λές είναι πλίν των μισθών... Οι μισθοί είναι λιγότεροι μιας και δουλεύουν ας πούμε 6 μήνες και δικαιούνται επιδόματα αδείας και δώρα... άρα ας πούμε περίπου 8 μισθούς και όχι 14.. Και ξεχνάς να βάλεις και τα λειτουργικά έξοδα...Υ.Γ ’ν το ποτό είχε πχ 5 ευρώ αντί για 10ευρώ εγώ προσωπικά θα έπινα 4 τώρα θα πιω ένα και αν γιατί και με το δεύτερο πάλι τίποτα δεν θα καταλάβω οπότε το αποφεύγω... [i] τι είναι καλύτερα 10 ευρώ τζίρος με κόστος 1,5 ή 20 ευρώ με κόστος 6 ευρώ??  στο ένα θα έχει καθαρό κέρδος 8,5 ευρώ και στο άλλο 14. Δεν νομίζω να είναι άσχημα???? Αλλά που να δουλέψουν τώρα παραπάνω να πηγαινοφέρνουν ποτά.... Και δεν υπολογίζω οτι σε μεγαλύτερη κατανάλωση μπορεί να πετύχει ίσως και καλύτερες τιμές απο την κάβα....
                Τα λειτουργικα δεν τα υπολογισα γιατι δεν εχω ταξη μεγεθους , αλλα εγραψα "Επειδη ο υπολογισμός εξοδων είναι πολύ χαλαρός , υπάρχουν και ένα σωρο αλλα λειτουργικά για τα οποια κάθε 1.000€ εξοδα πρεπει να εχουμε 1.230€ πωλήσεις..." που μπορει να ειναι και την ημερα αυτα."

Comment

Originally posted by forester t
                  Originally posted by Agathos3
                  Επειδή ασχολούμαι χροοοονια με το εμπόριο (όχι δεν εχω περίπτερο). Έχουμε και λέμε. Καταρχάς ας δούμε την επένδυση. 1.000.000€ το 2004. Τώρα εχουμε2011 και θέλει να το κρατήσει ακόμα ένα χρόνο ? δηλαδή επένδυση για 8 (ας πούμε 10 χρόνια). Δηλαδή 100.000€ ανά έτος η επισκευή. Θα θεωρήσουμε για λόγους ευκολίας ότι το 1M€ το είχε , δεν το δανείστηκε , γιατί αλλιώς θα τρελαθούμε αν υπολογίσουμε και το χρηματοοικονομικό κόστος. +100.000€ / ετος μίσθωμα. 20 – 30 άτομα προσωπικό (δηλαδή 25 μέσος Όρος ?) 25 * 1.000 * 14 = 350.000€ + εργατικές εισφορές 30% = 455.000€ ανά έτος . Συνολικά έξοδα ανά έτος = 100.000€ (αρχ. επένδυση) + 100.000€ (ενοίκιο) + 455.000€ (μισθοί) = 655.000€ / ετος. Εδώ θα σταματήσω . Αυτά αρκούν για να δούμε αν συμφέρει. Πάμε. Θεωρούμε ότι μια τέτοιου είδους επιχείρηση δουλεύει με 50% κέρδος (ίσως παραπάνω , δεν έχω εμπειρία από τέτοιου είδους επιχειρήσεις , η αλήθεια είναι). Για να βγαλει τα 655K€ , πρεπει να πουλήσει 1.612.000€ . Μετα την αποδοση ΦΠΑ 301.430,89€ το υπόλοιπο είναι 1.310.569€, του οποιου το 50% είναι τα εξοδα του , δηλαδη 655.000€. Τωρα αν πουλάς 1.612.000€ σε 4 μηνες όπως λετε , αυτό σημαινει 403.000€ ανα μηνα. Δηλαδη 13.433€ ανα ημερα. Όμως ολος ο τζιρος είναι σαββατοκύριακο. Αρα 45.000€ Σαββατο και 45.000€ Κυριακή και αλλα 4.000€ τις υπόλοιπες 5 ημέρες. (Δεν υπολογιζω Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά). Με έναν μεσο ορο κατανάλωσης τα 15€ / ατομο , θελουμε 3.000 ατομα να περνανε από το σαλέ. Με 0,5€ πανω στο νερο εχουμε κερδος 48.000€ ανα ετος . Υπολογιζω 4 μηνες , δηλαδη 32 Σαβατα και Κυριακές , με 3.000 ατομα ανα ημερα. 48.000€ επιπλέον στα 1.612.000€ . Είναι πολύ λίγο για να χάσεις τον κόσμο σου και να ρίξεις την κατανάλωση σου. Βαση αυτης της λογικής , αν δεν βγαίνεις , πρεπει να βρεις τρόπο να αυξησεις την κατανάλωση και όχι το κερδος. Η αυξηση κερδους μειωνει την καταναλωση. Βασική αρχη εμπορίου. (βλεπε τα βενζιναδικα που πλεον κλεινουν). Επειδη ο υπολογισμός εξοδων είναι πολύ χαλαρός , υπάρχουν και ένα σωρο αλλα λειτουργικά για τα οποια κάθε 1.000€ εξοδα πρεπει να εχουμε 1.230€ πωλήσεις, θα μου επιτρεψεται να αναρωτηθώ , μηπως το 1Μ€ , είναι κατά ένα ποσοστο προϊόν επιδότησης ? καποιο ΕΣΠΑ ? κάποιος αναπτυξιακός , ισως? Οπότε καρασυμφερει. Ελπίζω να μην κούρασα παρα πολύ. Πλάκα δεν ειχε ?
                  φιλε πες μου μεγαλολογιστης εισαι...[i]??????ωραιος παντος

Oχι ρε !! Απλά απο τη Λητή είναι ο άνθρωπος !!!
                  Δεν ειμαι απο την Λητη (δεν ξερω τι σημαινει αυτο, το να εισαι απο την Λητη , ειναι καλο ? ή κακο?) . απλα εδω εχω αγορασει και μενω τα τλευταια 2 χρονια..."

Comment

χαχαχαχαχαχαχα , δηλαδη το σαλε , το εκανε για να εχει καλα PR ?????

Και το οτι ειναι αργολαβος εξηγει την συμπεριφορα."

Comment

Αφού σου λέει οι εργολάβοι μας μαμάν που μας μαμαν ας τους μαμήσουμε και λίγο εδώ δεν θα πονέσουν πολύ....[i]"
                      http://www.facebook.com/dimitris.gatzes
                      http://logistiki-exelixi.blogspot.com
                      http://www.logistiki-exelixi.gr
                      [SIGPIC]

Comment

Δεν ειμαι απο την Λητη (δεν ξερω τι σημαινει αυτο, το να εισαι απο την Λητη , ειναι καλο ? ή κακο?) . απλα εδω εχω αγορασει και μενω τα τλευταια 2 χρονια...
                        Να είσαι περήφανος που μένεις στη Λητη, πρωην Αϊβάτι!!!!

Comment

εβγαλες και Βασιλη Λακη ποδοσφαιριστη,που μ'εκανε περηφανο στην Ναουσα 1992-1995.
                          Αειβάτι λεγοταν στις 31/8/1926 μετονομαστηκε σε Λητή αρ.ΦΕΚ :346/1926Edited by: Loof

Comment

Για πέστε κι'άλλα . να μάθουμε που μένουμε τελικά . Ανοιχτος σε καφε - σκι ...οτι να'ναι !!

Comment

Ρωτα να σου πούμε!

Comment

Working...
                              X