κ.κ. υπευθυνοι του χ.κ. ωραια τα σποτακια φωτοενημερωσης αλλα δεν φτανει μονο αυτο. Στο site εχετε αναρτησει οτι το 2+ παιδι οικογενειας ειναι δωρεαν. Οταν φτανεις στο ταμειο στον αναρτημενο τιμοκαταλογο εχει σβηστει με blanco. Εχετε αναλογισθει ποσο στοιχιζει σε μια 4μελη οικογ.να ελθει αυθημερον για ski απο Αθηνα ? Εαν δεν σας κανει κοπο μπειτε να δειτε τις τιμες και των αλλων χιονοδρομικων και ιδιως των Καλαβρυτων τι πολιτικη τιμων εφαρμοζουν . Αντιληφθειτε επιτελους σε τι εποχη ζουμε . Εγω, ο αδελφος μου, ο κουμπαρος μου, και αρκετοι φιλοι μου κανουμε ski περιπου 25 χρονια. Οταν ερχομαστε μονοι μας και μοιραζομαστε βενζινες-διοδια κατι γινεται. Οταν ελθει η ωρα να παρουμε και τις οικογενειες καταλαβαινετε .....Ακομη και σαν επισκεπτης να ελθει καποιος του ζητατε για να ανεβει επανω για να σας τα ακουμπησει..... 10 ευρω. Εαν σας ικανοποιει να ερχομαστε με τις οικογενειες μας 2 φορες τη σεζον ( και μαλον θα προτιμαμε και χ.κ. που μας σκεπτεται ) και εαν αυτο συμβαλει στην αναπτυξη της οικονομιας της περιοχης πειτε το και σε εμας . Να δουμε μετα απο μερικα χρονια, αφου εμεις οι οικογενειαρχες δεν θα φερνουμε τις οικογενειες μας και δη τα παιδια μας για ski ποιοι θα κανουν !!! Εκτος και εαν σας ενδιαφερουν οι επενδυσεις για επεκτασεις χωρις κοσμο. Παρακαλω και τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ του forum που τοσο εμπρακτα δειχνουν την αγαπη τους για το χομπυ-αθλημα αυτο να ενεργησουν τα δεοντα προς αυτη την κατευθυνση. Ευχαριστω.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
τιμες καρτων χ.κ.Παρνασσου
Collapse
X

Comment