Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΑΠΟ 1/3/2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΑΠΟ 1/3/2011

Καλησπέρα να ξεκινήσουμε ένα νέο θέμα για το προηγούμενο έφτασε 500+ σελίδες...
    THE PARTY IS OVER...

Originally posted by CATHA

Καλησπέρα να ξεκινήσουμε ένα νέο θέμα για το προηγούμενο έφτασε 500+ σελίδες...
    Ναι αν θελεις ομως βαλε και το κλασικο (GFS,ECMWF) στον τιτλο για να ξεχωριζει πιο ευκολα.[i]

"
    http://bobby-e4.blogspot.com/

Comment

Κι ακομα ενα link για On-line συνδυασμο μοντελων (αν δεν εχει ανεβει ηδη καπου)
      http://meteocentre.com/models/compar_models.php?area=eur&lang=fr&run=12&type=pr& hour=024&range=glb
      ΜΑΡΤΗΣ 1987- Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ + Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ "ΠΡΩΤΑΡΗ" + "ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΥΔΡΑΤΜΟΥΣ" Κ.Τ.Λ.

Comment

ελπιζω φιλε catha να μην μου χαλασεις το γουρι , καθως οποτε εχω ανοιξει θεμα σχολιασμου χαρτων , εχουμε ψυχρη εισβολη ...

αν διαβασεις την 1η σελιδα του ηδη υπαρχοντος και την πρωτη σελιδα που ειχα ανοιξει την 1η Δεκεμβρη , θα καταλαβεις ... [i]
        "
        Χαρης Αιγαλεω

Comment

τωρα βρηκατε ρε σεις να αλλαξουμε το θεμα???[i]"
          www.frozenwave.gr

Comment

Έμένα πάντως μια χαρά μου φαίνονται τα ensembles. Μη τρελαθούμε κιόλας!
            2 μοντέλα, που τρέχουν στο +4 είναι αυτά που ανεβάζουν τον μέσο όρο στο -7. Και η υποστήριξη θα βελτιωθεί όσο πλησιάζουμε τις κρίσιμες μέρες.

Και στην εισβολή του Δεκεμβρίου τα ensembles παίζαν 6 μέρες πριν από το -2 έως το -11, με τον μέσο όρο στο -6 με -7.

Το ευρωπαϊκό δε με απασχολεί. Αν είναι να βγει, θα το δείξει και το gfs σιγά σιγά. θα κάνουν τρελλή τούμπα τα ensembles του gfs. Δε λέω ότι είναι απίθανο. Τίποτα δεν είναι απίθανο.
            Νομίζω ότι το τρένο έχει μπει στις ράγες. Αν εκτροχιαστεί..... τι είχαμε, τι χάσαμε

<a href=http://img607.imageshack.us/i/mt8athenensn.png/" target="_blank"></a>

Uploaded with ImageShack.us
            "

Comment

Λοιπόν δικαίωμα στην ελπίδα έχουν όλοι και καλά κάνουν και τα παιδιά από Βόρεια Ελλ. που ελπίζουν αλλά....1ον τα ensembles του τζίφου συνεχίζουν κορδόνι καθυστερώντας απλά την άφιξη του ψύχους λίγες ώρες γιατί ο αυλώνας ήρθε λίγο δυτικότερα(και αυτό είναι πολύ καλό) το γεγονός όμως είναι ότι επιμένουν με αξιοσημέιωτη ομοιομορφία για όχι και πολλές μέρες πλέον μπροστά (πέσαμε κάτω από 7). 2ον ukmo αλλά και άλλα μοντέλα θέλουν τον αντικυκλώνα να μετακινείται όχι τόσο βόρεια όσο τον δείχνει το κύριο ραν του Ευρωπαικού με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καν σαν σενάριο γι αυτά η τόσο δυτική μετόπιση του αυλώνα(τον δείχνουν αρκετά ανατολικά). 3ον Ο μέσος όρος των ensembles του Ευρωπαικού προσήνεμος με άλλα λόγια το κύριο δεν υποστηρίζεται από τα ensembes του. 4ον Η λιγοστή εμπειρία μου έχει δείξει ότι όταν κάτι ταλαντεύεται από Τουρκία μέχρι Ιταλία στο τέλος σκάει εδώ. Περιμένουμε τα 12αρια αλλά μάλλον το προσήνεμο δε θα χαλάσει!
              Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

Να εξηγησουμε βεβαια οτι με τον ορο ανατολικα προσηνεμα ενα πολυ μεγαλο κομματι της αθηνας δεν εμπεριεχεται σε αυτα.

Comment

Ελπίζω να φέρω γούρι σε όλους φίλοι μου. Για την Αθήνα τα ενσεμπλ τα βλέπω άψογα εάν σκεφτεί κανείς οτι μιλάμε για 6 μέρες μπροστά. Συνήθως το κύριο έχει την τάση να πηγαίνει-ανεβαίνει προς τα υπόλοιπα στην χειρότερη δείχνει οτι θα είναι γύρω στο -5. Κρατάμε βέβαια μεγάλη επιφύλαξη λόγω της χρονικής απόστασης και αναμένουμε τα ραν των επόμενων ημερών.
                  THE PARTY IS OVER...

Comment

Originally posted by snowman36

Να εξηγησουμε βεβαια οτι με τον ορο ανατολικα προσηνεμα ενα πολυ μεγαλο κομματι της αθηνας δεν εμπεριεχεται σε αυτα.
                    ε; Σε ρηχές" εισβολές ναι σε τέτοιες όμως που μας τάζει πιάνει και τις βάρκες του Πειραιά ο όρος ανατολικά προσήνεμα
                    "
                    Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

Το πιο κοντινό μέρος στην Αθήνα που δεν είναι ανατολικά προσήνεμα είναι το Λουτράκι! [i]

"
                      "Ναι, γειά σας,τεχνική υπηρεσία Δήμου? Θα ήθελα να μου αλλάξετε την λάμπα πριν ο τζίφος μας αλλάξει τα φώτα γιατί ποτέ δεν ξέρεις!!

Comment

Ποιο είναι αυτό?
                        -ΑΖΟΡΙΚΕ?ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
                        -ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΑΝΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ

Comment

Originally posted by Καπο

Ποιο είναι αυτό?
                          Η πατρα [i]
                          "

Comment

<a href=http://img705.imageshack.us/i/110308060100.gif/" target="_blank"></a>
                            "
                            2008......Νίκος

Comment

ρε παιδια η κερκυρα δεν θα εχει υετο....
                              neos xionias en drasy

Comment

Working...
                              X