Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τη βοήθεια σας παρακαλώ...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τη βοήθεια σας παρακαλώ...

Έκλεισα το 4ήμερο της καθαράς Δευτέρα στα μέρη σας...και καθώς άσχετος με την περιοχή και πρώτη φορα που κατεβαίνω θα ήταν χρήσιμη η βοήθεια σας...
    Θα μείνω στη Βλασία απο Παρασκευή και αναχώρηση Δευτέρα. Θα είμαι με την οικογένεια...οπότε θα ήθελα να γυρίσω τα μέρη. Που θα πρέπει κατα τη γνώμη σας να πάω, τι θα πρέπει να δω-επισκεφτώ...που έχει καλό φαί κ.λ.π.
    Την Κυριακή θα την σπαταλήσω στο χιονοδρομικό κέντρο αλλά τις υπόλοιπες ημέρες...που;
    Τις προτάσεις σας παρακαλώ...για να δω διαφήμηση για τουρισμό...κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...

συγχωρεσε με για την συντομια κ χωρις να θελω να διαφημισω η να κρυψω κατι καποια μερη που μπορεις να πας ειναι Ζαρουχλα, Λιμνη τσιβλου, σπηλαιο λιμνων, μονη Μεγαλου Σπηλαιου κ Αγιας Λαυρας ειναι ολα σχετικα κοντα!αν θες μπες κ εδω ισως βρεις κατι http://www.depapoz.gr/site/
    κ φυσικα καλα να περασεις!!!!

Comment

Καλο το site και χρησιμο...thanks. Θα δω και τα μερη που αναφερεις...
      Μια ερωτηση ακομα...αν εχει καποιος αποψη...απο Μπραλο ή Ιωαννινα;

Comment

Δύο φορές που κατέβηκα Καλάβρυτα Steven , την μία πήγα από Ιωάννινα την άλλη από Μπράλο.Δεν είναι μεγάλες οι διαφορές αλλά σε μένα ,και όσο μπορεί να σε βοηθήσει αυτό , μου ήρθε ευκολότερος ο Μπράλος.

Comment

1η ερώτηση:
          Και η Πάτρα κοντά είναι στη Βλασσία, μπορείς να κάνεις μία βόλτα αν θες. Επίσης κοντά είναι και το Πλανητέρο. Θα βρεις καλές πληροφορίες εδώ.
          http://www.web-greece.gr/achaia/patra/patra-sights-gr.htm
          http://peloponnesos.gr/Peloponisos/Achaia/Sights/tabid/108/Default.aspx
          http://www.e-patras.gr/portal/web/common/home

2η ερώτηση:
          Από Γιάννενα καλύτερα λόγω Εγνατίας φίλε μου.
          Lib tech skate banana!!!!

Comment

Να πάρεις και το τρενάκι τον οδοντοτό να κάνεις τη διαδρομή Καλάβρυτα-Διακοπτό. Είναι λίγο ακριβό, αλλά η διαδρομή είναι φανταστική!

Κατά τα άλλα να πας στα μέρη που λέει ο φίλος, οποσδήποτε Αγία Λαύρα, Μέγα Σπήλαιο κλπ

Φαγητό μέσα στα Καλάβρυτα θα πρότεινα με κλειστά μάτια το Σπιτικό" απένταντι από το ΚΤΕΛ.

Ρώτα που είναι το ΚΤΕΛ και το θα το δεις απέναντι, δίπλα στο Κρεοπωλείο.

Καλό φαγητό θα φας επίσης στην Αυλή πίσω από το σταθμό του ΟΣΕ.

Οσον αφορά το δρόμο καλύτερα μάλλον από Μπράλο... Καλά είναι και από Γιάννενα, αλλά αυτό το Γιάννενα-Αντίρριο αν έχει κίνηση (που θα έχει λόγω τριημέρου) δεν παλεύεται...

Edited by: sbird "

Comment

Θα σε συμβούλευα να προσέχεις τον επαρχιακό δρόμο που συνδέει Βλασία με Καλάβρυτα. Σε περίπτωση παγετού έχει μερικά επικίνδυνα σημεία.

Εγώ θα πρότεινα Εγνατία, ιδιαίτερα αν δεν έχεις φτάσει μέχρι Γιάννενα μέσω αυτής.

Φιλικά

Comment

γελαω με τον εαυτο μου που δεν ειπα τον οδοντωτο!!!αφου θα εισαι με την οικογενεια κ εγω πιστευω οτι αξιζει μια βολτα!(οντως ανεβηκαν οι τιμες)!
                οσο για το δρομο αν μπορεις 12:00(το επομενο ειναι στις 15:30) να εισαι στον αγιο νικολαο να παρεις το καραβακι νομιζω συμφερει απο μπραλο!!!!

Comment

εγω σε συμβουλευω να πας και μεχρι τη Ζαρουχλα μετα το ΧΚ και να φας παΐδάκια στην ψησταρια του Γιαννη!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!και αν εχει και κοκκορα με μακαρονια φαε και αυτο!
                  Edited by: fotis21023

Comment

Ευχαριστω για τις συμβουλες και προτασεις σας...

Comment

Λοιπον επειδη η γενετειρα μου ειναι τα Καλαβρυτα θα σου πω τα εξης μερη που πρεπει να επισκεφθεις....

Ιστορικα

1.Αγια Λαυρα

2.Μεγα Σπηλαιο

3.Σπηλαιο Λιμνων

4.Οδοντωτος σιδηροδρομος

Για χαλαρωση....

1.Ζαχλωρου

2.Πλανητερο

Για φαγητο.....

1.Ταβερνα Ελατος (στην κεντρικη πλατεια στον πεζοδρομο)

2.Ταβερνα Τζακι(διπλα στο ξενοδοχειο Κυναιθα)

3.Ταβερνα Καρτερι στο Σκεπαστο(χωριο 2χλμ απο Καλαβρυτα)

Για ωραιο καφε σε πολυ ομορφο περιβαλλον CAFE MONTANA στον πεζοδρομο απεναντι απο την Εκκλησια της Παναγιας....

Οτι αλλο θες να ρωτησεις στειλε και pmEdited by: ΧΕΛΜΟΣ

Comment

[i]
                        "

Comment

Working...
                        X