Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΠΕΡΓΙΑ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΑΠΕΡΓΙΑ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011

Γνωρίζει κανείς τίποτα για την απεργία στον ιδιωτικό τομέα για αύριο?

Συμμετέχουν στην απεργία η παντες. Θα λειτουργουν ΗΣΑΠ και ΜΕΤΡΟ για να παει ο κοσμος στην συγκεντρωση.

Comment

τα λεμε κατω!!
      ...R.I.P. ΑΛΕΞΗ...
      Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ. Στεφάνου Αττικής : http://www.xionia.com
      https://www.facebook.com/AddictionToSnow
      http://www.thinkinghumanity.com
      https://www.facebook.com/ThinkingHumanity

Comment

καθολικη θα ειναι σε δημοσιο και ιδιωτικο....

ψηνω τα αφεντικα να κλεισουμε....ειδομεν.....
        Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
        ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

Κι εγω απεργω αυριο.

Comment

Τώρα κατά πόσο ισχύει ο όρος απεργία στον ιδιωτικό τομέα...δεν ξέρω.Υπέρ του δικαιώματος της απεργίας είμαι,το θέμα όμως είναι τί γνώμη έχουν οι εργοδότες γι'αυτό.....
            Beati Paoli.........

Comment

Σημαντικό ντοκουμέντο που δεν έδειξε κανένα MME! Την ώρα που αμέριμνοι διαδηλωτές πάνε προς την κατάμεστη πάνω μεριά του Συντάγματος μέσω της πλατείας ,ομάδα δελτάδων προσπαθεί να τους σκοτώσει πατώντας τους με τα μηχανάκια. Ολα τα ΜΜΕ έδειξαν μονο την μολοτοφ στον Δελτα.Ακουστε ανένταχτο κοσμο που βρίσκετε στο Συνταγμα πως αντιδραει βλεποντας το γεγονός.

<a href=http://ireport.cnn.com/docs/DOC-560803" target="_blank">http://ireport.cnn.com/docs/DOC-560803</a>
              "

Comment

Αυτος ο δασκαλος/καθηγητης,θυμιστε μου σε ποιο κομα ανηκει?

Τον εχω δει παλαιοτερα σε καποιο παραθυρο.

Αυτος διδασκει τα παιδια μου/μας?????? [i]

καλα παμε............

[TUBE]PKW8zlsaIuA[/TUBE]

Απο το 4:30 φαινεται παλι.

[TUBE]zYwH1d2UfuU[/TUBE]"

Comment

Τα video μαλλον απευθυνονται σε ατομα που δεν εχουν παει ποτε σε πορεια. Στο συγκεκριμενο σημειο τα μπλοκ ειχαν διαλυθει και ηταν ολος ο κοσμος μαζι στο συνταγμα.Το video δεν `ανοιγει `επιλεγμενα για να μην φανει. Εγω στο video βλεπω χυμα κοσμο αριστερα δεξια, αναρχικους,πασοκους,συριζεους οτι νανε γενικα οπως γινεται σε ολες τις πορειες. Και οπως και σε καθε πορεια, οι `αγαπημενοι` μας ασφαλιτες με λουκ κουκουλοφοροι.Βγεικαν παλι αρκετες photos απο δαυτους.
                  Edited by: panicline

Comment

Και εγω βλεπω τον δασκαλο να μιλαει με τους γνωστους αγνωστους" και αυτοι αμεσως μετα να ξεκινουν "το εργο τους".

Παρων δεν ημουν,αλλα αυτο βλεπω "

Comment

Originally posted by Contanti
                      Και εγω βλεπω τον δασκαλο να μιλαει με τους γνωστους αγνωστους" και αυτοι αμεσως μετα να ξεκινουν "το εργο τους".

Παρων δεν ημουν,αλλα αυτο βλεπω

Κι εγω το ιδιο βλεπω στο πρωτο βιντεο.Εναν τυπο να νευριαζει.Και αφου υψωνει χερια εξαγριωμενος μετα να ξεκινουν ολα τα μικρα βλαμμενα προς μια κατευθυνση.

Τους δινει το εναυσμα να κανουν ντου."

Comment

Originally posted by Contanti

Παρων δεν ημουν,αλλα αυτο βλεπω
                        Σοβαρα; Και εγω γιατι δεν βλεπω τιποτα; Απο που φαινεται στο πρωτο video οτι μετα ξεκινανε τα επεισοδια απο τους συγκεκριμενους; Και που φαινεται τι τους λεει ο συγκεκριμενος τυπος; Και απο που φαινεται οτι ειναι οι `κουκουλοφοροι` του και εκαναν οτι τους ειπε, χωρις να τον κοιτανε μαλιστα αφου μιλαει μονο σε ενα δυο απο αυτους;

Μην βαζετε video που δεν ξερετε τι παιζει ρε παιδες. Καταρχας ο συγκεκριμενους κυριος ειναι ανταρσυα και οχι συριζα,δευτερον οι τυποι στους οποιους μιλαει ειναι η περιφρουρηση της Αντιεξουσιαστικης Κινησης η οποια προστατευει την πορεια και δεν εχουν ποτε μολοτοφ πανω τους,μονο παλουκια για να αμυνθουν κυριως απεναντι στην συμμορια των δελταδων αν χρειαστει.

Δειξε μου που βλεπεις κατι διαφορετικο. Η εικονα δεν `μιλαει` απο μονη της γι`αυτο χρειαζεται και τους υποτιτλους απο τον ασφαλιτη που εβγαλε το video (αφιερωμα πιο κατω..).

Οσο για τα επεισοδια,ειναι γνωστο οτι στις πορειες εκτος απο αναρχικους σκανε και χουλιγκανια και παιδακια που γουσταρουν να παιξουν πετοντας μολοτοφ στο ασχετο οπως και ασφαλιτες που ειναι ντυμενοι σαν διαδηλοτες για να προκαλεσουν καταστροφες και να τις χρεωσουν στο κινημα. Πρωτη φορα τα βλεπουμε;Εχουμε ολοι δει δεκαδες παρομια videakia.

Τον τελευταιο χρονο οπως θα εχουν παρατηρισει ολοι δεν εχει σπασει κανενα μαγαζι.Αυτο εχει γινει γιατι οι αναρχικοι κυνηγησαν αυτα τα χουλιγκανια που τα εκαναν και ειδικα μετα την μαρφιν.

Ξερουμε πολυ καλα οτι το συστημα θελει να διαλυει τις πορειες με καθε μεσο ,ειτε εκμεταλευομενο τυφλα χτυπηματα,ειτε χωρις καμια αφορμη.Ο συνδιασμος και των δυο παραπανω υπηρξε και σε αυτη την πορεια.

ps: Οσοι φορανε κουκουλες δεν σειμαινει οτι ειναι αναρχικοι.Πιθανον να ειναι και αστυνομικοι.Το εχουμε δει δεκαδες φορες.Ποσες φορες πρεπει να το δουμε για να το εμπεδωσουμε;

Παμε τωρα στους `κατοικους αγιου παντελεημονα`,τα γνωστα 15 ατομα δηλαδη που πληρωνονται απο την ασφαλεια και την Κυπ:

Για να δουμε λιγο τις φωτογραφιες:

Εδω ειναι η γνωστη υστερικια Σκορδελη `κατοικος` αγιου παντελεημονα:

Και εδω ειναι σε μια τρυφερη φαση σε ρολο ρουφιανου στην προσφατη πορεια:

Αυτοι ειναι οι δηθεν αντισυστημικοι `κατοικοι`. Ρουφιανοι της ασφαλειας. Γι`αυτο το συστημα δεν χτυπαει τους παρακρατικους της Χρυσης Αυγης. Ειναι δυνατον να χτυπησει κρατικη υπηρεσια;

Για να δουμε και κατι αλλο που θα μας κανει σοφοτερους. Ας δουμε πως ενας διαδηλωτης μπορει να κινδυνεψει να μεινει χρονια φυλακη χωρις να εχει κανει τιποτα:

Η ΕΛΑΣ ανακοινωσε οτι βρεικε αυτα σε εναν συλληφθεντα:

Για δειτε τι εχει στην τσεπη του ο Ματατζης:

Μετα απο αυτες τις Photos ο διαδηλωτης αφεθηκε ελευθερος μετα απο ταλαιπορια 3,4 ημερων στα κρατηρια.Αν δεν υπηρχαν οι photos θα ειχε καταστραφει η ζωη του.

Βεβαια ουτε λογος για ΕΔΕ οπως και για τους ΔΕΛΤΑΔΕΣ που πατησαν τον κοσμο. Και μετα λεμε γιατι τα δεκαπενταχρονα ερχονται στις πορειες με μολοτοφ. Τα περιστατικα αστυνομικης αφθαιρεσιας ειναι δεκαδες σε καθε πορεια. Αφου ειναι κοινο μυστικο οτι δεν πρεπει να φερνει κανεις τσαντα στις πορειες για να μην του βαλουν μεσα μολοτοφ.

Edited by: panicline "

Comment

Working...
                        X