Announcement

Collapse
No announcement yet.

Canazei

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Canazei

Γεια σας παίδες, ψάχνομαι για Canazei-Val di Fassa. Θέλω να ρωτήσω ποια είναι η καλύτερη λύση για να πάω, παίζει και χωρίς ενοικίαση αυτοκινήτου??
    Ευχαριστώ!

1η επιλογή με δικό σου ΙΧ απο Πάτρα- Ανκώνα και μετά επάνω, υπολόγισε κανα 6 με 7 ώρες διαδρομή άνετα,

2η επιλογή αεροπορικώς στο Μιλάνο και μετά τρένο ή ενοικίαση αυτοκινήτου... (με το τρένο δεν είμαι σίγουρος όμως μέχρι σε πιοό σημείο θα μπορέσεις να πάς, πιστεύω όμως πώς δε περνάει απο Canazei)

και 3ον είναι πολύ ωραίο χιονοδρομικό χωριό, έχω πάει και είναι πολύ καλό.. καλά να περάσετε...

Comment

εγω θα παω με δικο μου ΙΧ...
      το θεωρω την καλυτερη λυση εκτος αν βρεις ΠΟΛΥ φθηνα αεροπορικα (απο θεσνικη αυτο δυσκολο για Μιλανο)

ΝΕΚLEK πες καμια πληροφορια

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Ευχαριστώ. Πάντως η πιο οικονομική λύση που έχω βρει μέχρι τώρα είναι αεροπλάνο-ενοικιάση. Το πλοίο ξεφεύγει αρκετά..

Comment

Και οι συγκοινωνίες ειδικά για εκεί είναι παίδεμα... αλλάζεις δύο τρένα και ένα λεωφορείο(5 ώρες περίπου), οπότε καλύτερα να νοικιάσεις..

Comment

είχα πάει με δικό μου ΙΧ μέσω Ανκόνα, και είχα μείνει στο Hotel La Fradora.... ήμουν κανά 1 χλμ. περίπου απο το κέντρο του Canazei...
            το δωμάτιο πολύ καλό όπως και το φαγητό του....
            είχε απ έξω ακριβώς το skibus και σε 5΄λεπτά ήμουν στο κεντρικό λίφτ του χωριού....
            το χωριό είχε νεολαία, κανα δυο μπαράκια ..... μη περιμένετε τίποτα φοβερά πράγματα βέβαια , απλά ήταν ένα όμορφο όχι μεγάλο, καθαρά χιονοδρομικό χωριό.....
            όταν γυρνάγαμε απο τις πίστες είχε πίστα μέσα απο το χωριό, ήταν όντως όμαρφα....
            πέρυσι ήμουν περιοχή Alta Badia (san Cassiano) επίσης όμαρφα.....όπως Canazei....
            ayta....

Comment

Canazei, πάνω στη sella ronda και πρόσβαση σε πολύ μεγάλο αριθμό λιφτ. Τέλεια επιλογή...

Έχω πάει αρκετές φορές στην περιοχή, πάντα με αυτοκίνητο που νομίζω ότι δίνει καλύτερες επιλογές.
              "Κρεμάστε τους ανάποδα
              να δουν το ψέμα αλήθεια"
              www.takismichopoulos.gr

Comment

Ευχαριστώ παίδες!

Comment

Working...
                X