Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πέμπτη-Παρασκευή.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Πέμπτη-Παρασκευή.

Οι προγνώσεις συμφωνούν ότι από Πέμπτη ο καιρός φτιάχνει με ηλιοφάνεια όλη την διάρκεια της ημέρας και είναι πολύ πιθανό οι ίδιες καιρικές συνθήκες να επικρατήσουν και την Παρασκευή. Εγώ πήρα ήδη και τις 2 μέρες ρεπό, αυτό όμως που με προβληματίζει είναι αν θα ανοίξει η Στύγα την Πέμπτη ή θα είναι θαμμένη και παγωμένη. Γνωρίζει κανείς για πιο λόγο είναι κλειστό σήμερα το χιονοδρομικό; Συντήρηση; Ανατίναξη χιονοστιβάδων; ’σχημες καιρικες συνθηκες; Για την Παρασκευή δεν το συζητάω ούτε καν το σκέφτομαι ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι κλειστεί. Θα ανέβει κανένας άλλος αυτές τις 2 μέρες;
    http://www.kiteclub.gr

Ρε φίλε, σφοδρή χιονόπτωση έχει (αν είδες στο site έχει 100 cm νέο χιόνι), αέρα πάνω από 7 μποφώρ, και θα ανοίξει το χιονοδρομικό; Η ορατότητα σίγουρα είναι περιορισμένη έως ανύπαρκτη. Πως να ανοίξει;

Για Στύγα να μην έχουμε πολλές ελπίδες, γιατί και να έχουν βρει την αιτία της βλάβης, με τέτοιες καιρικές συνθήκες είναι ανθρωπίνως αδύνατο να επισκευαστεί.

Εδώ με λίγο χιόνι χτες έκλεισαν τα Τέμπη, για τα χιονοδρομικά θα μιλάμε; Ας λειτουργούν σωστά με κανονικό καιρό, και τις μέρες που υπάρχουν τέτοια αντικειμενικά προβλήματα, κανείς λογικός δεν θα διαμαρτυρηθεί που δεν λειτουργεί το Χ χιονοδρομικό.
    Κι από Απρίλη καλοκαίρι!!! Την υγειά μας νάχουμε!

Comment

εγω παιδια πιστευω για να ανοιξει ολο το χ/κ θελει δουλεια πολυ, η οποια θα ερχισει απο το σ/κ. το καλο σε ολη την υποθεση ειναι οτι εχει τρελο χιονι για να γουσταρουμε. με τη πρωτη ευκαιρια που θα ανοιξει θα ειμαι πανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
      Invisible...

Comment

παιδιά, εγώ θα ανηφορίσω για καλάβρυτα το σάββατο.
        λογικά θα αρχίσουν ετοιμασίες από τη πέμπτη ενόψει του 3-ημέρου...
        έχουν δείξει καλά στοιχεία μέχρι τώρα...αν καταφέρουν το σαββατοκύριακο να λειτουργεί μια χρα το χιονοδρομικό είναι καθαρό σημάδι βελτίωσης του χ.κ

αναμένουμε...

Comment

Καταρχάς δεν διαμαρτυρήθηκα για το ότι σήμερα το χιονοδρομικό είναι κλειστό λογικό ειναι με τέτοιες συνθήκες που επικρατούν να παραμένει κλειστό αλλά μην μου πείτε ότι διαφωνείτε στο ότι αν ήταν σ/κ τουλάχιστον το μισό θα λειτουργούσε. Ρώτησα να μάθω το λόγο επειδή σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να φανταστώ ότι το κλείσανε και το έχουνε αφήσει στην τύχη του. Παρά τις αντίξοες συνθήκες πιστεύω ότι επιβάλετε να γίνονται εργασίες συντήρησης όπως το συνεχές πάτημα των πιστών και το άνοιγμα των δρόμων. Αν τυχόν το αφήσανε στην τύχη του και πίνουνε καφέ στο σαλέ όχι πέμπτη παρασκευή δεν ανοίγει το άλλο σ/κ μπορεί.
          Από αύριο το απόγευμα ο καιρός βελτιώνεται και το ότι το χιονοδρομικό θα παραμείνει κλειστό αυτό είναι καλό σημάδι εργασιών προετοιμασίας. Νickel πιστεύω ότι άμα θέλουν να συνεχίζουν να δείχνουν το όντως μέχρι τώρα σημάδια βελτιώσεις πρέπει να λειτουργήσει νωρίτερα διαφορετικά δεν αλλάζει τίποτα από πέρσι που ουσιαστικά λειτουργούσε μόνο σ/κ. Πάντως μετά από τα post σας σκέφτομαι να ακυρώσω την Πέμπτη, την παρασκευή πάντως θα είμαι πάνω γιατί σε καμία περίπτωση δεν θέλω να ξαναδώ τα ίδια με το προηγούμενο Σαββάτο.

Comment

και το ΧΚ να δούλευε ο δρόμος από διακοφτό προς Καλάβρυτα ήταν σίγουρα κλειστός για να μην μάθω και σας πω και για τους υπόλοιπους

Comment

Αν δείτε και την webcamera από το site του χιονοδρομικού θα τρελαθείτε. Μιλάμε δεν φαίνεται ούτε το σπιτάκι της Θέτις!!! Τι λέτε για άνοιγμα της Στύγας. Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι!

Comment

Σωστα στη επίσημη ιστοσελίδα του χ.κ(www.klavrita-ski.com) η φωτό αυτή αξίζει παραπάνω από 1000 λέξεις...
                πρώτη φορά βλέπω τόσο χιόνι στα καλάβρυτα....

ας μην μιλήσουμε για το στρώσιμο των πιστών...οι ανθρωποι φυσικά και δεν μπορούν να κάμνουν κάτι εκτός αν βγουν σιγά σιγά με τα 3 ράτρακ που έχει(νομίζω) το χιονοδρομικό και αρχίσουν να πατούν
                ας μην πούμε για τα φουρνέλα που θα χρειαστούν...
                μακάρι να μπορέσουν να στρώσουν το υπερβολικά πολύ χιόνι που έπεσε αυτές τις μέρες στο χ.κ
                αν έχει τόσο χιόνι στο σημείο που είναι τοποθετημένη η κάμερα, πάνω στις στύγες τί θα γίνεται οέο???μάλλον τα καρεκλάκια θα είναι βυθισμένα...

Comment

Πράγματι το χιονοδρομικό έχει θάφτει στο χιόνι τα καρεκλάκια στην κορυφή της στυγας σίγουρα θα έχουν εξαφανιστεί. Αλλά άμα δείτε την τωρινή φωτογραφία από το site του χιονοδρομικού θα διαπιστώσετε ότι η κακοκαιρία έχει σταματήσει και τα παλικαριά κάνουν ήδη εργασιες προετοιμασίας. Σίγουρα αύριο δεν θα ανοίξει τουλάχιστον το μισό και πάνω από Παρασκευή κάτι μπορεί να γίνει και σ/κ θα χάνει η μανά το παιδί και το παιδί την μανά.

Comment

Kalispera!!

As anoiksei to S/K kai xalali tou. Arkei na to etoimasoune re gmt. Mpas kai kanoume kai ligo ski,anoiksoune kia tous dromous gia na perasoume kai emeis ena aksioprepes weekend me mpoliko snowwwww

Fischerpassion
                    www.skigr.org

Comment

paidia an doume th snowcum apo ta kalavrita ligo duskolo to kovo na anoixei paraskeuh tora gia sabbato ti na po den xero

Comment

Από ότι θα μπορείτε να διακρίνετε από την φοτο του χιονοδρομικού στο γνωστό site κατάφεραν και το ξέθαψαν αρκετά γρήγορα . Αυτό που βλέπω και μου έρχεται να σπάσω την οθόνη από τα νεύρα μου είναι η πλάγια της Θέτις και εγω ειμαι στο γραφειο . Καλά ποτέ πρόλαβαν και την έκαναν έτσι? μην τα πιάσω τα κ….παιδα θα τα σακατέψω .
                        Βέβαια το ζουμί είναι οι πλάγιες της ’ρτεμις και της στύγας οπότε αύριο (λογικά μόνο ’ρτεμις) όποιος πρόλαβε την πούδρα είδε.
                        "

Comment

Working...
                        X