Announcement

Collapse
No announcement yet.

Snow Train...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Snow Train...

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/122016/tithetai-se-leitourgia-to-snow-train/

παρα πολυ καλη ειδηση!θα βολεωει πολλους!

Γνωμη μου οτι θα κρατησει ενα σαββατοκυριακο το πολυ. Σιγα μην βγαλει τα λεφτα του. Καλη κινηση παντως και μακαρι να γινονται τετοιες. Παντως θα επρεπε να διαφημιστει πρωτα.

Comment

βρε ουστ απο εδω γιατι την εκοψαν την γραμμη μεχρι φλωρινα δε συμφερε???? και συμφερει αυτο ???? με 4000 φοιτητες στην πολη και το εκοψαν δεν συμφερε???? παντα γεματο ηταν...βρε ΟΥΣΤ

Comment

Εμενα με συμφερει μια χαρα.Τοσο που πηγε η βενζινη δεν λεει να πας με αυτοκινητο.

Comment

Θα το δοκιμασω συντομα.

Comment

Βασικά γεια σας. Είμαι καινούργιος στην παρέα σας και πριν πω την γνώμη μου είπα να πω ένα γεια.

Σχετικά με το θέμα του τρένου νομίζω ότι πολύ καλή ιδέα καθώς τα ski bus απο Θεσ/νίκη δεν πάνε Καϊμάκ και προτιμάν τα 3-5 Πηγάδια...!!!

Περιμένουμε εντυπώσεις από όποιον το δοκιμάσει.

Comment

Επιτέλους!!!!!! Ένα τρένο για να πηγαίνουμε στα άθλια και τριτοκοσμικά χιονοδρομικά μας!!! [i]"
              If skiing was easy they would call it snowboarding.

Comment

Σήμερα μας έφεραν διαφημιστικά έντυπα στον χώρο εργασίας μου. 22 € η μετάβαση με έκπτωση 50% στα lift του Χ/Κ και εκπτώσεις έκπληξη" στον ’γιο Αθανάσιο. "
                "You must be the change you wish to see in the world" Mahatma Gandhi

Comment

Originally posted by sorkis
                  Επιτέλους!!!!!! Ένα τρένο για να πηγαίνουμε στα άθλια και τριτοκοσμικά χιονοδρομικά μας!!! [i]
                  +10000

Φίλε μου 3 πουλάκια κάθονταν."

Comment

Originally posted by KonstantinosV
                    Originally posted by sorkis
                    Επιτέλους!!!!!! Ένα τρένο για να πηγαίνουμε στα άθλια και τριτοκοσμικά χιονοδρομικά μας!!! [i]
                    +10000

Φίλε μου 3 πουλάκια κάθονταν.
                    ΕΕΕΕΕΕ Αμάν πια.... Δεν λέω, καλή κίνηση κυρίως γι αυτούς που σκέφτονται το οικονομικό. Αλλά, υπάρχουν άλλα πράγματα που προηγούνται (ασφάλεια, υπηρεσίες κλπ κλπ κλπ)."
                    If skiing was easy they would call it snowboarding.

Comment

Αααααακριβώς.

Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο. Αντί να κοιτάξουν να βάλουν καμια αποσυμπλεκόμενη καρέκλα ασχολούνται με πίπες.

Τί να το κάνω το πακέτο τραίνο - λεωφορείο με 22 ευρώ όταν θα με ανεβάζει στο χιονοδρομικό κατά τις 10 και βάλε ενώ μπορώ με 15 ευρώ να ανέβω με skibus στις 09:00.

Στο μεταξύ μέχρι αναβαθμίσεως του χιονοδρομικού μπορείτε να χρησιμοποιείτε την σούπερ καρέκλα των 15 λεπτών. Μέχρι να ανεβείτε χτυπάτε φραπεδάκι και το πίνετε συνάμα. Επιπρόσθετα από τον αγέρα που θα σας ξυρίσει κάνετε και τζάμπα μπότοξ! [i]"

Comment

Εχετε μπερδευτει λιγο. Αυτη η κινηση δεν εχει να κανει με το ΧΚ. Ειναι κατι που οργανωθηκε απο υπ. συγκοινωνιων (ΟΣΕ) κ το εσωτερικων, σε συνεργασια με το ΧΚ και επιχειρησεις στον Αγ. Αθανάσιο. Οι επενδυσεις στο ΧΚ ειναι αλλο θέμα, για το οποιο τα επομενα χρονια θα υπαρχουν καλες εξελιξεις.
                        Carpe diem quam minime credula postero

Comment

οντως...αλλο το ΧΚ αλλο το τραινο.

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Και το θέμα τραίνο και το χιονοδρομικό έχει να κάνει με τις τσέπες μας.

Το χιονοδρομικό ανήκει στο κράτος και φέτος παραχωρήθηκε από την Τζάκρη μέχρι το καλοκαίρι στην αναπτυξιακή εταιρία της νομαρχίας δηλαδή σε νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου όπερ σημαίνει πως τα χρήματα για τη λειτουργία του βγαίνουν από τον κρατικό κορβανά δηλαδή από τις τσέπες μας.

Το τραίνο είναι του ΟΣΕ. Αν μπει μέσα που θα μπει πάλι εμείς θα το πληρώσουμε.

Οι επενδύσεις είναι ένα θέμα που πονάει. Μακάρι να γίνουν αλλά δεν νομίζω. Το υπουργείο τουρισμού - υφυπουργείο αθλητισμού έκανε μία λίστα με τα αθλήματα που δοθούν προτεραιότητα. Η χιονοδρομία ήταν στην τελευταία θέση.

Από το κράτος μην αναμένετε επένδυση, δεν υπάρχουν χρήματα και είναι λογικό να μην επενδύει σε χιονοδρομικά όταν ψάχνει να βρει χρήματα για βασικά θέματα επιβίωσης των πλλιτών.

Οι επενδυτές που σαφώς είναι ξένοι δεν έχουν κανένα λόγο να επενδύσουν σε χιονοδρομία στην Ελλάδα της φορολογίας 45% όταν λίγο παραπέρα υπάρχει το kozuf και το bansko σε χώρες με φορολογία 9% .

Δυστυχώς τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα

Comment

Την ιδια στιγμή που κατήργησαν το δρομολόγιο του ΟΣΕ για Φλώρινα , τα ιδια χρυσοπληρωμένα "φωτεινά" μυαλά ετοιμάζουν φιέστες για το τραινοσκι!!!!!! που θα φτανει μεχρι την Αρνισσα και μεταφορα καιμακ με λεωφορεία και δεν συμαζευεται.......
                              Την ιδια στιγμή που κατήργησαν το δρομολόγιο του ΟΣΕ, τα ΚΤΕΛ ανέβασαν το εισιτηριο απο 20 στα 25€...
                              Οχι μονο εχουμε και εμεις χιονοδρομικά κεντρα κυρι...οι του ΟΣΕ, αλλα εχουμε και κοσμο και 4000 φοιτητές που εχουν το τραινο σαν βασικο μεσο μεταφοράς τους ! Η απομόνωση σε ολο το μεγαλειό της.........βρε δεν χεζ@#$%&αι ολοι τους.... ακου εκει !!!! Εστω δυο δρομολόγια την ημέρα δεν μπορούσαν να τα αφήσουν.....Κοζάνη Γρεβενα Καστορια τακτοποιήθηκαν με την Εγνατία , στη Εδεσσα παραμένει το τρένο στην Φλωρινα .........ποιος νοιάζεται στα π * * * * * α τους Ας δουλέψουν οι επιχειρήσεις στον Αγ Αθανάσιο ....βρε και παλι ΟΥΣΤ
                              ημέρα για το τρένο στη Φλώρινα - Λευκώματα Iστού Picasa

"

Comment

Working...
                              X