Announcement

Collapse
No announcement yet.

πρεπει να αλλαξω μποτες;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• πρεπει να αλλαξω μποτες;

παιδια σκεφτομαι να αγορασω καινουργιες μποτες μιας και αυτες που εχω τωρα rossi exalt x6 (με φλεξ 60 της πηρα σαν αρχαριως μαζι με τα πεδιλα rossi x figth 5) νιωθω οτι δε με κρατανε στα δυσκολα κανω κυριως εντος πιστας και δινω αρκετα γκαζια απλα σε κοκκινη νιωθω να μη με κρατα η μποτα.τωρα εχω τα πεδιλα rossi zenith z7 ειμαι 77 κιλα και πιστευω (ετσι μου λενε) ειμαι σε πολυ καλo επιπεδο.απλα θελω οι πιο εμπειροι στο αθλημα να μου προτεινεται flex ,εταιρια, μαγαζια πωλησης κυριως για αθηνα η εστω καλαβρυτα αραχωβα για να μπορω να δοκιμασω.ξερεται επισης αν μπορω με καποιο τροπο να κανω ανταλλαγη και αν με συμφερει.και κατι αλλο με ολα τα παραπανω πρεπει οντος να αλλαξω μποτα η να κρατησω τις exalt x6 (οι μποτες μου επισης ειναι τριων χρονων σε αριστη κατασταση) .παντος οταν πηρα τα zenith 7 για πεδιλο ηταν αλλο πραμα[i]. ευχαρηστω Edited by: windsiou "
    ΑΕΛΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕ 80 FLEX. ΚΑΙ ΑΝ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ Η TECNICA ΣΕ ΜΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ.

Comment

[QUOTE=*TECNICA*]

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕ 80 FLEX. ΚΑΙ ΑΝ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΠΙΣΤΕΥΩ Η TECNICA ΣΕ ΜΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ.""""" ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ.[/QUOTE]

Aντικειμενικος βλεπω εισαι......

υ.γ

αλλα και η καταγωγη λεει πολλαEdited by: gavis "
      ....ο τρελος του χωριου

Comment

[i] καλο γιαννη!!!
        εγω εχω μηνει πολυ ευχαριστημενος απο την εταιρια dalbello...
        "
        τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

Working...
        X