Announcement

Collapse
No announcement yet.

MAΣ ΑΦΗΣΕ Ο GARY MOORE..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MAΣ ΑΦΗΣΕ Ο GARY MOORE..

Ενας τεραστιος καλλιτεχνης μολις εφυγε για εκει πανω οπου τωρα τελευταια μαζευονται πολλοι δυστυχως..Για παντα στις καρδιες μας τρελε Ιρλανδε...
    Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

[TUBE]Xx3yXUunEq8&feature=related[/TUBE]

Comment

[TUBE]0ivI4HhfONg[/TUBE]

Comment

[TUBE]DgJnqAx5N9Y&feature=related[/TUBE]

Comment

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ....
          ΣΟΚ...[i]
          [TUBE]vrz00Rs7mbA&feature=related[/TUBE]
          "

Comment

ποτε εγινε αυτο ρε φιλε?ποσο χρονων ηταν?ποτε δεν ημουν φαν.αλλα μεγαλη μορφη ο τυπος.respect.

Comment

1952 γεννημενος ηταν....οχι πολυ μεγαλος
              καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

τον εφαγε και αυτον η επαρατη νοσος?κατσε να κανω ενα ψαξιμο...

Comment

http://www.metalhammer.gr/magazine/news/1083------gary-moore.html
                  στον υπνο του πεθανε..ποιος ξερει..ρε τι γινεται τον τελευταιο καιρο??τοσοι καλλιτεχνες..

Comment

Στον υπνο του δυστυχως..Ισως λογω καρδιας..Για μενα προσωπικα ηταν σοκ..Ασχολουμαι πολυ με το ροκ και μεγαλωσα με τη μουσικη του.Ηταν και μελος των Thin Lizzy για καποια χρονια..Θρυλικη ιρλανδικη μπαντα των 70's

Για οσους μεγαλωσαμε με τη μουσικη των 70's και 80's απο δω και περα δυστυχως τα επομενα χρονια θα ειναι απανωτα τα χτυπηματα..Λογω ηλικας των μουσικων αλλα και καταχρησεων κτλ..

Comment

<a href=http://apolitistosteki.blogspot.com/2011/02/gary-moore.html" target="_blank">http://apolitistosteki.blogspot.com/2011/02/gary-moore.html</a>
                      "
                      Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                      Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Originally posted by Gianniwtis
                        Στον υπνο του δυστυχως..Ισως λογω καρδιας..Για μενα προσωπικα ηταν σοκ..Ασχολουμαι πολυ με το ροκ και μεγαλωσα με τη μουσικη του.Ηταν και μελος των Thin Lizzy για καποια χρονια..Θρυλικη ιρλανδικη μπαντα των 70's

Για οσους μεγαλωσαμε με τη μουσικη των 70's και 80's απο δω και περα δυστυχως τα επομενα χρονια θα ειναι απανωτα τα χτυπηματα..Λογω ηλικας των μουσικων αλλα και καταχρησεων κτλ..
                        αυτές οι κιθάρες των thin lizzy ρε φίλε...σα να ακούς βιολιά σε κοντσέρτο....τρελλές ενορχηστρώσεις.
                        τεσπα. εμένα μου άρεσαν πάρα πολύ κάτι ντουέτα που είχε κάνει με διαφορους bluesman και ειδικά ένα με τον albert collins, που μοιάζουν τα στύλ τους.
                        μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....

Comment

R.I.P. [i]

Από τους καλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών!!!!!"
                          If skiing was easy they would call it snowboarding.

Comment

ας αναπαυθει.........

οντως βιρτουοζος.......

και αν εχουμε χορεψει τα blues του...............
                            Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
                            ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

Originally posted by ismael
                              Originally posted by Gianniwtis

αυτές οι κιθάρες των thin lizzy ρε φίλε...σα να ακούς βιολιά σε κοντσέρτο....τρελλές ενορχηστρώσεις.
                              τεσπα. εμένα μου άρεσαν πάρα πολύ κάτι ντουέτα που είχε κάνει με διαφορους bluesman και ειδικά ένα με τον albert collins, που μοιάζουν τα στύλ τους.
                              Ενα απο τα καλυτερα παραδειγματα...

[TUBE]TjjpBb9q1PA&amp;feature=related[/TUBE]

Comment

Working...
                              X