Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δραματική Έκκληση της Μητέρας του νεκρού σκιέρ στο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δραματική Έκκληση της Μητέρας του νεκρού σκιέρ στο

"ειμαι η μητερα του ατυχου σκιερ που σκοτωθηκε στο μετσοβο.σας παρακαλω απευθυνομαι σε σκιερ γιατι θα κανω τον αγωνα μου να σωθουν αλλα παιδια......και να μην εχουν την τυχη του δικου μου παιδιου.θελω κεθετι που νααπευθυνεται σε ελειψεις χιονοδρονικων κεντρων κ ειδικα του μετσοβου.κ αν γνωριζετε την οικογ. του νεαρου που περασε απαρατηρητος στο τραγικο δυστιχημα στα 3 5 πηγαδια.καθε μητερα σκιερ θελω να σταθει στο πλευρο μου γιατι αυριο μπορει να βρεθει στη δικη θεση.αυτο θα γινει σκοπος τησ οικογ. μου να τιμωρηθουν οι υπευθυνοι και ξεκινησουν επιτελους να τα μετρα ασφαλιας για τα νιατα που θελουν ενα ευχαριστο σαββατοκυριακο.ευχαριστω." 6948570994 Αγγελή Ευαγγελία

Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article& id=20605:-seleo&catid=68:2011-01-29-16-33-39&Itemid=102#ixzz1CzY0kfyu
    Seleo.gr News "

Είμαστε μαζί σας .Να ειστε δυνατή για τον ευατό σας και τους υπόλοιπους αγαπημενους σας. Οι ελλείψεις φυσικά τραγικες σε όλα.....
    Παρτε με απάνω στα βουνά τι θα με φάει ο κάμπος!!

Comment

καλα αυτος ο π * * * * * ς που εκανε το 1ο σχολειο θελει πολλες μπατσες μπας κ στρωσει....ελεος τι στουρναρια κυκλοφορουν...[i]"
      τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

[QUOTE=miscelano]καλα αυτος ο π * * * * * ς που εκανε το 1ο σχολειο θελει πολλες μπατσες μπας κ στρωσει....ελεος τι στουρναρια κυκλοφορουν...[i] [/QUOTE

Η καημενη η μανα θελησε να πει τον πονο της και στην τελικη να "τρεξει" τα δεδομενα στην Ελληνικη χιονοδρομια -ειδικα στο θεμα ασφαλεια-και βρηκε τον μπελα της ....εκει που αναρτησε το συμβαν με το αδικοχαμενο γιο της

Μακρια απο τετοια Blogs και σελιδες που ο καθενας μπορει να εξευτελισει τα παντα μεσα απο την ανωνυμια τους και την ατιμωρισια τους"
        ....ο τρελος του χωριου

Comment

κουραγιο και μαζι σας

Comment

http://www.clickarta.gr/index.php?option=com_content&view=article& id=2366%3A2011-02-09-10-48-40&catid=36%3Apolitikaoikonomia&Itemid=34
            Only rain matters...

Comment

Working...
            X