Announcement

Collapse
No announcement yet.

Καινουριες μποτες σιγουρα και ισως πεδιλα!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Καινουριες μποτες σιγουρα και ισως πεδιλα!

Εχω εδω και μια 5ετια τα Rossignol Open 300 και μποτες τις Rossignol Axium.

Φετος, αποφασισα να ανανεωθω, αφενος γιατι εχω φτασει σε ενα ικανοποιητικο επιπεδο, αφετερου γιατι εκλεισα ταξιδι στην Αυστρια. (12-18 Μαρτιου στο Ischgl!! )

Επειδη δεν ξερω κατα ποσο το budget θα φτασει (εξαρταται αν θα βρω να πουλησω αυτα που εχω), αποφασισα να προχωρησω καταρχην στην αγορα μιας καλης μποτας.
    Πιστευετε οτι ειναι σοφη επιλογη να παρω μια καλη μποτα με τα υπαρχοντα πεδιλα? ή θα ''χαραμιστει'' ?
    Οσον αφορα το flex, νομιζω οτι μια γυρω στο 80 θα ειναι πολυ καλη για μενα. ποια ειναι η γνωμη σας? θα με βοηθησει να βελτιωθω εστω και με τα πεδιλα που εχω τωρα?
    υπαρχει βεβαια και η πιθανοτητα να παρω και πεδιλα
    ..ακουω προτασεις!

Οσον αφορα το πεδιλο, θελω μερικες γνωμες:
    εχω βρει σε καλη τιμη τα παρακατω:

1)Salomon 24 GT PRO
    http://www.salomon.com/gr/product/24-gt-pro---z10.html

2)Salomon 24 Hours Sport
    http://www.salomon.com/gr/product/24-sport---jl10.html#bas

3)Atomic Nomad Bluemoon
    http://citizenski.wordpress.com/2008/07/31...moon-skis-2009/

4)Atomic Scandium
    http://www.atomicsnow.com/en/ProductFinder...02/scandium_red

Κυριως για εντος πιστας, αν και θα ηθελα να αρχισω δειλα δειλα και σε ευκολα κομματια εκτος..
    ΣΚΟΠΟΣ: να τελειοποιωσω την τεχνικη μου στο carving και να τα κρατησω μια 4ετια...

Comment

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΠΟΤΑ ΠΑΝΤΑ ΒΟΗΘΑΕΙ,ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ FLEX ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΙΣΑI?

Comment

70 κιλα ειμαι..και οχι,δεν εχω σκοπο να παρω αγωνιστικη..
        Για τα πεδιλα τι γνωμη εχεις? τα πρωτα 2 ειναι φετινα ενω τα αλλα περσινα-προπερσινα...

Comment

S O S παιδια...απλα δεν μπορω να βρω μποτες..ολες οσες δοκιμασα (και δοκιμασα 13-14 μποτες σε πολλα μαγαζια),με ενοχλουν σε εκεινο το σημειο δεξια στο δεξι μου ποδι...δοκιμασα και μια Atomic με 104mm πλατος και παλι δεν μου καθησε καλα.. η μονη που μου καθησε καλα,ηταν εκεινη της Αtomic που περιεγραψα πιο πριν..που παρολο που εχει 100mm πλατος, αγκαλιαζει τελεια το ποδι μου, μεχρι που τη νιωθω και λιγακι ''σφιχτη'' (αλλα αυτο θα στρωσει σωστα?),αλλα με ενοχλει σε εκεινο το σημειο..(χωρις να με ποναει μετα απο 20+ λεπτα μεσα στο μαγαζι με συνεχεις κινησεις και περπατημα)..τι προτεινετε? πιστευετε θα στρωσει ή θα χειροτερεψει? μπορω να κανω κατι μετα σε περιπτωση που με χτυπαει?

Comment

υπομονη φιλε...η μποτα ειναι το ποιο σημαντικο....βρες τη καταλληλη κ μη βιαστεις να αγορασεις μια μποτα που θα σε ποναει μετα....κοιτα κ στην αυστρια που θα πας μπας και φτιαξεις μια μποτα εκει στα μετρα του ποδιου σου ακριβως....[i]"
            τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

Καλημέρα TECNICA" δοκίμασες?

Αν όχι υπάρχει στην Θεσσαλονίκη που έχει κάπου στην Τσιμισκή (Επειδή βλέπω στο προφίλ σου που είσαι απο εκεί).

Αν θες να ρωτήσω που είναι ακριβώς και να σου πω.

Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και 20 χρόνια περίπου "TECNICA" και είμαι ευχαριστημένος."

Comment

Originally posted by *TECNICA*
                Καλημέρα TECNICA" δοκίμασες?

Αν όχι υπάρχει στην Θεσσαλονίκη που έχει κάπου στην Τσιμισκή (Επειδή βλέπω στο προφίλ σου που είσαι απο εκεί).

Αν θες να ρωτήσω που είναι ακριβώς και να σου πω.

Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και 20 χρόνια περίπου "TECNICA" και είμαι ευχαριστημένος.
                Οχι φιλε μου, δεν δοκιμασα..αν μπορεις πες μου που ειναι.."

Comment

κ οι dalbello εχουν μεγαλο καλουπι

Comment

Επισης:
                    βρηκα σε super τιμη τα Salomon 24 GT PRO, αλλα μονο σε 1.58. νομιζω οτι ειναι καλα για το επιπεδο μου, αλλα μηπως λιγο κοντα?
                    επισης τα Salomon x-wing 6, σε 1.65,αλλα εχω την ενυπωση οτι ειναι λιγο ''κατωτερο'' (με μικρες διαφορες παρολαυτα στα χαρακτηριστικα)
                    τελος, βρηκα και τα Rossignol Alias Carbon λιγο ακριβοτερα,αλλα συμφωνα με τις κριτικες στο internet προκειται για πολυ αξιολογο πεδιλο.

(το υψος μου ειναι 1.77, το βαρος μου 70 κιλα και η χρηση θα ειναι 80% εντος πιστας)

θελω τη γνωμη σας!

Comment

τα 24 gtpro σου ειναι πολυ κοντα...κοιτα απο 165 και πανω...θα σου προτεινα τα ροσινιολ που εχουν και ροκερ....

Comment

Το κατάστημα λέγεται WOODLAND είναι Αγίας Θεοδώρας 8

και το τηλ είναι 2310-266428 για περισσότερα

Comment

Τελικα βρηκα τις καταλληλες!!

Αγορασα ενα ζευγαρι μποτες Nordica και τα Rossignol Alias Carbon σε 1.66 !

Comment

Originally posted by gkanetidis

Xαίντε μπρε,καλορίζικα και καλοφόρετα!Τα πήρες από το Sports&Ski;
                            http://www.youtube.com/watch?v=olpZkEZD_3E&feature=related

Comment

Originally posted by gkanetidis

ελα βασιλιτσα το σκ να τα εγκαινιασεις!!!καλοταξιδα!!!!

Comment

Working...
                              X