Με αφορμή την επαγγελματική μου κατάσταση,μιας και είμαι εδώ και 6 μήνες άνεργος και όσες πόρτες χτύπησα,γνωστών και άγνωστων,δεν άνοιξαν ποτέ ή άνοιξαν και κλείσανε πάλι χωρίς αποτέλεσμα, σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το θέμα.Σκοπός του συγκεκριμμένου θέματος είναι άτομα που αντιμετοπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα,να γνωστοποιούν το πρόβλημα τους στο θέμα αυτό,ελπίζοντας οτί κάποιος συμφορουμίτης ίσως έχει την λύση στο πρόβλημα τους,προσφέροντας τους μια θέση εργασίας(βάση πάντα των γνώσεων και των ικανοτήτων του ενδιαφερόμενου).Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί απλώς να γνωστοποιεί το πρόβλημα του ποστάροντας και οι λοιπές συνεννοήσεις μεταξύ των δύο πλευρών στην συνέχεια να γίνονται μέσω προσωπικών μηνυμάτων(p.m.)
Πιστεύω και ελπίζω οτί ίσως εκτός από εμένα και άλλα παιδιά από το φόρουμ να βρούνε αυτό το οποίο είναι πλέον το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή μας...Μια εργασία για να είναι σε θέση να ζήσουνε..Ευχαριστώ για την κατανόηση...
Σπύρος..
Πιστεύω και ελπίζω οτί ίσως εκτός από εμένα και άλλα παιδιά από το φόρουμ να βρούνε αυτό το οποίο είναι πλέον το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή μας...Μια εργασία για να είναι σε θέση να ζήσουνε..Ευχαριστώ για την κατανόηση...
Σπύρος..

"
Comment