Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...

Με αφορμή την επαγγελματική μου κατάσταση,μιας και είμαι εδώ και 6 μήνες άνεργος και όσες πόρτες χτύπησα,γνωστών και άγνωστων,δεν άνοιξαν ποτέ ή άνοιξαν και κλείσανε πάλι χωρίς αποτέλεσμα, σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το θέμα.Σκοπός του συγκεκριμμένου θέματος είναι άτομα που αντιμετοπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα,να γνωστοποιούν το πρόβλημα τους στο θέμα αυτό,ελπίζοντας οτί κάποιος συμφορουμίτης ίσως έχει την λύση στο πρόβλημα τους,προσφέροντας τους μια θέση εργασίας(βάση πάντα των γνώσεων και των ικανοτήτων του ενδιαφερόμενου).Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί απλώς να γνωστοποιεί το πρόβλημα του ποστάροντας και οι λοιπές συνεννοήσεις μεταξύ των δύο πλευρών στην συνέχεια να γίνονται μέσω προσωπικών μηνυμάτων(p.m.)
    Πιστεύω και ελπίζω οτί ίσως εκτός από εμένα και άλλα παιδιά από το φόρουμ να βρούνε αυτό το οποίο είναι πλέον το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή μας...Μια εργασία για να είναι σε θέση να ζήσουνε..Ευχαριστώ για την κατανόηση...

Σπύρος..
    Beati Paoli.........

καλη τυχη φιλε μου...ευχομαι οτι καλυτερο οσο πιο γρηγορα.

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

βασικό. πες τι δουλειά κάνεις (ή τι μπορείς να κάνεις).
      μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....

Comment

Σπυράκο δεν θέλω να παίζω με τον πόνο σου, βασιζόμενοι στα λεγόμενα κάποιον, τα πράγματα θα πάνε καλά οπότε κάνε υπομονή.

........[i]Καλά ντε, μην βαράς!"
        ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ, ΜΑ ΔΕ Λ ΤΑ ΕΨ ΙΛΩΝ. ΣΤ ΙΓΜΑ. ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑ ΠΑΛΑΜ ΔΑ. ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ, ΠΥΡΟΣ ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ Ψ ΙΛΩΝ, ΦΥ ΨΥΧΗ Ο ΜΕΓΑ!
        Μόνο οι γύφτοι δεν έχουν πατρίδα!

Comment

Originally posted by Telxinas
          Σπυράκο δεν θέλω να παίζω με τον πόνο σου, βασιζόμενοι στα λεγόμενα κάποιον, τα πράγματα θα πάνε καλά οπότε κάνε υπομονή.

........[i]Καλά ντε, μην βαράς!

Κάτι άκουσα και εγώ....μάλλον,τα ακούω 20 χρόνια τώρα!! "
          Beati Paoli.........

Comment

Σπυρο,ΕΙΝΑΙη εποχη της ανεργιας και της πραγματοποιησης των ονειρων των βιομηχανων .
            εργασιακο μεσαιωνα θελουν.
            θελουν να κανουν τον κοσμο να μην μιλαει και να λεει αφου εχω και δουλεια??ανεχομε τα παντα!
            τι δουλεια εκανες ρεπει να μας πεισ η σε τι ψαχνεις οποτε αν ακουσουμε κατι να σου πουμε με πμ
            καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

[i]"
              Beati Paoli.........

Comment

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ
                Σπυρο,ΕΙΝΑΙη εποχη της ανεργιας και της πραγματοποιησης των ονειρων των βιομηχανων .
                εργασιακο μεσαιωνα θελουν.
                θελουν να κανουν τον κοσμο να μην μιλαει και να λεει αφου εχω και δουλεια??ανεχομε τα παντα!
                τι δουλεια εκανες ρεπει να μας πεισ η σε τι ψαχνεις οποτε αν ακουσουμε κατι να σου πουμε με πμ
                Γιαννη ποτε θα σε δω μαζι μου σε πορεια στην Αθηνα ρε?? [i] "
                ...R.I.P. ΑΛΕΞΗ...
                Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ. Στεφάνου Αττικής : http://www.xionia.com
                https://www.facebook.com/AddictionToSnow
                http://www.thinkinghumanity.com
                https://www.facebook.com/ThinkingHumanity

Comment

Ισχύει ακόμα......... [i]"
                  Beati Paoli.........

Comment

δεν μας ειπες ομως τι δουλεια κανεις............................................ ..
                    sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

Comment

παιδια αν καποιος ψαχνει για δουλεια, εχει εμπειρια σε μαρκετινγκ- πωλησεις- content σε εταιρια internet ή σε ρολο σχετιζομενο με internet ας μου στειλει ενα pm να του πω λεπτομερειες.

Comment

snowspir...ετοιμασου...ερχομαι οπου ν ναι..

Υ.Γ. μα ειναι δυνατον ρε παιδια; σου λενε : προγραμμα εθελουσιας εξοδου....με μπονους ενα μισθο...ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΙΣΘΟ...δουλευομαστε μαλλον.

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Originally posted by TURMS

Υ.Γ. μα ειναι δυνατον ρε παιδια; σου λενε : προγραμμα εθελουσιας εξοδου....με μπονους ενα μισθο...ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΙΣΘΟ...δουλευομαστε μαλλον.
                          Μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα για εσένα.....Σπάσιμο το κεφάλι τους θέλει.....Πες τους να τον βάλουν εκεί που ξέρουν τον κολομισθό [i] "
                          Beati Paoli.........

Comment

Originally posted by snowspir
                            Originally posted by TURMS

Μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα για εσένα.....Σπάσιμο το κεφάλι τους θέλει.....Πες τους να τον βάλουν εκεί που ξέρουν τον κολομισθό [i]
                            συναδελφος εισαι κι εσυ?γι αυτο κι εσυ φετος εισαι νυχτοπουλι σαν κι εμενα...εγω ενα χρονο ακριβως εχει επεσα στον βωμο της "κρισης" μετα απο 5 σερι χρονια στην ιδια εργασια και αλλες αρκετες δουλειες που εκανα πιο παλια....ελπιζω φιλε μου μονο να εισαι τουλαχιστον τυχερος και να μην εχεις καρτες-δανεια-κτλ..εγω ευτηχως (δοξα των θεο) ειχα το μυαλο στο κεφαλι μου και αντισταθηκα σε αυτη την κατασρτεπτικη και καταναλωτικη δεκαετια και δεν εβγαλα ουτε πιστωτικη ουτε πηρα κανενος ειδος δανειο ουτε παρσυρθηκα γενικος και οτι εκανα ηταν παντα της μετροιτης σε σημειο που ειχα καταντησει και γραφικος....δεν ξερω αν εισαι παντρεμενος η οχι εγω παντως οσο και αν η οικογενεια ειναι ευλογια εγω λεω ευτηχως που εχω μονο τον εαυτο μου να θρεψω στην συγκεκριμενη συγκηρια και δεν μπορω να φανταστω μια κατσταση με οικογενεια στην παρουσα φαση....βεβαια τωρα ειναι δυσκολα τα πραγματα το ταμειο τελειωσε οι οικονομιες απο ολα τα χρονια πανε αλλα δεν πειραζει την υγεια μας να εχουμε αν κι ετσι οπως ειναι τα πραγματα λεμε ολενα και πιο πολλοι το βοηθα παναγια ταυτοχρονα με το δαξασι ο θεος...."
                            ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

Αν αναφέρεσε σε εμένα,άστα χέστα.....400 ευρώ μηνιαίως σε 2 δάνεια σε τράπεζες...Το ένα το έχω από παλιά,το άλλο το πήρα πέρσι για να ξεπληρώσω δάνειο επαγγελματικό που είχα πάρει για ένα μαγαζί που είχα και έκλεισε..Και εμένα τελιώσανε οι περσινές μπάζες που είχα κάνει δουλεύοντας στην Κύπρο για ένα τετράμηνο και τώρα,στον δέκατο μήνα ανεργίας,πλεον είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα...Να δούμε που θα βγάλει όλη αυτή η κολοκατάσταση...υγεία μόνο να έχουμε γιατί αν την χάσουμε και αυτή........
                              Beati Paoli.........

Comment

Working...
                              X