Announcement

Collapse
No announcement yet.

Το χρονικο μιας κακοκαιριας με εικονες

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

[i]
    Το τελος της περιπετειας.Ελπιζω να πηρατε μια ιδεα τι γινεται οταν ο καιρος εχει κεφια και τι τραβαν μερικοι για τα κεφια τα δικα μας.Ας ελπισουμε και σε αλλες κακοκαιριες ετσι ωστε ολοι μας να μπορουμε να απολαμβανουμε αυτα που λεγονται θαυματα τησ μητερας φυσης. "
    mountain

Comment

Καταπληκτικες εικονες mountain...To σπιτι μου ειναι 200 μετρα αποσταση απο το δικο σου στον κεντρικο δρομο(αυτον που περναει για ναουσα μπροστα απο το σπιτι του ραπτοπουλου) απο την αριστερη πλευρα ενα καινουριο με πετρα ,περιπου 50 μετρα προν το εικονοστασι στον αυχενα.Θα δεις απ'εξω δυο rav4 ,ενα κοκκινο τριθυρο και ενα μαυρο πενταθυρο,χτυπα καμια φορα να γνωριστουμε.Ημουν απο πεμπτη επανω μεχρι σαββατο μεσημερι οποτε και κατεβηκα γιατι ειχαμε προβληματα εκει πανω με την υδρευση.

Comment

[i] Ποσο καιρο ειχαμε να το δουμε ετσι το Σελι... Καλη συνεχεια..."

Comment

Εγώ γιατί νιώθω σαν τον Βέγγο στο "Είναι ενας τρελλός τρελλός Βέγγος"???
          Δεν μπορώ να δω καμμιά φωτογραφία... βγάζει μόνο ένα σηματάκι [!] και διαβάζω το σχόλιο ¨Καταπληκτικες εικονες¨... τρελάθηκα?

Comment

Originally posted by thermolagnos View Post
            Εγώ γιατί νιώθω σαν τον Βέγγο στο "Είναι ενας τρελλός τρελλός Βέγγος"???
            Δεν μπορώ να δω καμμιά φωτογραφία... βγάζει μόνο ένα σηματάκι [!] και διαβάζω το σχόλιο ¨Καταπληκτικες εικονες¨... τρελάθηκα?
            Μια απο τα ιδια

Comment

και εγώ δεν βλέπω

Comment

ωραια περιγραφή... για τις φωτο δεν μπορώ να πω.. γιατί δε βλέπω καμμία

Comment

Και γω τίποτα δεν βλέπω

Comment

Δεν φαινονται ρε παιδια οι εικονες και ειναι κριμα, γιατι η περιγραφη σου εξαπτει τη φαντασια. Ειδικα τη φωτο με τον "Λακη σε υπερδιεγερση" πρεπει οπωσδηποτε να τη δουμε...

Comment

mountain...
                      θές εξάσκηση στην τεχνολογία.
                      από αφήγηση, καλά τα πάς.
                      www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

Δώσε στο λαό τις φωτογραφίες....
                        sigpic

ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ

​
                        http://www.odik.gr/

Comment

Πως ρε θελετε να δειτε αφου εξω γινετε ΤΕΤΟΙΑ κακοκαιρια...!!!!

εεεεεεεεεεεεεεεε???? ππωωωωςςςς?????

Νατος ο Λακης ........

Comment

Working...
                          X