Super η καμερα!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Εικόνα Λεκανοπεδίου Αττικής
Collapse
X
-
Αυξανόμαστε και πλυθηνόμαστε,σε μια χώρα που τα καιρικά φαινόμενα είναι τόσο ήπια,και όμως,σε αυτήν την χώρα που ο ήλιος βασιλεύει,η προσδοκία του πιο άπιαστου ονείρου,σε κάνει να αναπολείς,την πιο ακραία καιρική εικόνα και να θές να ξαναγίνει η φαντασίωση πραγματικότητα,ακόμη και αν περιμένεις χρόνια.....Όσο πιο σπάνια βλέπεις κάπια καιρικά φαινόμενα τόσο πιο πολύ πορώνεσε για αυτά..
Το ίδιο συμβαίνει και στην Νίκαια στην γειτονιά μου απο παντού ξεφυτρώνουν γείτονες,και καιροάρρωστοι,και μάλιστα γείτονες με DAVIs και κάμερα [i],Νικαια1,Νικαια2,ΝικαιαΧ.Ενώ μέχρι τα 22 μου νόμιζα ότι είμαι ο μόνος τρελός.Είμαστε τελικά τόσο πολλοί....
Edited by: Teometeo "Originally posted by kavodorosΦίλοι σε αυτή τη γωνιά της Αθήνας ειμαστε πολλοί τελικά, αμα βάλετε και τον φιλο μου το Δημητρη τον Νικητα-ρας τοτε ειμαστε 6 και πάω στοιχημα πως ειμαστε ακομη περισσοτεροι!
Και αναρωτιέμαι οτι εάν δεν ειναι τελικά σύμπτωση και συμβαίνει σε ολο το λεκανοπέδιο, τόσοι μουρλοι σε μια γειτονιά, μήπως οι καιροτρελαμένοι πρέπει τελικά να αριθμούμε χιλιάδες;;;
Να συμπληρώσω πως σε διπλανή ταράτσα απο εμένα έχει ξεφυτρώσει ένας μετεωρολογικος σταθμός La Crosse!
Comment
-
το να υπάρχουν πολλοί σταθμοί σε ένα συγκεκριμένο μέρος βοηθάει στο να καταγράφονται διαφορές σε πολύ πλέον τοπικό επίπεδο κυρίως όταν έχουμε ακραία φαινόμενα που μπορούν να παρουσιάζουν απίστευτες τοπικότητες (δηλ καταιγίδες και αναστροφικές νύχτες)..πάντως εξακολουθεί ένα μεγάλο κομμάτι της Αττικής να μένει εντελώς εκτός του μετεωρολογικού δικτύου...ειναι η ενδιαφέρουσα ΒΔ Αττική (Βίλια,Κριεκούκι, Κιθαιρώνας αλλά και το λεκανοπέδιο της Οινόης για αναστροφές) Edited by: geornik
Comment
-
Σίγουρα Geornik βοηθάει για πολλές και σημαντικές λεπτομέρειες του μικροκλίματος,όμως πάντα ελοχεύει και ο άλλος κίνδυνος,να χάνουμε την ουσία,και να αποφεύγουμε την βόλτα στην ταράτσα,εάν έχουμε τέτοιο υλικό.Πχ εγώ απο τότε που έσκασε η κάμερα του davis στον βώκο,300m δυτικά μου,το σκέφτομαι σοβαρά να βγώ στο παράθυρο,πρώτα ρίχνω μια ματιά στους σταθμούς κοντινούς και κάμερες και αν δω κάτι x-treme βγαίνω!
Κοινώς αυξάνονται οι παρατηρητές του καναπέ"..
Πάντα όμως τίποτα το καλύτερο απο την ταράτσοπαρατήρηση,όσους και σταθμούς και άν έχεις δίπλα σου."
Comment

Comment