[i]"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΣΟΥΛΙΣΩ ΤΩΡΑ!!!
Collapse
X
-
i man!!!Originally posted by griffοποιος θα ξεπαρθενιάζει τις πουδρες στη βασιλιτσα την τεταρτη ή το ΣΚ να μου πει !
ανεβαίνω παρασκευή βράδυ από αθήνα. αν μου στείλεις πμ με τηλ. θα τα πουμε πάνω.
φοράω μπεζ μουφαν/μαύρο παντελονι.
σανίδι ride yukon ή gnu riders choice (δεν έχω αποφασίσει ακόμα με ποιό θα ανέβω)
όποιος άλλος ανέβει ας στείλει πμ με τηλέφωνο ή να του στείλω το δικό μουμικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....
Comment
-
καθε σκ πανω ειμαστε εμεις αντε να βρεθουμε!!!kazaboubou βρεθηκες με miscelano ε!!αντε μια αλλη φοραOriginally posted by kazaboubouΡε γμτ..ολοι πάνω ήμασταν το σκ τελικά?Δεν είδα τα ποστ ρε παιδιά...next time.Ισμαελ εχεις πολλά αυτοκόλλητα στο σανίδι?Γιατι νομίζω οτι σε είδα.
Comment
-
όχι. Είχα μπεζ μπουφάν OP, μαύρο oneil παντελόνι, και ένα χαρακτηριστικό (μεγάλο) σακκίδιο.Originally posted by kazaboubouΡε γμτ..ολοι πάνω ήμασταν το σκ τελικά?Δεν είδα τα ποστ ρε παιδιά...next time.Ισμαελ εχεις πολλά αυτοκόλλητα στο σανίδι?Γιατι νομίζω οτι σε είδα.
Σανίδι είχα το παλίο (Ride yukon μαύρο με δέστρες volk)
α, εχω κ μούσι.
Με πέτυχε ο sowzad (τυχαία γνωριστίκαμε στο διπλό).μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....
Comment

Comment