Announcement

Collapse
No announcement yet.

Προς σνοου ρίπορτ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Προς σνοου ρίπορτ

Δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας γιατί έχετε υπεβεί τον αριθμό των μηνυμάτων σας στα εισερχόμενα.
    έχω προσπαθήσει τουλάχιστον 4 -5 φορές.Την πρώτη φορά έστειλα ολόκληρο κείμενο για να επισημάνω λάθη-παραλήηψεις σας και από τα οποία εγώ βγάζω κάποια συμπεράσματα.

Είμαστε οκ τώρα. Εναλλακτικά email στο info@snowreport.gr
    30 χρόνια Snow Report

Comment

Καλησπέρα...από σήμερα το απόγευμα δεν μου γίνεται αυτόματη σύνδεση με το forum και αναγκάζομαι να εισάγω συνέχεια κωδικό και user name...επίσης στην πρώτη σελίδα του forum υπάρχει αυτό το μήνυμα You are currently banned from the shoutbox.

sigpic​

Comment

Και εγώ πρέπει να κάνω login κάθε φορά που μπαίνω, από όταν αναβαθμίστηκε το forum. Είχα δει τα cookies και τα συνναφή αλλά δεν ξαναασχολήθηκα. Ας είναι καλά ο Opera με το κλειδί του.
        - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + -

Comment

και σε μενα το ιδιο συμβαινει παιδια. Πρεπει να εισαγω συνεχεια κωδικους. Δεν με διατηρει συνδεμενο, απο τοτε που αναβαθμιστηκε περσι.

Comment

Εγω παιδιά μέχρι εχθές το απόγευμα δεν είχα κανένα πρόβλημα...μ'έβαζε κατευθείαν...
            sigpic​

Comment

εγω αυτο το προβλημα το αντιμετωπιζω το τελευταιο 2μηνο κοντα... βαζω κωδικο μετα απο 1 ωρα τσουπ με πεταει...γραφω μετα πανω δεξια το username και τιποτα αλλο και με βαζει αυτοματα μετα...!!
              μετα την αναβαθμιση ειχαμε κανει κατι γιαυτο το προβλημα τοτε που αλλαξανε σερβερ κτλ αλλα εχει 2μηνες σχεδον παλι το ιδιο προμπλεμ.....!!!

Υ.Γ. ειναι και λιγο εκνευριστικο κιολας

Comment

Working...
              X