Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πρόβλημα με μπουφάν

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Πρόβλημα με μπουφάν

Εχω ενα μπουφαν 4square 25Κ/10Κ 2 χρόνια, άρα λογικά έχει λήξει η εγγύηση. Χθες όπως το κοιτούσα βλέπω ένα μικρό σκισιματάκι στο ύφασμα. ’νεβάζω και φωτο να μου πειτε κι εσείς. Υπάρχει περίπτωση αυτό να δημιουργεί πρόβλημα στην αδιαβροχοποίηση ή κάτι παρόμοιο; Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω ώστε να το εμποδίσω να σκιστεί περισσότερο; Απο την πίσω πλευρά δεν υπάρχει κάτι, άρα δεν πέρασε το δεύτερο στρώμα. Δοκιμασα με λίγο νερό βρύσης, και δεν πέρασε στο εσωτερικό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

http://img705.imageshack.us/img705/7417/dsc9651.jpg

Εμενα μου φαίνεται πολυ μικρη η τρυπα για να προκαλεσει προβλημα η να μπει νερο απο αυτη ,εξαλλου μπουφαν του σκι ειναι οχι διαστημικη στολη [i] .Αν φοβασε μην ανοιξει κι αλλο ,πραγμα δυσκολο αν δεν ζοριζεται το συγκεκριμενο σημειο ,ραψτο με λεπτη κλωστη και μετα ψεκασε το τοπικα με ενα σπρει αδιαβροχοποιησης και δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα...."

Comment

ελα, εντάξει δεν είναι τίποτα. πρόσεχέ το λίγο παραπάνω. αν το ύφασμα έχει και πολυεστερα (πολύ πιθανόν) κάντο λίγο με τον αναπτήρα για να μην προεξέχουν οι ίνες και πιαστούν πουθενα. και η κλοστή είανι κομπε απλά ανοιγεις και άλλες τρύπες..μικροσκοπικές βέβαια αλλά είναι τρύπες. κομματάκι ύφασμα εχτρα δεν είχε το μπουφάν???σε μερικά έχει 3-4 εκ^2.για κανένα μπαλοματάκι. παντως το δικό μου το πα΄λιό μπουφάν το έχει σε μια από τις τσέπες των χεριών αλλά κανενα πρόβλημα. Edited by: dimit

Comment

Working...
      X