θα παω τον φλεβαρη...ισχιει οτι δεν σου δινουν γαντια εκει που νοικιαζεις στολη κ πρεπει ν αγορασεις???
Εγώ είχα πάρει τα δικά μου καλού κακού...[i].Μην περιμένεις και τίποτα τρελό πάντως.
ε, τί τρελό να περιμένει.. σαν να έχουμε εδώ στη Φλώρινα φυτείες μπανανιάς και παραλίες με ξαπλωμένους φοίνικες....ατελείωτη άμμο, και με μεγάλους λευκούς
σιγά τα λάχανα δύσκολο είναι;
και ο Miscelano αντι για κρασί να έφτιαχνε κουρασάο, μαλιμπού και τέτοιες μ@λ@κ1ες και να κυκλοφορούσε χειμωνιάτικα με φούστα από χόρτα! Edited by: airboarder "
Λόγο δουλείας πάω που και που στο Dubai και πρέπει να εχώ κάνει πάνω από 20 φορές σκι εκεί πέρα...
Λοιπόν
1) Γάντια και σκούφο όντως δεν δίνουν (πουλάνε αλλά είναι καλύτερο να πάρεις τα δικά σου)
2) Δίνουν μπότες, κάλτσες, ολόσωμη φόρμα σκι και μπατόν (σκας με τις βερμούδες κανονικά και απλά πέρνεις ένα φούτερ και ένα τ-σιρτ να βάλεις την ώρα του σκι)
3) Δίνουν locker για 6 ευρώ περίπου
4) Το κόστος για τα lift είναι περίπου 35 ευρώ για 2 ώρες (που μετράνε από την στιγμή που θα περάσεις πρώτη φόρα από τα lift). Οι 2 ώρες φτάνουν και περισεύουν έκτος εαν πάει κανείς από το πρωί και πάρει day pass, κάνει κάμποσο σκι, βγει μετά έξω στο mall για βόλτα, μάσα κλπ, και ξαναμπεί (το max που έχω κανει εγώ έτσι, είναι 5 ώρες, και δεν είμαι άνθρωπος που έχει μεγάλες απαιτήσεις ή που βαριέτε το σκι, έστω και αυτό το σκι)
5) Η ανάβαση είναι 6 λεπτά με το τετραπλό και 3.5 λεπτά με το συρόμενο που δουλεύει ΠΣΚ. Ουρές εχεί πολύ σπάνια και είναι των 3 με 5 λεπτών το πολύ.
6) Η κατάβαση είναι 30'', ή τουλάχιστον αυτήν την αίσθηση δίνει
7) Την κάρτα στο τέλος την βάζεις σε μηχάνημα για να πάρεις πίσω το κόστος της, και δεν πληρώνουν άτομα σε ταμεία για να κάνουν αυτήν την δουλειά
8) Η θερμοκρασία είναι πάντα καρφωμένη στους -3 και το χιόνι είναι σχεδόν πάντα καλά στρωμένο (παγωμένο στο δύσκολο* κομάτι όμως, ΠΑΝΤΑ!), μόνο το βράδυ τα ΣΚ γίνεται λίγο χωράφι.
9) Δύσκολο κομάτι είναι ένα κομάτι 40 μέτρων με κλήση μαύρης πίστας Τα υπόλοιπα κομάτια είναι κυρίως μπλέ και στο τέλος πράσινα
10) Η λειτουργία είναι από το πρωί (δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά σίγουρα μετά τις 8) μέχρι τις 11 το βράδυ και το ΠΣΚ μέχρι της 12 (νομίζω)
Αυτά
PS: ΣΚ πολλές φορές παίζουν και πόρτες που τις περνάει όποιος θέλει ελεύθερα.
Comment