Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αχιονιά...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αχιονιά...

Έχοντας φάει τα νιάτα μου σπουδάζοντας Φυσικές και Μετεωρολογίες δε σας κρύβω ότι με έχει προβληματίσει πολύ αυτή η ιστορία με τον καιρό. Αποφάσισα λοιπόν να κάνω μια έρευνα να δω τι προκαλεί όλη αυτή την καιρική αναποδιά που μας δέρνει από πέρσι.

Μετά από διεξοδική ανάλυση των δεδομένων και εξουθενωτικές αναζητήσεις επαναλαμβανόμενων patterns, εντόπισα το εξής: Τόσο πέρυσι όσο και φέτος το κοινό στοιχείο-κλειδί κατά την άποψή μου είναι ότι το πουδροσάνιδό μου το έχω αφήσει κερωμένο μεν, χωρίς να το ξύσω δε! Αναμένοντας καρτερικά πότε θα ρίξει φρέσκο χιόνι για να το κάνω το προηγούμενο βράδυ. Αμέσως μόλις το συνειδητοποίησα, πήρα την κατάσταση στα χέρια μου και παρόλο που ήμουν εξουθενωμένος μετά την έξτρα περιποίηση στη fluo βάση της σανίδας του Σταύρου, κάθισα και την έξυσα, τη βούρτσισα, γυάλισα τα μαχαίρια της και μόνταρα τις δέστρες.

Όπως καταλαβαίνετε πλέον, μετά και τη ρύθμιση της καθοριστικής αυτής παραμέτρου, η επιστήμη έχει κάνει πλέον ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό και σηκώνει τα χέρια ψηλά. Αν δεν αλλάξουν άρδην οι αναλύσεις του NCEP στα επόμενα run, το μόνο που μένει πια να κάνουμε είναι να συγκεντρώσουμε όλους τους γνωστούς μας που ξεκίνησαν χιονοδρομίες τις χρονιές 2006, 2009 και 2010 και διεξάγοντας έρευνα υψηλού επιπέδου να βρούμε τον/τους κατσικοπόδαρο/ους και να ακολουθήσει περιφορά στο Σύνταγμα με πίσσα και πούπουλα πάνω σε ράγα τρένου.

Αυτά από μένα, ευχαριστώ και πάλι μου με καλέσατε στην εκπομπή σας.
    The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
    http://www.hiddencellar.eu

[i]"
    Riding since Riding since....RIDING

Comment

Νικολα για να φανταστεις μεχρι και εγω ξεκρεμασα το σανιδι απο τον τοιχο και το εβαλα αναποδα κατω στο χαλι μπας και αλλαξει τιποτα................

Αλλα π@π@ρι@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Μήπως να ξανασκεφτεις αυτα που μου έλεγες για Chamonix? Εγώ πάντως Les Arcs ξεχαρμάνιασα!!!

Comment

[i]"

Comment

Αφού η επιστήμη(και ο Νίκος)μίλησε,εμείς τί άλλο να πουμε...... [i]"
            Beati Paoli.........

Comment

ρε παιδιά έχω ένα υπόλοιπο άδειας που το κράταγα με νύχια και με δόντια μπας και ανέβω κανα βουνό, και τώρα μου είπανε οτι θα πρ΄πει να το πάρω μεχρι τέλος του μήνα. λέτε να προλάβω ή θα κάθομαι σπίτι και θα πίνω καφέ??
              μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....

Comment

Originally posted by ismael
                ρε παιδιά έχω ένα υπόλοιπο άδειας που το κράταγα με νύχια και με δόντια μπας και ανέβω κανα βουνό, και τώρα μου είπανε οτι θα πρ΄πει να το πάρω μεχρι τέλος του μήνα. λέτε να προλάβω ή θα κάθομαι σπίτι και θα πίνω καφέ??
                λοιπον ακου τι θα κανεις,δωσε παραγγελία στη βραζιλια να σου στειλουν τον καλυτερο καφε να τον απολαύσεις ,αυτος θα ερθει σιγουρα γιατι αν περιμένεις χιονι θα τα ψαχνεις με τα κιάλια [i]"

Comment

ποσες μερες ειναι;;;
                  αν ειναι 5 μερες οποτε μπορεις να λειψεις μια βδομαδα, βγαλε ενα εισητηριο για Ανγκονα και πανε καπου Ιταλια για σκι

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

εγω θεωρουσα ως γρουσουζια την εκθεση Philoxenia καθε Νοεμβρη.
                    Μια φορα αξιωθηκα να παω και εσκασε το καταραμενο 2006-2007

φετος με νυχια και με δοντια κρατηθηκα και δεν πηγα..αλλα μαλλον αλλου ειναι η γρουσουζια

Comment

Originally posted by TURMS
                      ποσες μερες ειναι;;;
                      αν ειναι 5 μερες οποτε μπορεις να λειψεις μια βδομαδα, βγαλε ενα εισητηριο για Ανγκονα και πανε καπου Ιταλια για σκι
                      XEXEXE .... ΝΟΜΙΖΩ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ.....ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ TOLMEZZO, ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ UDINE (ΠΟΛΥ ΒΟΡΕΙΑ ΟΜΩΣ, ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ.....)
                      EXEI KAI ENA MIKΡΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥΛΙ ΔΙΠΛΑ:
                      [i]

ΟΡΊΣΤΕ ΚΑΙ WEBCAM http://en.hribi.net/webcam/zoncolan/784 ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΣΑΛΙΑ
                      ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΜΑΣΟΚΑΤΑΠΟΣΗΣ) ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ.
                      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΠΑΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ.

Edited by: ismael "

Comment

Originally posted by KAPTEN
                        λοιπον ακου τι θα κανεις,δωσε παραγγελία στη βραζιλια να σου στειλουν τον καλυτερο καφε να τον απολαύσεις ,αυτος θα ερθει σιγουρα γιατι αν περιμένεις χιονι θα τα ψαχνεις με τα κιάλια [i]
                        ΚΑΠΙΤΑΝΟ, ΠΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΒΡΑΧΑΤΙ?
                        "

Comment

Α, ΤURMS, ΞΕΧΑΣΑ ΡΕ ΣΥ....ΕΧΕΙ ΓΟΝΔΟΛΑ,SNOWBOARD PARK KAI ΠΙΣΤΑ BOARDERCROSS (ΓΙΑ SNOWBOARD, OXI SKI....)

Comment

κανονισε το να πας κι αν στραβωσει παλι πας για καφε με τον καπετανιο!
                            μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

καλη φαση...ζηλευω. εμενα η μανα μου πηγε Γερμανια μικρη, εκατσε 2-3 χρονια και γυριστε πισω. Ακομα της την λεω...

του αλλη αθληματος δεν ειμαι φαν πλεον...βλεπεις γερασαμε.

Comment

Working...
                              X