Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΧΙΟΝΟΚΑΙΡΙΑΣ "scubasnow" (Mάκης), 25-27/2...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Κρίμα που σταμάτησε ο σταθμός στη Ζαγορά καθώς από χθες το βράδυ μετράει 916χιλιοστα για τον Φεβρουάριο , απίστευτα νούμερα
    XIONIA MONO XIONIA!

Comment

• Κατά τα άλλα 30-50mm μέσα στην Θεσσαλική πεδιάδα για την νέα μέρα, φαντάζομαι τι θα γίνεται με τα ποτάμια..

"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν"
      John Steinbeck

Comment

• Εύοσμο ξεκίνησε

Comment

• Αλεξάνδρεια! ολα άσπρα!

Comment

• Από το μπαλκόνι μου, από ένα σημείο της πόλης και δυτικότερα δε φαίνεται απολύτως τίποτα

Comment

• Originally posted by islander View Post
              Βγαίνω στο μπαλκόνι (Καλαμαριά) και κοιτάζω απέναντι προς Καλοχώρι και τα βλέπω όλα άσπρα!!! Μέχρι τη θάλασσα...
              Κάνουν πουλάκια τα μάτια μου, μέσα στη θολούρα, ή όντως είναι έτσι;;;
              Ξέρεις κανείς τι γίνεται;
              Χαχα δε κανουν πουλακια τα ματια σου.. στρωνει δυτικά πλεον.. μπαινουμε στο κυρίως πιάτο
              Es ist sinnlos, sich ueber den Schnee vom letzten Winter aufzuregen........

Comment

• Originally posted by MeteoTirnavos View Post
                Κατά τα άλλα 30-50mm μέσα στην Θεσσαλική πεδιάδα για την νέα μέρα, φαντάζομαι τι θα γίνεται με τα ποτάμια..
                Ευτυχώς από τα 200 - 250 μετρα και ψηλότερα τουλάχιστον στη δυτική θεσσαλία ειναι χιονι πλεόν οπότε δεν επιβαρύνοναι τουλάχιστον αμεσα τα ποταμια και απο τις ημιορεινές - ορεινές περιοχές

Comment

• επιτελους το γυρισε και ευοσμο πλεον που ειμαι τωρα...

Comment

• καταιγιδαρα αυτή τη στιγμη,καλα χιονια βορειοι!!!

Comment

• αναφορα απο δρομολογιο που θα ξεκινησω οραιοκαστρο μεχρι σινδο σε κανενα 30λεπτο.

Comment

• 20mm εν μεσω κατακλυσμου με 8.1τ

Comment

• Παντως απο ένταση δεν είναι τπτ το τρομερό..Δεν ξέρω εαν θα πέσουν όλα αυτα τα μμ πιυ έδινε το γφσ..
                          10.1.17 Τα πήγαμε καλά, περιμένουμε τα καλύτερα!!!

Comment

• Απλά συγκίνηση...χαρας!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
                            Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Comment

• Comment

Working...
                                X