Καλα χιονια σε ολους τους κεντροβορειους παιδια.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΧΙΟΝΟΚΑΙΡΙΑΣ "scubasnow" (Mάκης), 25-27/2...
Collapse
X
-
-
Για Τον λίγο καιρό που θα μαι εκεί στην 104...Μικρό στρατόπεδο παλιό αλλά είμαι και σε ύψωμα όποτε ελπίζω τα καλύτερα,ανυπομονώ πραγματικά για τον χιονιά...!!!Originally posted by SUMMERSNOW View Post
θα φας καλα !! σου ευχομαι ενα 80+ποντο οπως το 93 που ημουν εγω.σε ποια μοναδα εισαι?:weather_17::weather_17:ΧΙΟΝΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!
Comment
-
Καλά χιόνια παίδες!Ειδικά ημιορεινά βλέπω ότι θα ρίξει πολύ και θα έχει και συνέχεια. Ελπίζω να φτάσει μέχρι την Θάλασσα.Χαρείτε το !
Ψιλόβροχο και 6,5 βαθμοί στο Κρυονέρι.Εννοειται οτι δεν ξανά λερωνω το θέμα με αναφορά για βροχή .Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.
Comment
-
Σημαντική μέρα σήμερα κοιτάμε όλοι θερμοκρασίες και κυρίως αυτόν τον σταθμό http://penteli.meteo.gr/stations/kilkis/ καθώς από εκεί μπουκάρει το κρύο σταδιακά.
"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν" John Steinbeck
Comment

Comment