Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΧΙΟΝΟΚΑΙΡΙΑΣ "scubasnow" (Mάκης), 25-27/2...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΧΙΟΝΟΚΑΙΡΙΑΣ "scubasnow" (Mάκης), 25-27/2...

Είχαμε πει θα του χαρίζαμε μια καλή κακοκαιρία, αλλά φέτος το χειμώνα, ελπίζαμε ότι θα κάνει κάτι μεγάλο προς το Φλεβάρη και θα του την χαρίζαμε, ως μνημόσυνο στη μνήμη του....
    Ηρθε η ώρα να μας επισκεφτεί μια καλή χιονοκαιρία, τουλάχιστον για τα πιο βόρεια της χώρας μας, με πολύ καλά φαινόμενα και χιόνια ως και σε πεδινά ή και παραθαλάσσια (;; τμήματα....
    Στην μνήμη λοιπόν του αγαπημένου μας φίλου Μάκη Βιτσετζάτου (scubasnow), αφιερωμένη η επερχόμενη χιονοκαιρία, με την ελπίδα να δώσει ό,τι καλύτερο, ώστε και η ψυχούλα του εκεί ψηλά να μας βλέπει ότι τον θυμηθήκαμε και να αγαλλιάζει....και πάντα θα του φυλάμε και μια δικιά μας ανατολικονότια κακοκαιρία, που όταν δεήσει ή θελήσει ο καιρός και την κάνει, ξανά θα είμαστε εδώ για να τον θυμηθούμε....
    Αιωνία σου η μνήμη αδελφέ μας συνδαιτυμόνα Γεράσιμε....
    Καλές αναφορές και με τις καλύτερες εκπλήξεις, όπου μπορούν να συμβούν!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Ας μεριμνήσουν οι μοντ να την ανεβάσουν στα στικυ, ώστε από τα μεσάνυχτα και μετά να γράφουμε εδώ τις αναφορές μας....

Comment

Καλα χιόνια να έχουμε κύριε Κώστα. Με θαψιματα του ηπειρωτικου κορμου αλλά και όσο πιο χαμηλά γινετε.
      ΕΝΑ 2005 ΘΕΛΩ!!!! ΓΙΝΕΤΕΕΕ??:nod::nod:

Comment

Εγώ σήμερα το πήρα χαμπάρι. ...αντε αδέρφια απτά βόρεια κ ειδικά οι Σαλονικιοι χιονακι πολύ κ όμορφο! !!! Χεχε ! Δευτέρα 26.2 θα κάνω κι εγώ τη βόλτα μου από τη Νύμφη του Θερμαϊκού δυτυχως για δουλειά αλλά ελπίζω να χιονιστω τόσο πολύ που να μη μπορώ να γυρίσω!

ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

Χιονίζει Καρπενήσι εδώ και μισή ώρα

Comment

Καλησπέρα και από μένα,όντας πλέον φαντάρος θα δίνω τις αναφορές μου από Πολυκαστρο λόγω σπεν για αυτές τις μέρες αρχής γενομένης από αύριο που θα είμαι εκεί...Ήδη όπως βλέπω από τον σταθμό του Κιλκίς έχουμε κατακόρυφη πτώση με το που γύρισε ο άνεμος σε βδ,ήδη έπεσε στους 5,3 μέσα σε λίγη ώρα.Θερμοκρασία στα Γιαννιτσά τώρα στους 8,8 σε πτωση...
            :weather_17::weather_17:ΧΙΟΝΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!

Comment

Καρπενήσι πριν λίγη ώρα.....η πρόβλεψη του ΕΑΑ (meteo), έλεγε 5οC και ασθενή βροχή.....

Comment

Και Λάσπη (Αγ.Νικόλαος) το ρίχνει και το στρώνει!!!

Comment

χαιρετώ την παρέα , Κιλκίς χωρίς φαινόμενα και με πολύ ασθενή βαρδάρη η θερμοκρασία στους 3.9

Comment

Originally posted by theomanio View Post
                    Καλησπέρα και από μένα,όντας πλέον φαντάρος θα δίνω τις αναφορές μου από Πολυκαστρο λόγω σπεν για αυτές τις μέρες αρχής γενομένης από αύριο που θα είμαι εκεί...Ήδη όπως βλέπω από τον σταθμό του Κιλκίς έχουμε κατακόρυφη πτώση με το που γύρισε ο άνεμος σε βδ,ήδη έπεσε στους 5,3 μέσα σε λίγη ώρα.Θερμοκρασία στα Γιαννιτσά τώρα στους 8,8 σε πτωση...
                    θα φας καλα !! σου ευχομαι ενα 80+ποντο οπως το 93 που ημουν εγω.σε ποια μοναδα εισαι?

Comment

Καλες αναφορες παιδια. Απο αυριο βραδυ ξεκιναμε δυνατα.

Comment

καλημέρα στους φίλους, Κιλκίς 2.2 η Τ και -1.4 ο σδ, χωρίς φαινόμενα τώρα

Comment

Επιασε καλη βροχουλα...Ευχομαι ολοψυχα οσο το δυνατον πιο πολλα χιονια και σε οσο πιο χαμηλα υψομετρα γινεται..Τις καλημερες μου...

Comment

πάω βόλτα , ελπίζοντας να ξεκινήσουν τα φαινόμενα

Comment

Ψιλη βροχη εδω.

Comment

Working...
                              X