Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΧΙΟΝΟΚΑΙΡΙΑΣ "scubasnow" (Mάκης), 25-27/2...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by [weathermaniac] View Post
    δυστυχώς δεν έχει δυναμική.. πήγα βόλτα με το ποδήλατο και κοίταξα προς το μέρος του ενδιαφέροντος τίποτα, ούτε καν συννεφιά. Ψιλοαπογοητευτικό.
    Παντως αν αυτο που βλεπω τωρα να μας ερχεται ειναι αυτουσιο και οχι καποιο κομμάτι θα μιλαμε σε λιγο για ωραια πραγματα. Μιχαηλ δεν ξερω που βρίσκεσαι στα Γιάννενα κοιτα ομως βδ.θα καταλαβεις

Comment

• Πάντως είναι ακραία τραγικο αυτό που βιωνουμε φετος...... Όλη η Ευρωπη στην κατάψυξη με πρωτοφανη κακοκαιρια χιονια μεχρι την Σαχαρα και εδω στην συντριπτικη πλειοψηφεια των πεδινων ατελειωτο φθινοπωρο με ανοιξιατικα διαλειματα..... Και ερχονται και 20 αρια σε λιγες μερες

​
      ​​​

Comment

• Originally posted by ΠΩΓΩΝΙ View Post

Παντως αν αυτο που βλεπω τωρα να μας ερχεται ειναι αυτουσιο και οχι καποιο κομμάτι θα μιλαμε σε λιγο για ωραια πραγματα. Μιχαηλ δεν ξερω που βρίσκεσαι στα Γιάννενα κοιτα ομως βδ.θα καταλαβεις
        δεν έχω οπτική επαφή Γιώργο για τα βορειοδυτικά μου το κρύβει ένα μικρό ύψωμα και δεν υπάρχουν κάμερες που να κοιτάνε προς τα εκεί, έχω μόνο την δορυφορική. Για αυτό κιόλας κατέβηκα στην λίμνη με το ποδήλατο για να δω καλύτερα τι παίζει. Απλά κοιτάω την κάμερα της Ζίτσας που είναι ακριβώς βορειοδυτικά μου και κοιτάει βορειοδυτικά όπως φαίνεται και από τα νέφη. ίσως να γίνει κάτι εκεί, δεν ξέρω αν αντέξει ως εδώΠαρακαλώ περιμένετε, η εικόνα θα εμφανιστεί σε λίγο / please wait the image will appear soon
        Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
        Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Originally posted by [weathermaniac] View Post

δεν έχω οπτική επαφή Γιώργο για τα βορειοδυτικά μου το κρύβει ένα μικρό ύψωμα και δεν υπάρχουν κάμερες που να κοιτάνε προς τα εκεί, έχω μόνο την δορυφορική. Για αυτό κιόλας κατέβηκα στην λίμνη με το ποδήλατο για να δω καλύτερα τι παίζει. Απλά κοιτάω την κάμερα της Ζίτσας που είναι ακριβώς βορειοδυτικά μου και κοιτάει βορειοδυτικά όπως φαίνεται και από τα νέφη. ίσως να γίνει κάτι εκεί, δεν ξέρω αν αντέξει ως εδώΠαρακαλώ περιμένετε, η εικόνα θα εμφανιστεί σε λίγο / please wait the image will appear soon
          Έχει σηκώσει δυνατο β.βδ. και ξεκίνησε νιφαδισμα για να δουμε.

Comment

Έχει σηκώσει δυνατο β.βδ. και ξεκίνησε νιφαδισμα για να δουμε.
            Ωραία κάτι είναι και αυτό! Αν το χαμηλό περνούσε πιο βόρεια θα είχαμε πιο νότια συνιστώσα και θα τρώγαμε εμείς τον χιονουετό πάντως
            Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
            Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• συνεχιζετε η διακοπη ρευματος στο χωριο. ενταξει εχει καταντσει γελοιο
              ΕΝΑ 2005 ΘΕΛΩ!!!! ΓΙΝΕΤΕΕΕ??:nod::nod:

Comment

• Originally posted by billipiros12 View Post
                συνεχιζετε η διακοπη ρευματος στο χωριο. ενταξει εχει καταντσει γελοιο
                Βασιλη το δίκτυο της δεη εδω στην Ήπειρο ειναι το πλεον απαρχαιωμένο στη χώρα και το πλεον παρατημενο οποτε μη σε ξενίζει αυτο.Εμεις εδω το 2012 με το τελευταίο μεγαλο χιονι ,λογω καταρευσης 22 περιπου κολωνων γιατι τις εχουν φαει τα αγριογούρουνα και δεν γινεται συντήρηση μειναμε περίπου μια βδομαδα χωρις ρευμα μες το κρυο εκτος των συχνων διακοπων ειτε βροχης ειτε αερα.

Comment

• Παγωμένη Νιφαδοπτωση εδώ και μία ώρα κατά διαστήματα στα Γιαννιτσά με ελάχιστα σύννεφα, σχεδόν ηλιοφάνεια με 8 βαθμούς παρακαλώ.

Comment

• 4-5 βαθμους ειχαμε.Το 8 ειναι λαθος μαλλον.

Comment

Βασιλη το δίκτυο της δεη εδω στην Ήπειρο ειναι το πλεον απαρχαιωμένο στη χώρα και το πλεον παρατημενο οποτε μη σε ξενίζει αυτο.Εμεις εδω το 2012 με το τελευταίο μεγαλο χιονι ,λογω καταρευσης 22 περιπου κολωνων γιατι τις εχουν φαει τα αγριογούρουνα και δεν γινεται συντήρηση μειναμε περίπου μια βδομαδα χωρις ρευμα μες το κρυο εκτος των συχνων διακοπων ειτε βροχης ειτε αερα.
                      εδω στο πλικατη ιωανινων που ειχα ρωτησει τον ιδιοκτητιη τι γινετε με τη καμερα μου λεει περιμενει τον οτε εδω και ενα μηνα και του ειπανε μεσα μαρτη θα πανε. ειναι να τραβας τα μαλλια σου.

Comment

• Originally posted by Dimenio View Post
                        4-5 βαθμους ειχαμε.Το 8 ειναι λαθος μαλλον.
                        Το αμάξι έγραφε 8, άντε 7 λέω εγώ. Ακόμα χαζοριχνει από καμία.

Comment

• ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΥΕΤΙΚΑ...ΠΗΓΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ....Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΑς ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ....ΚΡΥΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ...ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.....

Comment

• Λοιπόν να γράψουμε και τον επίλογο του θέματος.
                            Σήμερα τελειώνει μια από τις καλύτερες κακοκαιρίες του φετινού χειμώνα. Αυτές τις 2 μέρες χιόνισε και έστρωσε μέχρι τη θάλασσα, έθαξε τα βουνά της Μακεδονίας, της Ηπείρου αλλά και εξολοκλήρου ολόκληρης της Πίνδου. Χιόνισε την Θεσσαλονίκη και έβαλε καλό χιόνι σχεδόν στη πλειοψηφία των πόλεων της Μακεδονίας, με αποκορύφωμα φυσικά την Καστοριά, τη Φλώρινα, και τη Πτολεμαίδα. Ετσι, ο Μάρτης και φυσικά άνοιξη μπαίνει με κάτασπρα βουνά εκτός μεμονομένων περιπτώσεων ανατολικής Ελλάδας.

Comment

• 5,8 βαθμοί μέγιστη θερμοκρασία σήμερα στα Γιάννενα... Στους -0,2 βαθμούς τώρα... Κρύα μέρα... Πολύ χιόνι στο Ζαγόρι που βρέθηκα σήμερα, απο τα χαμηλά (700μ.) έως και τα ψηλά (1.160μ). Θα ακολουθήσουν φωτογραφίες αργότερα...
                              "Σ' όλο τον κόσμο ξαστεριά , σ' όλο τον κόσμο ήλιος και στα καημένα Γιάννενα μαύρη βροχή και αντάρα" Χριστόφορος Μηλιώνης

Comment

• Με το τελος και αυτης της κακοκαιριας ολοκληρωθηκε το θαψιμο στο Χ/Κ Ελατοχωριου, σε εναν πολυ δυνατο Φλεβαρη για το βουνο που εσωσε την παρτιδα μετα απο εναν ανυπαρκτο Δεκεμβρη και εναν μετριο Γεναρη...το χιονι στα 1700 μετρα εφτασε σχεδον τα 2.5 μετρα και ακολουθει ενα γερο παγωμα αποψε πριν την ελευση πιο θερμων αεριων μαζων τις επομενες ημερες με την θερμοκρασια αυτη τη στιγμη στους -9 βαθμους! http://www.northmeteo.gr/elatochori/

Εδω στην Κατερινη 0.6 βαθμοι τωρα και παγωμενος αερας...η τελευταια ημερολογιακα νυχτα του χειμωνα ισως θα ειναι και η πιο κρυα για φετος...
                                Last edited by Panos_Katerini; 28/02/2018, 09:48 PM.

Comment

Working...
                                X