Δεν λέει να πέσει η θερμοκρασία στα Γιάννενα. κανονικά θα έδινα σαφώς μεγαλύτερες πιθανότητες για χιόνι σήμερα αργά παρά για αυτό που έπεσε.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΧΙΟΝΟΚΑΙΡΙΑΣ "scubasnow" (Mάκης), 25-27/2...
Collapse
X
-
Το χωριό μου είναι αυτό με την μεγαλύτερη φυσικη- οικολογική καταστροφή της ευρυτερης περιοχης. Το χειρότερο είναι ότι ούτε η ΔΕΗ,ούτε οι εκάστοτε τεχνικές εταιρίες ανέλαβε κάποια ευθύνη η' έστω κάποια αποκατάσταση των ζημιών. Αντιθέτως,μετά από χρόνια,ζητάνε και τα ρέστα. Αλλά,αστο καλύτερα,δεν είναι επί της παρουσης.Originally posted by billipiros12 View PostΕλλάδα αθάνατη.δωθηκαν τόσα λεφτα χαλαστηκε όλοι η φυση στη περιοχή για ένα έργο που δεν θα γίνει. Αν και κατ εμέ δεν έπρεπε ουτε καν να αρχίσει.ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ \ΚΑΚΟ\ ΜΑΣ ΚΑΙΡΟ
Comment
-
δυστηχως ξημερωματα εφυγα και σχεδον νυχτα γυρισα απο την δουλεια που ειναι στον καμπο.εδω καθαριστηκαν οι δρομοι επεσε και το σχετικο αλατι ολα καλα.τωρα 0c και ψιλοριχνει κατα διαστηματα με πυκνη ομιχλη.την ημερα δεν ημουν εδω οποτε 2 φωτο νυχτερινες!

αυτη λιγο μετα τα μεσανυχτα

και αυτη πριν λιγο με τι αλλο?με ομιχλη φυσικα!
- 1 like
Comment
-
Με προλαβες Νικο...οντως ετσι ειναι, ψιχαλες και 1.7 βαθμοι τωρα συμφωνα με αυτον τον σταθμο https://www.wunderground.com/persona...wsdash#history και με την χιονοστρωση να εχει μειωθει σημαντικα...ισως δουμε παλι καμια νιφαδα αν κανει καποια εξαρση αργοτερα...Originally posted by Nikos.fydas View PostΚατερίνη σχεδόν 1 βαθμό και ρίχνει κάτι σαν χιονόνερο (πιο πολύ σαν βροχή μου φαίνεται εμένα).. Νομίζω τελειώσαμε οριστικά εμείς
Comment
-
ναι βέβαια θα μας τελειώσει ο υετός. να δούμε αν θα κάνει κάτι αύριο θα είναι σίγουρα ψυχρότερη μέρα από την σημερινήOriginally posted by Xionolatrhs View Post
Μετα τις 2 θα πεσει η θερμοκρασια εκει(στα 850hpa) (εκτος αν πεσει αποτομα με μεγαλη ραγδαιοτητα βροχης)Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
Αυτο σας βολευει λεμεOriginally posted by [weathermaniac] View Post
ναι βέβαια θα μας τελειώσει ο υετός. να δούμε αν θα κάνει κάτι αύριο θα είναι σίγουρα ψυχρότερη μέρα από την σημερινή
... μακαρι να δειτε κατι καλο βαλε κανα ξυπνητηρι καλου κακου αργα μεσα στη νυχτα
Last edited by Xionolatrhs; 26/02/2018, 11:02 PM.Μονο χιονι.
Καταργηση αλλων μορφων υετου ΤΩΡΑ!
Comment
-
Καλησπερα . Χαίρομαι πολυ καταρχήν για τα χιόνια οπου έπεσαν...! Απο σημερα τις 4 το πρωί βρίσκομαι πάλι Ζαρουχλα... οπου όταν ήρθα έριχνε καταρρακτώδεις χιονόνερο ... πανικός γινόταν... και το βροχομετρο ( απο το Σάββατο ) είχε 61,4mm. Μεχρι και τις 5 χιονόνερο... 9 το πρωί που ξύπνησα σπασμένος καιρός και 10 εκ στρωμένο βαρύ χιονι .. Στη συνέχεια ολη μέρα εναλλαγές υγρού χιονιού -χιονονερου-χιονορυζου... . Απο το απόγευμα ο καιρός εχει κλείσει με χιονι που τώρα εχει πύκνωση πολυ .... βασικά ψιλό χαμός γίνεται αλλα το χιονι είναι πολυ υγρό ακόμα και εχει πιάσει μια άσπρη χλαπατσα 2-3εκ. Θερμοκραςια τώρα 0,9c. Και περίπου 30mm απο τις 5 το πρωί που άδειασα το βροχομετρο...
- 1 like
Comment
-
σαν βροχή μας το βγάζει αυτό όμως από όσο είδα. Τέλος πάντων αναμένουμε Βέβαια δεν ξέρω αν αξίζει να βάλω ξυπνητήρι για 2 νιφάδεςOriginally posted by Xionolatrhs View Post
Αυτο σας βολευει λεμε... μακαρι να δειτε κατι καλο βαλε κανα ξυπνητηρι καλου κακου αργα μεσα στη νυχτα
Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment

Comment