Announcement

Collapse
No announcement yet.

ειναι αληθεια;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ειναι αληθεια;

σημερα ακουσα στο galaxy 92 οτι εθεαθη ζευγαρι να ερωτοτροπη εν μεσω της πιστας με ολο τον κοσμο να διαμαρτυρετε

ρε παιδια ειναι αληθεια τοσο το ξεφτυλισαμε πια;
    αν ξερει κανεις αν αληθευει [i]"
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΟΝ

Originally posted by manosvdm
    σημερα ακουσα στο galaxy 92 οτι εθεαθη ζευγαρι να ερωτοτροπη εν μεσω της πιστας με ολο τον κοσμο να διαμαρτυρετε

ρε παιδια ειναι αληθεια τοσο το ξεφτυλισαμε πια;
    αν ξερει κανεις αν αληθευει [i]

Μούφα πρέπει να είναι.. Γράφτηκε και σε τοπική εφημερίδα της Πάτρας, αλλά ανώνυμα από όσο ξέρω.

Διάβασε και βγάλε συμπέρασμα..

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_9409.html
    Edited by: sbird "

Comment

εγω λεω να παμε ολοι και να βγαλουμε τις κουκουναρες εξω και να κανουμε ετσι μια καταβαση (οταν θα εχουμε χιονια κι οχι πασπαλισμα) και ο καθενας να εχει μπλουζακι με σταμπα και βελος προς τα κατω που να γραφει αναλογα το μεγεθος ''τρομακτικο'' ''πιο τρομακτικο'' ''τρις τρομακτικο'' και παει λεγοντας...
      μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

[i] "

Comment

Ρεεεε Γιωργο εχω αρχισει να σε φοβαμαι εσενα και τις ιδεες σου...

Είδες τι κανει η χιονοστέρηση ρε παιδι μου.............................

Comment

Καλά,
            τελευταία κάτι έχουν πάθει τα 'media' με τα χιονοδρομικά. Μια αυτό με αυτόν που έμεινε στο λιφτ 7 η ώρα το απόγευμα, μια το συμβάν στα Καλάβρυτα (οι πιθανότητες να γουστάρει μια Ελληνίδα το σεξ στο χιόνι αντί στο τζάκι είναι αρνητικές) και το κερασάκι το άκουσα σήμερα στη TV να λέει ότι τα χιονοδρομικά φοροδιαφεύγουν...

Comment

φόλες φόλες φόλες. και αυτό για τον υποτειθέμενο κρεμμασμένο στο καρεκλάκι το...αναλύσαμε σε άλλο θρεντ στο χκ 3-5 πιστευω... για κάποιο λόγο προσπαθουν χα κάνουν τα χκ να φαίνονται για πεταμα. (περα από άποψη υποδομων)

Comment

χαχαχα οτι να ναι , καλα αυτη δεν ξεπαγιασε μονο με τα εσωρουχα ? ή ητανε απο το Yakutsk της σιβηριας?[i]"

Comment

αχαχααχα!! και οι άλλοι αντί να πάνε να πιουν καμια σοκολάτα καθόταν στο κρύο και τους την χαλασαν τη φάση.

Comment

[i] δεν περίμενα τα χκ να φτασουν να κανουν τέτοιου είδους show για να έρθει κόσμος

κρίμα

ας ελπίσουμε να μη βρει έδαφος αλλου αν και οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούν κατι τέτοιο στην υπόλοιπη ελλάδα ωστε να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας

"
                    Βόλος Αυστρία παράνοια κ βία

Comment

Originally posted by liapos7
                      εγω λεω να παμε ολοι και να βγαλουμε τις κουκουναρες εξω και να κανουμε ετσι μια καταβαση (οταν θα εχουμε χιονια κι οχι πασπαλισμα) και ο καθενας να εχει μπλουζακι με σταμπα και βελος προς τα κατω που να γραφει αναλογα το μεγεθος ''τρομακτικο'' ''πιο τρομακτικο'' ''τρις τρομακτικο'' και παει λεγοντας...
                      καλη ιδεα αλλα λιγο επικινδυνη..εχουν να γινουν πολλα ατυχηματα να ουμε....[i]"

Comment

Working...
                      X