Ενοικίαση εξοπλισμού Μιας και δεν βλέπω να έχει πουθενά αλλού παιδική πίστα λέω να έρθω από το Καιμάκ. Εγώ έχω εξοπλισμό αλλά ενδιαφέρομαι για την παρέα μου που δεν έχει. Από ότι ξέρω για οικονομικούς και όχι μόνο λόγους είναι καλύτερα να νοικιάζεις εξοπλισμό από πιο «πεδινά» και όχι πάνω στο βουνό-ΧΚ. Θα ήθελα να μου προτείνεται αν ξέρεται κάποιο καλό μαγαζί στον δρόμο για το χιονοδρομικό από τον δρόμο της Κερασιάς. Ευχαριστώ. "
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ενοικίαση εξοπλισμού
Collapse
X
-
Καλησπερα και καλη χρονια!!!!
Απο το δρομο της Κερασιας δεν υπαρχει κανενα μαγαζι με ενοικιασεις....Ανεβαινοντας για το βουνο μπορεις να νοικιασεις σκι απο τον Αγιο Αθανασιο...Αν τωρα υπαρχει και καπου αλλου που δεν το γνωριζω ας μας πουν μιας και τα τελευταια 10 χρονια εχω δικο μου εξοπλισμο και δεν χρειαστει να νοικιασω.Edited by: beauty...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
fotini_kostoglou@yahoo.gr
Facebook: Fotini Kostoglou
-
Ενοικιαζόμενα υπάρχουν
Αγιος Αθανάσιος (στην διασταύρωση έξω απο το χωριό) Γιώρας Βαγγέλης ...καλές τιμές και καινούρια πέδιλα
Αγιος Αθανάσιος (μέσα στο χωριό στο κεντρικό δρόμο) Λάζαρος-Γιώργος ...καλές τιμές και καινούριος εξοπλισμός
Μιχάλης . ακριβούτσικος αλλά καλος εξοπλισμός σε γενικές γραμμές.
Χιονοδρομικό . Μαρίνος. Αν πας νωρίς πριν το μπούγιο,βρίσκεις καλό εξοπλισμό . Σε εξυπηρετούν Γιαννης-Παύλος-Τάσος και Στέλιος.
Διαλέγεις και αποφασίζεις.[b]Έχει ο καιρός γυρίσματα...λέμε!
Comment
-
Αν δεν κάνω λάθος, περνώντας μέσα από την πόλη της Έδεσσας έχει ένα μαγαζί με εξοπλισμό στην δεξιά πλευρά του δρόμου μόλις έχεις καβαλήσει την ανηφόρα και πριν φτάσεις στη διασταύρωση που στρίβεις αριστερά στο δρόμο για Φλώρινα. Σου το λέω με κάποια επιφύλαξη καθώς δεν έχω πάει, απλά έτσι θυμάμαι. Αυτά αν θες να πας από Κερασία γιατί από ’γιο Αθανάσιο σου είπαν και τα παιδιά στα πιο πάνω post."You must be the change you wish to see in the world" Mahatma Gandhi
Comment
-
Για αυτό ακριβώς , εφόσον δεν είσαι σίγουρος ακόμη, νοίκιασε πάνω απο το βουνό και έτσι δεν θα μπαίνεις σε διαδικασίες ενοικίασης χωρίς να ξέρεις αν η φίλη σου θέλει να κάνει. Μία χαρά είναι και οι τιμές του, μία χαρά και ο εξοπλισμός, οπότε γιατί όχι?Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR
Comment
-
καλησπερα και χρονια πολλα,,,
ενας πολλη καλος τροπος ειναι η ενοικιαση για ενα ετος ,με τον τροπο αυτο εχεις εξοπλισμο παντα τον ιδιο και μποτα στο νουμερο σου
καταστηματα που ενοικιαζουν εχει , πολλα ,εγω σου πρωτινό ενα καταστημα απο την ναουσα με πολύ καλες τιμες και προϊόντα ,και ειναι και μελος του φορουμ
το καταστημα του παυλου του σκιαβα ...http://www.skafotexniki.gr
ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ
Comment
-
Originally posted by PRESIDENTκαλησπερα και χρονια πολλα,,,
ενας πολλη καλος τροπος ειναι η ενοικιαση για ενα ετος ,με τον τροπο αυτο εχεις εξοπλισμο παντα τον ιδιο και μποτα στο νουμερο σου
καταστηματα που ενοικιαζουν εχει , πολλα ,εγω σου πρωτινό ενα καταστημα απο την ναουσα με πολύ καλες τιμες και προϊόντα ,και ειναι και μελος του φορουμ
το καταστημα του παυλου του σκιαβα ...
Τι σχεση εχει η Ναουσα? Ο ανθρωπος ηταν σαφης.......Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
fotini_kostoglou@yahoo.gr
Facebook: Fotini Kostoglou
Comment

Comment