Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ κακοκαιριών 13-16/2....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by dimitris_ioannina View Post

Δεν ξέρω φιλαράκι μου μπορεί να έχεις δίκιο και εγώ να μην διαβάζω σωστά τα γραφόμενά σου... Θυμάμαι πάντως πως με τις αυναρτησίες που έλεγες πολλά μέλη του φόρουμ σε είχαν για τρολ... Επίσης σε ένα θέμα για Αθήνα - Θεσ/νικη γελούσανε με αυτά που έγραφες... Μάλιστα και εσύ είχες παραδεχτεί ότι υπερέβαλλες εαυτόν πολλές φορές... Αλλά μάλλον εγώ δεν διαβάζω καλα... Τεσπα ας μην το συνεχίσουμε αλλο...
    Τωρα λες μπορει να εχω δικιο και να μην διαβαζεις σωστα τα γραφομενα μου!!πως απαντας χωρις να ξερεις τι γραφω?ελληνικα γραφω!!ξερω οτι καποιοι με ειπαν τρολ και γραφεις οτι γελουσαν!!Φιλε Δημητρη δεν ηταν για γελια.Το να βλεπεις τα τελευταια χρονια να χιονιζει ολο και πιο δυσκολα κατω απ τα 1200 μετρα στο Ν.Δ σημειο του Μιτσικελιου και στις Λιγκιαδες!!μια φορα τον χρονο στο χωριο και αν (οχι πασπαλες),οπως εγραφα χτυπαει ασχημα!!για αλλους μπορει να φανει γελοιο και τρολ και να γελανε οπως γραφεις.. ωραια τα χαχαχου αλλα τα τελευταια χρονια βλεπωντας μεχρι που φτανουν συνηθως τα υψομετρα στο Ν.Δ μιτσικελι με λυπησε που δεν ειναι το ιδιο οπως παλια!!εκανα πολλες αναφορες και ισως ειχα γινει κουραστικος..ναι εδω υπερεβαλλα με τα ιδια και τα ιδια και ειχα ζητησει και συγνωμη..μετα στα υπολοιπα ποστ μου αναφορες για τον καιρο τις ημερας και παντα με φωτο που δειχνουν τα υψομετρα χιονοστρωσης για να ειμαι σωστος και χωρις να μπορει να μου πει καποιος οτι γραφω οτι ναναι!!τι αλλο να πω?το θεμα ειναι να λεμε την αληθεια φιλε!!ειτε μας αρεσει ειτε οχι.Ας μπει ενα τελος τωρα για να μην γεμισουμε με σχολια εκτος θεματος!!συγνωμη στα υπολοιπα παιδια με αυτα αλλα πρεπει και γω να απαντησω σε αυτα που γραφονται.
    Last edited by heavy snow; 16/02/2018, 06:49 PM.

Comment

• Αγοριανη 1 βαθμο ολη μερα με συνεφια και 1.5 τωρα.. αν ξαστερωσει θα εχουμε θεμα το χιονι μαλακο!και εχει καθησει και δεκα ποντους απο εχθες;. λιοσημο αμελητεο

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ(ΑΓΟΡΙΑΝΗΣ) ΦΩΚΙΔΑΣ

http://users.otenet.gr/~occc8t/meteocam/

http://www.meteocam.gr/AgorianiVillage

http://www.weatherlink.com/user/agoriani870m
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΙΑΝΗ ΧΙΟΝΑΚΙ!!!
      :weather_17:

Comment

• 39mm αφησε η κακοκαιρία εδω
        Μεγιστη σημερα 11 βαθμοι... Ελαχιζτη 5.8
        Last edited by ΧΕΛΜΟΣ; 16/02/2018, 05:49 PM.

Comment

• Λιακαδα ολη μερα με 13,4β.μεγιστη,10β.τωρα.Τα χιονια περιοριστικαν απο τα 1000περιπου και πανω,παντως απο 1200 και πανω ειναι παρα πολλα

Comment

• Παρα πολύ χιόνι ο Δομοκός, 30-40 ποντους ίσως και παραπανω!!!

Comment

• Comment

• Comment

• Τις καλησπερες μου..Η βροχουλα τα ξημερωματα αφησε 2.4mm στα πετραλωνα και 1.4mm στο γκαζι..Καθολη την διαρκεια της ημερας ειχαμε συμπαγεις νεφωσεις με ψεκαδες βορισιες αλλα μεχρι εκει...Ιδιες συνθηκες επικρατησαν και στην δουλεια μου στον ασπροπυργο..Αυριο αποχωρω για το κοκκινο βοιωτιας με επιστροφη(ελπιζω συνοδεια βροχης)την δευτερα το απογευμα..Τουλαχιστον δεν εχουμε βαρετοκαιρια..Πρωτα ο θεος την κυριακη θα ανεβουμε στον παρνασσο..Να απολαυσουμε το μπολικο χιονι..Ευχομαι σε ολους καλο τριημερο..Και καλη μας κακοκαιρια απο δευτερα..

Υ.γ Κωστα ανοιξε νεο θεμα για την επερχομενη κακοκαιρια..

Comment

• Όλη την ημέρα δεν σταμάτησε να βρέχει στην πόλη της Ρόδου έστω κ ασθενως. Μόλις πριν 15 λεπτά έκανε παύση. Πολύ καιρό είχα να δω βροχή με τόσο μεγάλη χρονική διάρκεια εδώ. Στα 140 σύμφωνα με το κοντινο σταθμό ο ετήσιος...

Comment

• Γύρω στα 60 χιλιοστά το storm total για την πόλη με τα 35 να πέφτουν σήμερα. Θερμοκρασία 10 βαθμοί κ ο άνεμος γύρισε σε βοριά πριν λίγο κ εδώ.
                      Επιτέλους βρέχει δυνατά κ στην Κρήτη αυτή τη στιγμή. Άνοιξαν οι ουρανοί στα ορεινά της.

Comment

• Ποσο εβαλε φιλε???Δεν βγηκα βολτα προς τα μερη σου.

Κανα 60αρι-70αρι ποντους??

Στο Λιβαδι ο βρωμιαρης κακοποιησε το χιονι,στο 80-90% η χιονοστρωση με 5-10 ποντους,ευτυχως εχουμε περασει σε αρνητικη και παγωσε πλεον...
                        ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Originally posted by GEORGE SNOWMAN View Post

Ποσο εβαλε φιλε???Δεν βγηκα βολτα προς τα μερη σου.

Κανα 60αρι-70αρι ποντους??

Στο Λιβαδι ο βρωμιαρης κακοποιησε το χιονι,στο 80-90% η χιονοστρωση με 5-10 ποντους,ευτυχως εχουμε περασει σε αρνητικη και παγωσε πλεον...
                          Αναφερομαι στον φιλο dokano
                          ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Originally posted by GEORGE SNOWMAN View Post

Αναφερομαι στον φιλο dokano
                            10’ μακριά είσαι κ είναι άλλος θεός...
                            60-70cm τα έχει κ οι δρόμοι είναι πεντακάθαροι
                            καλο υπόλοιπο
                            Στρατος

Comment

• Originally posted by swter View Post

Τακη καλημερα αγορινα. Μεγαλη απογοητευση τα Ανω Τρικαλα , πρεπει να εριξε χθες μια φλιδα στα ψηλα του grand chalet κ μαλλον την εφαγε κ αυτη.. Στα 1100 δε, δεν εχει ουτε ασπρη γατα.. Η Καρυα μονο αν εχει , και αυτη λογικα κανα 10 ποντο ..Νομιζω Αρκαδια Κορινθια περασε κ δεν ακουμπησε φιλε....κ τα Μαγουλιανα δεν τα ειδα χθες να παιζουν πουθενα ...
                              Καλησπερα φίλε Σωτήρη ...! Όπως τα λες ... παρακολουθούσα και εγώ όλα αυτά τα μερη .... και σχεδόν τιποτα ... ελάχιστα πράγματα έκανε ... και μάλιστα μου έκανε εντύπωση... . Και εδω περιμέναμε πολυ περισσότερα ... Έριξε βέβαια 10-15 εκ. αλλα περιμέναμε πολυ πολυ περισσότερα. Φίλε , για τα μερη εδω νομίζω ότι βασικός λόγος ηταν η Θερμοκραςια ... υετο είχαμε ... αλλα γενικά η Θερμοκραςια δεν ... χάθηκε εδω τουλάχιστον πολύς υετος με χιονι που νερωνε... φαντάζομαι ότι τα λοιπά της πελλοπονησου όντας ανατολικότερα και νοτιότερα είχαν λιγότερο ψύχος .... . Και το χιονι που έριξε εδω πήρε μεγάλο μέρος πολυ γρήγορα ...παρόλο που χιονιζε όλο το πρωί ... Αντε παμε για τα επόμενα.... και κανονίστε ανάβαση....

Comment

• Ξύπνησε επιτέλους ο καιρός και στο Ηράκλειο,ισχυρό ανεμοβρόχι τώρα στην πόλη,στα 11,6mm μέχρι στιγμής εδώ στα ανατολικά και 20,8mm στα δυτικά.
                                Μετεωρολογικός σταθμός Ανατολικού Ηρακλείου: http://penteli.meteo.gr/stations/heraclioneast/

Μετεωρολογικός σταθμός Πυραθίου: http://penteli.meteo.gr/stations/pyrathi/

Comment

Working...
                                X