Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ FRONTILEMAN,TOY KAIMAKTSALAN KAI ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΩ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΙΑ,ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΚ ΠΟΥ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ.ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ!!!ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΕΡΒΟΛΗ.

ΕΙΠΑ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ.EΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΧΙΣΕ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ!!ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΑ ΟΤΙ Η ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΕΓΙΣΤΑ!!ΟΧΙ ΟΜΩΣ Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ!!!Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ FORUM ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ MODERATOR....ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΛΟΙΠΟΝ.

nesta άσε μας λίγο χρόνο να κινηθούμε.
    Ευχαριστώ.
    30 χρόνια Snow Report

Comment

Χρήστο ,δεν φταίνε οι μοντερέιτορ ,αλλά οι ακόμα πιο πάνω ,εγώ και ο Βατικιώτης.
      Στο όνομα της Δημοκρατίας ,της οποίας αποδεδειγμένα ζηλωτής είναι ο Πάνος και ακολουθώ και εγώ ,προσπαθήσαμε τα τελευταία χρόνια να συγκεράσουμε όλες τις απόψεις.Προσπαθήσαμε μία ,προσπαθήσαμε 2 ,και άλλες δέκα 2.Τίποτα.Εκεί στα ίδια και τα ίδια από τους ίδιους πάντα.
      Δεν το πράξαμε σωστά??Κάναμε λάθος??Βασιστήκαμε επίσης σε λάθους ανθρώπους???είμαστε λάθος εμείς????Δεν ξέρω την απάντηση .αλλά χρειάζονται δραστικές αλλαγές ,πριν και εμείς πούμε καληνύχτα....
      Ειλικρινά λυπάμαι.Που δεν είπαμε ποτέ αυτό είναι το σπίτι μας ,όποιον θέλουμε βάζουμε".Αντίθετα φωνάξαμε",αυτό είναι το σπίτι σας ,σεβαστείτε το αφού είναι δικό σας"
      Πάλι τίποτα.
      Το θέμα κλειδώνεται και γίνεται στίκυ.
      "

Comment

Working...
      X