Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΘΕΣΗ ΔΕΣΤΡΑΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΘΕΣΗ ΔΕΣΤΡΑΣ

Καλησπέρα! έχω το custom του 9 με τις cartel est. To σανίδι είναι directional και θέλω να βάλω τις δέστρες σε τέτοια θέση ωστε να μπορώ να κάνω πιο εύκολα άλματα, rails κλπ.. Ψάχνω όμως πως ακριβώς να τις βάλω... Η πρώτη μου ερώτηση είναι οτι αν το κάνω να είναι σαν twin και οχι σαν directional θα χαλάσω το κέντρο βάρους? εννοώ το σανίδι είναι έτσι ζυγισμένο ωστε το κέντρο βάρους είναι στν μέση του σανιδιού η οταν είναι directional είναι διαφορετικα τα πράγματα? να βάλω λοιπόν τις δέστρες ετσι ώστε η απόσταση της μπροστά απο το nose να ειναι ίδια με τν απόσταση της πίσ απο το tail? και πόσο να είναι αυτή η απόσταση? ειναι κατι standar η να το βάλω ανάλογα με το τι θα με βολευει πιο πολυ?

Το custom είναι directional και το reference stance του είναι λίγο προς την ουρά, δεν είναι ακριβώς στο κέντρο.
    Μπορείς να τοποθετήσεις τις δέστρες με τρόπο που να βγαίνει ακριβώς στο κέντρο αν θες, αλλά καλό είναι να το κρατάς στο ίδιο σημείο που προτείνει ο κατασκευαστής.

Για άλματα και rails θα μπορούσες να δοκιμάσεις να μεγαλώσεις λίγο το stance (να απομακρύνεις τις δέστρες, ισόποσα όμως ώστε να μην αλλάξει το κέντρο τους), δίνει καλύτερη σταθερότητα ιδιαίτερα στα rails.
    The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
    http://www.hiddencellar.eu

Comment

Κατι τέτοιο θα κάνω.. λες δλδ αμα βάλω 2 θεσεις πιο εξω τν πίσω και 3 θεσεις τν μροστα θα έχω πρόβλημα? να βάλω 2 έξω και στις 2 δεστρες ετσι?

Comment

Working...
      X