ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KAΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!
Collapse
X
-
δεν ειμαι παλαιοημερολογητης απλα, κραταω καποιες παραδοσεις.. ο πατερας μου μου εμαθε απο μικρο οτι ο χειμωνας μπαινει 21/12 γιατι βιαζομουν και ελεγα απο τελος νοεμβριου καλο χειμωνα!!
[i]
εχει αλλαξει ημερολογιακα ο χειμωνας δηλαδη? και δεν το ξερω?
δεν μπορω να διανοηθω οτι η ανοιξη μπαινει 1 μαρτιου παντος!!!
"τα χιονια ειναι ονειρα, που κανουνε παιδακια.. και σαν παιδι κι εγω, γουσταρω τα χιονακια..:cool:
Comment
-
Αν ο χειμώνας καθοριζόταν μόνο αστρονομικά, ο Nοέμβριος θα ήταν πιο χειμερινός από τον Φεβρουάριο.Originally posted by Blacktanημερολογιακα/μετεορωλογικα δεν εχει αλλαξει , παντα 1η ΔΕΚ εμπαινε ...
Αστρονομικα απο 21/12 με το χειμερινο ηλιοστασιο ....
Edited by: Philip
Comment
-
kalispera ,1 dek 8 i ora to proi 15 vathmous kelsioy sto kentro tis kozanis den to perimena na to do,gia tin ora koyfovrasi ,skoni saxaras,genika mia arostimeni katastasi p eksakolouthi na eppimeni,re mpas kai mas exoyn vomvardisi kai den pirame xampari???
)))eno i tsexiki proteyousa etoimazetai na pligi apo tin triti epelasi toy xionia,kai milame oti tha riksi poli xioniiiiiiiiiiiiiiiiii,ayta ine,afoy den metakomizei o kairos tha metakomisoyme emeis!!!!!
Comment
-
Originally posted by phanis777ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ!!
’ντε ρε φίλε, επιτέλους!... Το ξέρω ότι είσαι αρρωστάκι" με τις χιονοκαταστάσεις και εσύ, αλλά ρε αδερφέ, όταν γράφεις, βάζε και λίγο τόνο αισιοδοξίας στο λόγο σου!
Μιλάμε πως εδώ και ένα μήνα, κόντευα να κόψω τις φλέβες μου κάθε φορά που σε διάβαζα... Λες και ήμασταν στα μέσα του Γενάρη!
Λοιπόν, όπως επιμένουν πια να δείχνουν και τα ensembles και τα κύρια run του GFS -το οποίο ως γνωτόν, στις ψυχρές εισβολές είναι μανούλα!- πάμε για επέλαση του ψύχους και πλήρη αντιστροφή της κατάστασης, από τις 11-13 του Δεκέμβρη και μετά!
Το αν θα χιονίσει, ουδείς το ξέρει, αλλά και αυτή τη στιγμή, νομίζω πως όλους μας, μας απασχολεί πρωτίστως το να σταματήσει αυτή η "αρρώστια" που επικρατεί!
Ο χειμώνας έρχεται παίδες και θα είναι ζόρικος!
"
Καιρός σημαίνει χειμώνας! Λευκά βουνά, αγριεμένες θάλασσες, ομίχλες, νιφάδες, κρύο, κεραυνοί και βροχές...για ποιό καλοκαίρι να μιλήσουμε τώρα!
Comment

Comment