Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΕΡΝΕΤΑΙ το forum

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΣΕΡΝΕΤΑΙ το forum

Απλά να αναφέρουμε το γνωστό πρόβλημα σε κάποιο μήνυμα. Το φόρουμ σέρνεται, αυτό το Service Unavailable βαρέθηκα να το βλέπω [i] Και δεν έχει στάνταρ συχνότητα εμφάνισης. Το πρόβλημα εμφανίζεται στο άκυρο και σταματάει ξαφνικά. Αν αρχίζει τώρα να σέρνεται σε περίοδο κακοκαιρίας τι έχει να γίνει ?

Και πέρυσι χε το ίδιο πρόβλημα και δεν έγινε τίποτα. Θα συνεχίζεται αυτή η κατάσταση επ' άπειρον ? "

Και εγω παρατηρω αυτο το πραγμα το τελευταιο διαστημα!!! αμα σερνεται τωρα το φορουμ με αυτο τον μουφοκαιρο που εχουμε!!!!φαναταστειτε τη εχει να γινει σε περιοδο κακοκαιριας και βαρυχειμωνιας!!![i]"

Comment

Eμένα το αντίθετο...πετάει σήμερα και μάλιστα μου έκανε εντύπωση κιόλας!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
      Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Και εκει που θα εγραφα μια χαρα μου παει το φορουμ εκτος απο το τοπικ προοπτικη-εξελιξη 2010 οπου σερνεται ξαφνικα μου πεταξε και μετα το μηνυμα με το service και μετα αδυναμια συνδεσης ορε και να αρχιζει να χιονιζει θα καταρευσει ο server!!
        Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!

Comment

Ούτε εγώ έχω πρόβλημα αν εξαιρέσεις το θέμα προοπτική καιρού" που σέρνεται...επειδή λογικά έχει πολλές σελίδες! Edited by: Iceman21 "
          2008......Νίκος

Comment

Τώρα έστρωσε... Λογικά συμβαίνει όταν είναι πολύς κόσμος μέσα. Τόσο δυσεπίλυτο είναι το συγκεκριμένο ζήτημα ώστε το συναντάμε αναγκαστικά από χειμώνα σε χειμώνα ? Θα καταρρεύσουν σίγουρα τα πάντα εδώ μέσα στο πρώτο ξέσπασμα του χειμώνα...

Comment

τωρα οντως παει καλα....αλλα τη μερα που εχει κινηση κλαφτα....
              τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

δεν υπαρχει χειροτερο απο το εχει χιονια κ να μην μπορεις να γραψεις ή να διαβασεις αναφορες...

Comment

υπαρχει....να μην εχει χιονια και να μην μπορεις να γραψεις κ να διαβασεις αναφορες.....μπουχχαχαχαχ

Comment

κ χιονια θα χει και αναφορες..
                    ολα στην ωρα τους..[i]
                    "

Comment

για τις αναφορες ψιλοχεστηκα.....χιονι θελω εγω....[i]"

Comment

το ενα φερνει το αλλο.

Comment

σωραιος!!!ετσι ειναι [i]"

Comment

εγω απο την μερα που εκανα εγγραφη το εχω ειτε εχει κινηση ειτε οχι[i]
                            βεβαια το πιο σπαστικο ειναι το latency που εχει
                            "

Comment

δεν ειναι τιποτα σπουδαίο .....ειναι μια παλια συνήθεια του φορουμ που με το να μην κανουμε τιποτα ,,κυλαει ο καιρος ..το ξεχνάμε και μετα δεν υπάρχει
                              http://www.skafotexniki.gr
                              ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

Working...
                              X