παιδια καλησπερα,θα ηθελα να σας ευχαριστισω αρχικα γιατι ως νεο μελος του forum παρ οτι δεν εχω συμετασχει σε θεματα,εχω μαθει αρκετα διαβαζοντας τις συζητησεις σας...παρ ολο που ειμαι 20 χρονων μεχρι περισυ δεν ειχα δοκιμασει ποτε να κανω snowboard...ειχα κανει αρκετες φορες ομως ski..ετσι και περισυ πηγα στα καλαβρυτα με σκοπο να κανω λιγο ski για να θυμηθω τα παλια..εκει που ημουν ομως στο μαγαζι για να νοικιασω εξοπλισμο ειδα τις σανιδες του snowboard και λεω δεν δοκιμαζω να δω πως ειναι...εννοειται οτι τις πρωτες 2 μερες κατεβαινα τις πιστες κουτρουβαλωντας...τις επομενες 2 ομως καταφερνα να τσουλαω με σχετικη ανεση,εμαθα να φρεναρω και γενικα ειδα μεγαλη βελτιωση απο τη πρωτη μερα...εν τελει το αποτελεσμα ηταν να ερωτευτω κεραυνοβολα..κατι που ειχε ως αποτελεσμα μετα απο 2 βδομαδες να παω για ενα 3ημερο αραχωβα και εκει καταλαβα οτι δεν ηταν απλα ερωτας που θα περνουσε ευκολα...
ετσι λοιπον φετος εχω κλεισει εδω και ενα μηνα,με 2 φιλους,για μπανσκο τον δεκεμβρη και επισης απο τον σεπτεμβρη μεχρι σημερα εχω παρει τα πιο αναγκαια κομματια του εξοπλισμου(παντελονι,μπουφαν,ισοθερμικα και μασκα)..αυτο που με τρωει ειναι οτι θελω να παρω και μποτες,δεστρες,σανιδα αλλα ειναι λιγο δυσκολο απο οικονομικης αποψης να τα παρω ολα...οπως εχω διαβασει και απο αλλα θεματα η μποτα ειναι το πιο σημαντικο απο τα 3...ξεκινωντας απο εκει θα ηθελα να μου πειτε 2-3 μαγαζια στην αθηνα με εξοπλισμο(δεν ξερω κατα ποσο μπορει να εμπειστευτει καποιος τις αγορες απο internet σε οτι εχει να κανει με μποτες και υποδηση γενικα,λογω νουμερου,ανεσης κτλ) και επισης θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να περιμενω και να αγορασω εξοπλισμο απο το μπανσκο?...τελος,θα μπορουσα με 250-300ευρω να βρω ενα αξιοπρεπες συνολο δεστρες και σανιδα(ξεχωρα οι μποτες)?
ειναι αρρωστια τελικα το snowboard ρε παιδια....
ετσι λοιπον φετος εχω κλεισει εδω και ενα μηνα,με 2 φιλους,για μπανσκο τον δεκεμβρη και επισης απο τον σεπτεμβρη μεχρι σημερα εχω παρει τα πιο αναγκαια κομματια του εξοπλισμου(παντελονι,μπουφαν,ισοθερμικα και μασκα)..αυτο που με τρωει ειναι οτι θελω να παρω και μποτες,δεστρες,σανιδα αλλα ειναι λιγο δυσκολο απο οικονομικης αποψης να τα παρω ολα...οπως εχω διαβασει και απο αλλα θεματα η μποτα ειναι το πιο σημαντικο απο τα 3...ξεκινωντας απο εκει θα ηθελα να μου πειτε 2-3 μαγαζια στην αθηνα με εξοπλισμο(δεν ξερω κατα ποσο μπορει να εμπειστευτει καποιος τις αγορες απο internet σε οτι εχει να κανει με μποτες και υποδηση γενικα,λογω νουμερου,ανεσης κτλ) και επισης θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να περιμενω και να αγορασω εξοπλισμο απο το μπανσκο?...τελος,θα μπορουσα με 250-300ευρω να βρω ενα αξιοπρεπες συνολο δεστρες και σανιδα(ξεχωρα οι μποτες)?
ειναι αρρωστια τελικα το snowboard ρε παιδια....

"
Comment