Announcement

Collapse
No announcement yet.

αρρωστησα με το snowboard (εξοπλισμος ομως?)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• αρρωστησα με το snowboard (εξοπλισμος ομως?)

παιδια καλησπερα,θα ηθελα να σας ευχαριστισω αρχικα γιατι ως νεο μελος του forum παρ οτι δεν εχω συμετασχει σε θεματα,εχω μαθει αρκετα διαβαζοντας τις συζητησεις σας...παρ ολο που ειμαι 20 χρονων μεχρι περισυ δεν ειχα δοκιμασει ποτε να κανω snowboard...ειχα κανει αρκετες φορες ομως ski..ετσι και περισυ πηγα στα καλαβρυτα με σκοπο να κανω λιγο ski για να θυμηθω τα παλια..εκει που ημουν ομως στο μαγαζι για να νοικιασω εξοπλισμο ειδα τις σανιδες του snowboard και λεω δεν δοκιμαζω να δω πως ειναι...εννοειται οτι τις πρωτες 2 μερες κατεβαινα τις πιστες κουτρουβαλωντας...τις επομενες 2 ομως καταφερνα να τσουλαω με σχετικη ανεση,εμαθα να φρεναρω και γενικα ειδα μεγαλη βελτιωση απο τη πρωτη μερα...εν τελει το αποτελεσμα ηταν να ερωτευτω κεραυνοβολα..κατι που ειχε ως αποτελεσμα μετα απο 2 βδομαδες να παω για ενα 3ημερο αραχωβα και εκει καταλαβα οτι δεν ηταν απλα ερωτας που θα περνουσε ευκολα...
    ετσι λοιπον φετος εχω κλεισει εδω και ενα μηνα,με 2 φιλους,για μπανσκο τον δεκεμβρη και επισης απο τον σεπτεμβρη μεχρι σημερα εχω παρει τα πιο αναγκαια κομματια του εξοπλισμου(παντελονι,μπουφαν,ισοθερμικα και μασκα)..αυτο που με τρωει ειναι οτι θελω να παρω και μποτες,δεστρες,σανιδα αλλα ειναι λιγο δυσκολο απο οικονομικης αποψης να τα παρω ολα...οπως εχω διαβασει και απο αλλα θεματα η μποτα ειναι το πιο σημαντικο απο τα 3...ξεκινωντας απο εκει θα ηθελα να μου πειτε 2-3 μαγαζια στην αθηνα με εξοπλισμο(δεν ξερω κατα ποσο μπορει να εμπειστευτει καποιος τις αγορες απο internet σε οτι εχει να κανει με μποτες και υποδηση γενικα,λογω νουμερου,ανεσης κτλ) και επισης θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να περιμενω και να αγορασω εξοπλισμο απο το μπανσκο?...τελος,θα μπορουσα με 250-300ευρω να βρω ενα αξιοπρεπες συνολο δεστρες και σανιδα(ξεχωρα οι μποτες)?
    ειναι αρρωστια τελικα το snowboard ρε παιδια....

Φιλαράκο,καταρχάς καλωςήρθες στην μέγαλη οικογένεια των Ελλήνων snowboarders!!! [i] Τον ίδιο έρωτα βιώνουμε όλοι εδώ μέσα,άλλοι πιο πρόσφατα και άλλοι εδώ και χρόνια...Όπως σε όλους τους έρωτες δεν υπάρχει γιατρειά...,απλά άσε το συναίσθημα να σε συνεπάρει..και να σε ταξιδέψει..Λοιπόν,στα περί εξοπλισμού τώρα...Στο θέμα της μπότας,ορθώς γνωρίζεις.Το σημαντικότερο είναι η μπότα..Είναι ο σύνδεσμος του κορμιού σου με τις δέστρες και το σανίδι σου...Πολύ σημαντικό αυτό..Τώρα,από μαγαζιά που κάνουν πακετάκια προσφορά δέστρες-σανίδι ξέρω το "sex house" στη Γλυφάδα.Σίγουρα τα παιδιά από το φόρουμ θα σου πούνε και άλλα μαγαζιά.Όσων αφορά τις παραγγελίες από το ίντερνετ,η διαδικασία είναι γνωστή:Πας σε μαγαζί εδώ,δοκιμάζεις,διαλέγεις και παραγγέλνεις το ίδιο μοντέλο από το ίντερνετ..Αυτά τα λίγα από εμένα και ότι άλλο θες,στην διάθεση σου!!! "
    Beati Paoli.........

Comment

ωραια..οσον αφορα τωρα την τιμη...πιο θεωρειται το κατωτατο χρηματικο οριο για μια καλη μποτα?φυσικα δεν ψαχνω κατι τοπ αλλα μια μποτα που να ειναι σωστη και να μπορω να την κρατησω για καποια χρονια..
      και επισης αν γνωριζει καποιος συμφερει να κανω την αγορα στο μπανσκο?(λογω διαφορας ισοτιμιας)..
      ευχαριστω πολυ

Comment

file hmoun peripou sti diki sou 8esi mexri prin kanena trimino(asxoloumai duo xronia me daniko sanidi).... katafera vevaia kai e3wplistika sxetika oikonomika fetos. twra perimenw na asprisoun oi meres mou! sanidi nitro, destres kai burton botes to paketaki me vgeike 550 euro! de mporw na se voi8isw sxetika me ta magazia(Thessaloniki eimai) alla uparxoun arketes prosfores an kai arga gia agores, psa3e kai vlepontas! kalo snowboarding!

Comment

Originally posted by saris_7075
          file hmoun peripou sti diki sou 8esi mexri prin kanena trimino(asxoloumai duo xronia me daniko sanidi).... katafera vevaia kai e3wplistika sxetika oikonomika fetos. twra perimenw na asprisoun oi meres mou! sanidi nitro, destres kai burton botes to paketaki me vgeike 550 euro! de mporw na se voi8isw sxetika me ta magazia(Thessaloniki eimai) alla uparxoun arketes prosfores an kai arga gia agores, psa3e kai vlepontas! kalo snowboarding!
          ωραιος φιλε sari...και για τα τρια 500€ μου φαινονται μια χαρα..με βλεπω να ανεβαινω σαλονικα σε κανα zero gravity[i]..πλακα κανω φυσικα..και στην αθηνα θα υπαρχουν καλα μαγαζια..ειναι μεχρι να τα βρω ομως...
          καλες κατεβασιες και σε εσενα
          "

Comment

Originally posted by snowspir
            Φιλαράκο,καταρχάς καλωςήρθες στην μέγαλη οικογένεια των Ελλήνων snowboarders!!! [i] Τον ίδιο έρωτα βιώνουμε όλοι εδώ μέσα,άλλοι πιο πρόσφατα και άλλοι εδώ και χρόνια...Όπως σε όλους τους έρωτες δεν υπάρχει γιατρειά...,απλά άσε το συναίσθημα να σε συνεπάρει..και να σε ταξιδέψει..

Πω πω πω ρε Σπυρο ελιωσα λεμε ρε φιλε !!!!!!!!!!!!

"

Comment

Originally posted by mokujin
              Originally posted by snowspir
              Φιλαράκο,καταρχάς καλωςήρθες στην μέγαλη οικογένεια των Ελλήνων snowboarders!!! [i] Τον ίδιο έρωτα βιώνουμε όλοι εδώ μέσα,άλλοι πιο πρόσφατα και άλλοι εδώ και χρόνια...Όπως σε όλους τους έρωτες δεν υπάρχει γιατρειά...,απλά άσε το συναίσθημα να σε συνεπάρει..και να σε ταξιδέψει..
              Πω πω πω ρε Σπυρο ελιωσα λεμε ρε φιλε !!!!!!!!!!!!

Και εγώ έλιωσα Νικόλα!!!!Από έρωτα "
              Beati Paoli.........

Comment

Κηφίσσιά:Kifissia 21 και Sublime
                Xαλάνδρι:Forward(και άλλο ένα στον πεζόδρομο,δεν θυμάμαι το όνομα του,όποιος μπορεί ας βοηθήσει)
                Αγ.Παρασκευή:9.11(nine.eleven)
                Αθήνα(καλλιρόης):MicroXtreme
                .........και πολλά άλλα που θα σου γράψουν και τα υπόλοιπα boys.......
                Beati Paoli.........

Comment

στην Κηφισια υπαρχει και το melcore που εχει λιγα πραγματα για snowboard (ρουχα, μποτες Vans κλπ- οχι σανιδια)

Mall: Frozenwave

Γλυφαδα: Sex house

Ηλιουπολη: Pro-rad

Αλιμος: Garage

Comment

ευχαριστω πολυ παιδια..μεσα στην βδομαδα θα επισκεφθω τουλαχιστον 1-2 απο αυτα τα μαγαζια[i]

"

Comment

Πες μας τι ανάγκες έχεις μήπως και έχει κανείς να σου πουλήσει τίποτα μεταχειρισμένο.

Comment

Φιλε, εγω τσιμπησα χθες απο το pro-rad ηλιουπολη bataleon σανιδα και δεστρες SP επειδη ηταν μοντελο του '10 με 40% εκπτωση και γενικα μου εκοψε κ αλλο μ κανε κ κατι δωρακια και γενικα ειναι πολυ σωστος τυπος αυτος θα σου πει τι πρεπει να παρεις!Το θεμα ειναι να βρεις αμα εχει μεινει τιποτα στα μετρα σου απο τα περσυνα!
                        NO SNOW NO FUNNY.....

Comment

Originally posted by mentalic
                          Πες μας τι ανάγκες έχεις μήπως και έχει κανείς να σου πουλήσει τίποτα μεταχειρισμένο.
                          λογω του οτι ειμαι αρχαριος για ξεκινημα ξαχνω μια νορμαλ σανιδα(μεταχειρισμενη σε καλη κατασταση) για να μαθουμε τα βασικα...για σανιδα και δεστρες ειμαι διατεθιμενος να δωσω γυρω στα 250-300€...οσο για τις μποτες θα παρω καινουργιες..
                          τελος για οτι αφορα την σανιδα ειμαι 1.79 και 78 κιλα

Comment

μιας και εισαι καινουργιος κοιτα για μια all mountain freestyle σανιδα γυρω στο 158-159.

αν φορας πανω απο 44 νουμερο ισως χρειαστει να παρεις και λιγο πιο φαρδια.

παντως με 300 κατοσταρικα βρισκεις ανετα πολυ καλη μετχειρισμενη σανιδα και δεστρες.

να μην σου πως και καινουργιο εξοπλισμο μπορεις να βρεις.

ψαξε περσινα μοντελα σε 50%. οι διαφορες των φετινων περσυνων προπερσυνων ειναι πολυ μικρες... να μην πω μονο τα χρωματα αλλαζουν σε καποιες!!!
                            LIB-TECH TRS BTX
                            A.SNOW David Vincent

Comment

Originally posted by angel

μιας και εισαι καινουργιος κοιτα για μια all mountain freestyle σανιδα γυρω στο 158-159.

αν φορας πανω απο 44 νουμερο ισως χρειαστει να παρεις και λιγο πιο φαρδια.

παντως με 300 κατοσταρικα βρισκεις ανετα πολυ καλη μετχειρισμενη σανιδα και δεστρες.

να μην σου πως και καινουργιο εξοπλισμο μπορεις να βρεις.

ψαξε περσινα μοντελα σε 50%. οι διαφορες των φετινων περσυνων προπερσυνων ειναι πολυ μικρες... να μην πω μονο τα χρωματα αλλαζουν σε καποιες!!!
                              σωστα..και ελεγα τι ξεχασα...σε κανονικο παπουτσι φοραω 43-44 αναλογα με το παπουτσι..αρα τι πλατος θα ηταν καλο για την σανιδα?

Comment

Working...
                              X