Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σχολη εκμαθησης σκι για παιδια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Σχολη εκμαθησης σκι για παιδια

Γεια σας,

ενδιαφερομαι να μαθω για σχολες χιονοδρομιας που να αναλαμβανουν μικρα παιδια.

Η δικια μου ειναι 5 χρονων και εχω κανει καποιες προσπαθειες να της μαθω σκι αλλα δεν ηταν επιτυχημενες. Γι'αυτο σκεφτομουν καποιο συλλογο η' καποια ομαδα.

Δεν θα προτιμουσα τις σχολες που υπαρχουν στα χιονοδρομικα, για πολλους και διαφορους λογους. Προτιμω ομαδα για και εκεινη συμπεριφερεται τελειως διαφορετικα στα πλαισια μιας ομαδας. Την εχω δει απο αλλες δραστηριοτητες.

Οποτε αν ξερετε τιποτα θα με βοηθουσατε παρα πολυ.

Ευχαριστω

Θοδωρης

ΥΓ: σορρυ αν το θεμα εχει ξαναειπωθει στο φορουμ αλλα με αναζητηση που εκανα δεν καταφερα να βρω κατι σχετικο.

Μακράν ο καλύτερος στην Ελλάδα είναι ο <a href=http://www.miliascamps.gr" target="_blank">www.miliascamps.gr</A>. Είναι ειδικός στα παιδιά αλλά δεν ξέρω αν παίρνει τόσο μικρά παιδιά.

Για λίγο μεγαλύτερα παιδιά υπάρχουν οι σχολές του ΕΟΣ Αχαρνών και του ΕΟΣ Αθηνών.

Δεν θα εμπιστευόμουν στα τυφλά κανένα άλλο δάσκαλο που δουλεύει στο βουνό εκτός αν ήταν κολλητός μου.

"

Comment

Αυτο ακριβως ειναι και το δικο μου προβλημα. Δεν μπορω να εμπιστευτω τους δασκαλους που βρισκεις πανω στο χιονοδρομικο. Γι'αυτο ψαχνω κατι πιο οργανωμενο.

Βλεποντας παντως αυτο που ειπες, στο σιτε τους μιλανε για παιδια δημοτικου και οχι μικροτερα.

Εχεις μιπως πληροφοριες για τους ΕΟΣ? Αξιζει τον κοπο? Κανουν καλη δουλεια?

Comment

Εγώ με τη δικιά μου που είναι φέτος 4 χρονών ξεκίνησα μόνος μου από πέρυσι. Σίγουρα με άλλα παιδιά θα είναι πολύ καλύτερα. Πέρυσι που είπα μισοαστεία-μισοσοβαρά στον Τζώρτζη (τον Μηλιά) που είναι και γνωστός, να του τη δώσω, αρνηθηκε κατηγορηματικά γιατί όπως μου είπε τόσο μικρά παιδιά δύσκολα επικοινωνούν και θέλουν συνέχεια τη μαμά, το μπαμπά, τα κακά, το πιπί, το νάνι και άλλα πολλά που δεν έχουν τελειωμό. Μου είπε όμως να του τη πάω όταν γίνει 5 κι εγώ το κρατάω.

Όσο αφορά τη ποιότητα οι Μηλιάδες είναι μακράν οι καλύτεροι. Έχουν εμπειρία και μεράκι με τα παιδιά και φτιάχνουν παρέες. Οι δύο ορειβατικοί που οργανώνουν κάθε χρόνο σχολές δε νομίζω να παίρνουν τόσο μκρά παιδιά. Η ποιότητα της δουλειάς τους είναι ικανοποιητική και υπάρχει και η προοπτική της εξέλιξης. Η κόρη ενός φίλου πέρασε από τον ΕΟΣ Αθηνών συνέχισε στον ΕΟΣ Αχαρνών ξαναγύρισε στον ΕΟΣ Αθηνών και τώρα που είναι 15 χρονών, είναι στην αθλητική ομάδα σκι του ΕΟΣ Αθηνών. Οι σύλλογοι είναι και φτηνότεροι από τους Μηλιάδες.

Comment

Σε ευχαριστω πολυ PK. Μιλησα με ΕΟΣ Αχαρνων και αναλαμβανουν απο 5 χρονων. Το κοστος ειναι 350€ για 4 φορες (μαζι με μεταφορες και εξοπλισμο). Αν πας και στον 2ο κυκλο (αλλα 4 μαθηματα) ειναι πιο φθηνα. Μου φανηκαν αρκετα οργανωμενοι. Λεω να παρω τωρα και τους αλλους 2 για να δω. Edited by: theo005

Comment

Παναγιά μου κάλα τι σας βάζουν να πληρώνεται???? Στην Νάουσα για 30 με 35 μαθήματα δηλαδή για όλη την σεζόν δεν πληρώνουν ποτέ παραπάνω απο 500 ευρώ....Πάντως ελιναι η σωστότερη κίνηση να την βάλεις σε σύλλογο γιατί μαθαίνουν σωστό σκι. Ο ανιψιός μου ξεκίνησε 6 χρονών και στο τέλος της σεζόν κατέβαινε με άνεση και την μαυρή στα πηγάδια.
            :confused::bump2:

Comment

τι τιμες ειναι αυτες ρε παιδια ...με τοσα λεφτα παω αυστρια και μαθηματα μια βδομαδα και να δεις τι σκι θα μαθει...ετσι και αλλιως τα παιδια αρπαζουν πολυ ευκολα τα πραγματα...και μαθαινουν πολυ γρηγορα ...οποτε προσωπικα πιστευω δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα...σε συλλογους...οσο στη ναουσα αξιζει περισσοτερο ...30-35 μαθηματα 500..εκει ναι...αλλα και παλι δεν χριαζονται τοσα μαθηματα...γνωμη μου..

Comment

Δες εδώ τη σχολή του ΕΟΣ Αχαρνών: <a href=http://www.eosacharn&#111;n.gr/sholihi&#111;nodromias.html" target="_blank">http://www.eosacharnon.gr/sholihionodromias.html</A>

και εδώ τη σχολή του ΕΟΣ Αθηνών: http://www.eosathinon.gr/Akadimia%20ski%202010.htm

Όπως βλέπεις οι τελευταίοι παίρνουν παιδιά από 6 ετών."

Comment

Ευχαριστω ΠΚ.

@Μαρια και NGK: στην τιμη περιλαμβανονται και μεταφορα απο Αθηνα με επιστροφη καθως και εξοπλισμος και ρουχα. Δεν λεω οτι ειναι φθηνα αλλα δεν μου φανηκαν και υπερβολικα. Δεν ξερω πως ειναι στην Ναουσα. Αν ειναι ετσι οπως τα λετε, ειναι σουπερ

Comment

Working...
                  X