Φίλε clouseau το BOA τι λέει??Από πλευράς ευκολίας ξέρω οτι δεν παίζετε...απο πλευράς φθοράς???
μια χαρα κανενα προβλημα. καμια 15αρια φορες που τσουλησα περσι και δεν παρατηρησα οτιδηποτε... δεν χαλαει ετσι ευκολα αν ετσι πιστευεις. αλλα και να κοπει το συρμα, μπαινει ευκολα ανταλλακτικο.
Σ'ευχαριστώ πολύ αδερφέ περιμένω πως και πως να ερθει η καινούργια παραλαβή και είμαι μεταξύ jackson ή insano(που εχουν και focus boa)
Φίλε clouseau το BOA τι λέει??Από πλευράς ευκολίας ξέρω οτι δεν παίζετε...απο πλευράς φθοράς???
μια χαρα κανενα προβλημα. καμια 15αρια φορες που τσουλησα περσι και δεν παρατηρησα οτιδηποτε... δεν χαλαει ετσι ευκολα αν ετσι πιστευεις. αλλα και να κοπει το συρμα, μπαινει ευκολα ανταλλακτικο.
Σ'ευχαριστώ πολύ αδερφέ περιμένω πως και πως να ερθει η καινούργια παραλαβή και είμαι μεταξύ jackson ή insano(που εχουν και focus boa)
σιγουρα καλυτερο το focus boa. βεβαια ποιο ακριβο και συνηθως το βαζουνε σε πολυ σκληρες μποτες.
το θέμα ρε σι TURMS είναι ότι οι insano είναι λίγο πιο σκληρές(αλλά πιο ελαφριές) σε σχέση με τις jackson και η απωρεία μου είναι!Σαν μέτριο επίπεδο που είμαι τι να επιλέξω???
να σου πω την αλήθεια σαν χρώμα και σαν σχέδιο μου αρεσουν πιο πολύ(στο μαύρο) οι insano (γούστα!)
φιλε μου τι να το κανεις το ωραιο σχεδιο/χρωμα αν δεν σε βολευει και στο τελος σε δυσκολευει αντι να σε βοηθα;στο βουνο πασαρελα κανουν οι δηθεν,αυτοι που πανε να κατσουν για καφε και να μαυρισουν απο τον ηλιο που τους καιει το προσωπο για να λενε α,εγω πηγα στο βουνο για snowboard και τι κανουν στο βουνο τελικα;χαζευουν ολους τους αλλους!
διαλεγουμε τον εξοπλισμο μας πρωτα με τις αναγκες μας στο βουνο και ο παραγοντας χρωμα ερχεται τελευταιος!
Απλα η απορία μου είναι πια απο τις 2 να πάρω? δεν εχω κολήματα του τύπου δεν μου αρέσει το χρώμα κι ας κάνει πανω μου τέλεια..οπότε θα πάρω κάτι για να κάνω πασαρέλα!
επειδή είχα και ένα μικρο ατυχημα περσι στο καρπενήσι είπα οτι για την μπότα δεν θα τσιγκουνεφτώ καθόλου τα λεφτά και θα πάρω αυτο που πρέπει και μου κάνει απόλυτα!
το θέμα ρε σι TURMS είναι ότι οι insano είναι λίγο πιο σκληρές(αλλά πιο ελαφριές) σε σχέση με τις jackson και η απωρεία μου είναι!Σαν μέτριο επίπεδο που είμαι τι να επιλέξω???να σου πω την αλήθεια σαν χρώμα και σαν σχέδιο μου αρεσουν πιο πολύ(στο μαύρο) οι insano (γούστα!)
εχει δικιο ο liapos...
παντως εγω σκληρες θα παρω....αυτες που πηραν ηταν καπως στην μεση, και τωρα ειναι σαν σταρακια...
εξαρταται και απο τα κιλα σου βεβαια, πως σου καθονται κλπ
Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις
75 kg και 1.82h μικρή είναι η διαφορά στο flex μην φανταστείς.Λοιπόν το πιο απλό που έχω να κάνω είναι απλα να τις δοκιμάσω και τις 2 και όποια μου κάθετε καλύτερα...
και οι 9/10 αν δεν σου φανουν τσιμεντο στα ποδια, μια χαρα θα ειναι. ειδικα για freeride που θες να εχουν ποιο αμεση αποκριση.
και το focus boa ειναι ανωτερο απο το απλο.
αλλα το καλυτερο ειναι να δοκιμασεις για να εχεις οσο το δυνατο καλυτερη εικονα. βεβαια την καλυτερη γνωμη την διαμορφωνεις στο βουνο σε action και οχι στο μαγαζι. αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. για αυτο φροντισε να τις φορεσεις αρκετη ωρα στο καταστημα
Comment