Announcement

Collapse
No announcement yet.

IP Web κάμερα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• IP Web κάμερα

Είμαι έτοιμος να προχωρήσω σε αγορά IP κάμερας που θα βλέπει στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης. Υπάρχουν μερικές τεχνικές και νομικές απορίες όμως.

Το ότι πρέπει να είναι IP κάμερα είναι δεδομένο. Το ότι θα είναι ενσύρματη το ίδιο. Σύνδεση ADSL υπάρχει και πάρα πολύ καλό σημείο. Με ένα αρχικό ψάξιμο που έχω κάνει έχω καταλήξει στην VIVOTEK Outdoor IP8330

Η κάμερα θα μπει στον τρίτο όροφο σε κτίριο που βλέπει την κεντρική πλατεία. Κάποια πρόταση/συμβουλή για άλλη κάμερα μέχρι τα 350/400 ευρώ?

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κώλυμα με την τοποθέτηση μιας τέτοιας κάμερας σε αστικό περιβάλλον? Προφανώς δεν θα σημαδεύει το διαμέρισμα του γείτονα αλλά θα δείχνει μια γενική κάτοψη της πλατείας. Υπάρχει όριο στην ανάλυση που μεταδίδεται?

Όποιος γνωρίζει κάτι επί του θέματος θα το εκτιμούσα πολύ αν μπορούσε να βοηθήσει.

Αν δεν υπάρχει κάποιο νομικό θέμα η κάμερα μπορεί να παίζει την επόμενη εβδομάδα. Έτσι σε συνδυασμό με τον σταθμό που έχουμε τοποθετήσει στην πόλη θα έχουμε μια πλήρη άποψη για τις καιρικές συνθήκες στην περιοχή μας.

Gordon….. θέλεις την γνώμη μου???

ΜΗΝ την βάλεις.

Εγώ την είχα τρία χρόνια. Έβλεπε πλατεία και την είχα να δείχνει live στα παρακάτω.....

<a href=http://www.e-achaia.gr/weather/Current_Vantage_Pro.htm" target="_blank">Κλικ στον μετ.σταθμό</a>

κλικ στο site μου

Έφαγα 2 καταγγελίες και μια δυο απειλές από αναρχικοτέτοιους. Τελικά την ξήλωσα (δεν θα βγάλω και τον καρκίνο) και μόλις βρω ευκαιρία θα την βάλω σε άλλο σημείο του σπιτιού μου, που βλέπει Κορινθιακό και κάτι δέντρα.

ΜΗΝ την βάλεις. Θα με θυμηθείς.

Αν παρ όλα αυτά επιμένεις..... για να είσαι νομικά κατοχυρωμένος, μπορείς να επικοινωνήσεις με την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων και να σου θέσουν τα όρια στα οποία πρέπει να κινηθείς. Αυτά έχουν να κάνουν με το κάθε πότε ανανεώνει, την ανάλυση, το ύψος που έχει τοποθετηθεί και τις μοίρες που κοιτάει. Το πρόβλημά τους είναι, ότι δεν πρέπει να γίνεται ταυτοποίηση προσώπων, καταστάσεων, ενεργειών. Δλδ....αν γίνεται διαδήλωση στην πλατεία, αν στην απέναντι πολυκατοικία κάποιος αλλάζει τέντες για πχ και μπορεί να το καταλάβει κάποιος....κλπ κλπ.
    Edited by: AKIS-EGIO "
    ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Web cam, live καιρός στο Αιγιο
    http://www.e-achaia.gr

Comment

Το φοβόμουν ότι θα υπήρχε τέτοια εμπειρία από κάποιον άλλο. Μήπως προσανατολιστώ τότε και δεν δείχνει την πλατεία αλλά ψηλά και βλέπει σκεπές και τα βουνά από πίσω.

Πήρε τηλέφωνο στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων και δεν απαντάνε. Βέβαια οι περιορισμοί που αναφέρεις είναι ξεκάθαροι και λύνουν τις απορίες μου αλλά μήπως μου έλεγαν κάτι παραπάνω. Θα προσπαθήσω και αύριο το πρωί.

Comment

Προκοπη πολυ καλη σκεψη.θα δουμε τι μπορουμε να κανουμε!

λοιπον εχω πετυχει και εναν αλλο μετεωρολογικο σταθμο στην τριπολη αλλα δεν ξερω ποιος τον εχει!θα το δουμε και αυτο γιατι ειναι σε αλλο σημειο και οι διαφορες θα εχουν ενδιαφερον πιστευω!
        Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
        Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
        Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

Working...
        X