Announcement

Collapse
No announcement yet.

αγορά εξοπλισμού

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• αγορά εξοπλισμού

[i]Καλησπέρα χρειάζομαι τη βοήθεια σας....

Κανω σκι εδώ και πολλά χρόνια (γυρω στα 12) αλλά μόνο 3-4 φορές το χρόνο και καμιά φορά όπως πέρσι μόνο 1!! Το επίπεδο μου θα το χαρακτήριζα μέτριο και ίσως και χαμηλότερο γιατί ενώ μπορώ να κατέβω οποιαδήποτε πίστα αυτό δεν γίνεται με σχετική ανεση σε όλες.....!

Τόσα χρόνια ημουν στα νοικιάρικα και φέτος αποφάσισα να αγοράσς εξοπλισμό!!

Εχω υψος 1.78 και έιμαι 75 κιλά ...

Το budget ανέρχεται σε 500-600 ευρώ για πέδιλα δέστρες και μπότες και φυσικά δεν μιλάω για φετινά μοντέλα...

Με ενδιαφέρει κυρίως η πίστα αλλα θέλω πέδιλο το οποιο αμα θελήσω να είναι αξιοπρεπες και στις οφ-πιστα διαδρομες...

Ακούω προτάσεις!!"

Originally posted by vakg
    [i]Καλησπέρα χρειάζομαι τη βοήθεια σας....

Κανω σκι εδώ και πολλά χρόνια (γυρω στα 12) αλλά μόνο 3-4 φορές το χρόνο και καμιά φορά όπως πέρσι μόνο 1!! Το επίπεδο μου θα το χαρακτήριζα μέτριο και ίσως και χαμηλότερο γιατί ενώ μπορώ να κατέβω οποιαδήποτε πίστα αυτό δεν γίνεται με σχετική ανεση σε όλες.....!

Τόσα χρόνια ημουν στα νοικιάρικα και φέτος αποφάσισα να αγοράσς εξοπλισμό!!

Εχω υψος 1.78 και έιμαι 75 κιλά ...

Το budget ανέρχεται σε 500-600 ευρώ για πέδιλα δέστρες και μπότες και φυσικά δεν μιλάω για φετινά μοντέλα...

Με ενδιαφέρει κυρίως η πίστα αλλα θέλω πέδιλο το οποιο αμα θελήσω να είναι αξιοπρεπες και στις οφ-πιστα διαδρομες...

Ακούω προτάσεις!!

Tsekare to sigekrimeno katastima http://www.besto.gr/page.aspx?itemID=SPG35, tha vreis Voikl pou gia mena einai ta kalutera. 500-600 pou einai to budget sou einai para polla kata tin gnwmi mou...Panw apo 450 min dwseis"

Comment

Αξηζει για τοσες λιγες φορες να δωσεις τοσα λεφτα?

Εαν ναι (για σενα παντα ετσι?)

Τοτε δωσε προσοχη Πρωτα στις ΜΠΟΤΕΣ!!!!!

Οσο για τα σκι Ενα all-mountain ski θα σου επεφτε γαντι.

Καταστηματα και εταιριες εξοπλησμου υπαρχουν παντου και θα βολευτεις.....αλλα 600ε ειναι πολλα για αυτο που το θελεις(ελαχιστες φορες δηλαδη)

Η καλητερη λυση ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΠΟΤΑ και ενα σκι 2-3 χρονων στοκαρισμενο(καινουργιο) με τα βιας να φθασεις τα 450-500ε
      ....ο τρελος του χωριου

Comment

exeis p.m.
        GVAFI72

Comment

Stam θα το τσεκαρω αυτο που μου λες!!

gavis σκοπευω παντως φέτος να ασχοληθώ παραπάνω και ελπίζω πως τα καινουρια πεδιλα θα είναι ενα κίνητρο ακόμα!!

Σκοπεύω πάντως αύριο να πάω και σε συγκεκριμένο μαγαζι βορείων προαστίων με πολύ καλη φήμη για να κοιταξω από κοντά τι παίζει μαζι με φιλο που ξέρει...

Σας ευχαριστω πολυ όλους

Comment

Κανε μια έρευνα αγοράς. Πες μας τι βρήκες και θα σε βοηθήσουμε. Επειδή υπάρχουν πάρα πολλά διαφορετικά μοντέλα το καθένα θέλει διαφορετικό σχολιασμό. Θετικό είναι ότι ξεκινάς με ένα χρηματικό όριο. Το όριο του Gavis είναι πολύ καλό.

Comment

παιδία σας ευχαριστώ πολύ όλους και για τις συμβουλές και τα p.m. Τέλικα πήγα εκεί που σας έιπα σήμερα και με άψογη εξυπηρέτηση και πραγματικές γνώσεις δεν κρατήθηκα και αγόρασα τα παρακάτω

Nordica Hot Rod Igniter CA με δεστρες http://www.skinet.com/ski/gear/nordica/nordica-hot-rod-ignitor-ca-2010

και μπότες Nordica speedmachine

και όλα κοντά στο κάτω όριο του budget μου!! Ολα με εκπτωση γύρω στο 40%"

Comment

καλοφόρετα φιλαράκο!
                www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

kalotaxida !!!
                  GVAFI72

Comment

Kalorizika k kaloforeta file!

"

Comment

καλοτσούλιτα κ καλές βόλτες στα χιονισμένα βουνά...που σε λίγο...ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!

ΤΕΟ
                      DAVIS 6163 Pro2- Fan Aspirated & Radiation Shield
                      cyclogenesis.gr/kifissia

Comment

Σας ευχαριστω πολυ όλους !!! Πιστεύω έκανα καλή επιλογή! Τώρα το μόνο που λείπει είναι το χιόνι!!

Comment

Working...
                        X