Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΟΜΠΙΝΕΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΚΟΜΠΙΝΕΣ

Οποιος θεωρει οτι το δικο μας Forum ειναι στεγη για κομπινες και αυτοπροβολη συνφορουτομ ας το αναφερει εδω.Γιατι αν καταλαβω οτι οντως τρεχει κατι τετοιο ( καλιο φιδι να σε τσιμπησει η γαιδουρι να σε ..........)Προσωπικα ουτε ADMIN ειμαι ουτε θα ηθελα ουδεποτε να γινω, αλλα δεν μπορω να δεχτω καποιον σε αυτο το ΦΟΡΟΥΜ να προσπαθησει να εκμεταλευτει την φιλοξενια που μας παρεχεται. Για αυτο το λογο (επειδη αρχισε να πλανιεται κατι τετοιο σε διαφoρα Post kai να τα δηλητηριαζει) οποιος θελει να πει κατι με αποδειξεις ας το πει σε αυτο το Post.An oxi καλυτερα να σιωπησει.
    mountain

ΟΛΑ Τα φόρουμ καιρού είναι το καλό σκαλοπάτι και για επαγγελματίες και για ερασιτέχνες περί την μετεωρολογία, αν δεν το έχετε καταλάβει. Υπάρχει (θεωρώ) βέβαια πάντα η καλή πρόθεση από όλους...Ομως δεν είναι θέμα που μπορεί να συζητηθεί εδώ μέσα (θα προκαλέσει έριδες), τη στιγμή μάλιστα που επειδή είναι καθαρά θέμα ιδιοκτήτη, ο ίδιος ο Βατικιώτης δεν έχει ανακινήσει τέτοιο ζήτημα...

Απλά η γνώμη μου...

Υ.Γ. Και η λέξη κομπίνες είναι βαριά κατ εμέ... Edited by: beach-snow

http://weatherparty.blogspot.gr/
    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Maζι σου φιλε Βeach snow alla kata eme eiδα τα διαφορα ποστ του καιρου να δηλητηριαζονται απο αυτο το πραμα.Καιδεν μου αρεσει.Οποιος θελει να πει κατι ας το πει εδω και ας αφησει τα αλλα ποστ.Αμα το χαλασουμε και αυτο ε αστα να πανε.(Το κλιμα στο φορουμ ενοοω).Μπορουν καλλιστα οι ADMIN NA πεταξουν εκτος το ποστ δικαιωμα ανευθερετο εχουν .ΑΛΛΑ και η λεξη (κομπινεσ)μην σε πειραζει οι προθεσεις να σε ενοχλουν. Την καληνυχτα μου φιλε
      mountain

Comment

ρε παιδια τι εγινε και δεν πηραμε χαμπαρυ?σε πια ποστ και τι?
        καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Originally posted by mountain
          Maζι σου φιλε Βeach snow alla kata eme eiδα τα διαφορα ποστ του καιρου να δηλητηριαζονται απο αυτο το πραμα.Καιδεν μου αρεσει.Οποιος θελει να πει κατι ας το πει εδω και ας αφησει τα αλλα ποστ.Αμα το χαλασουμε και αυτο ε αστα να πανε.(Το κλιμα στο φορουμ ενοοω).Μπορουν καλλιστα οι ADMIN NA πεταξουν εκτος το ποστ δικαιωμα ανευθερετο εχουν .ΑΛΛΑ και η λεξη (κομπινεσ)μην σε πειραζει οι προθεσεις να σε ενοχλουν. Την καληνυχτα μου φιλε

και μεις κοιμομαστε ......ΤΙ ΕΓΙΝΕ JOHN?
          ....ο τρελος του χωριου

Comment

Working...
          X