Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΔΙΑ!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΔΙΑ!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!

Εχω απο το πρωι,με adsl συνδεση,και δεν μπορω να μπω....φυσικο..

Θελω να εκφρασω την ΑΙΔΙΑ μου,προς τους δημοσιογραφους κυρις ιδοτικων καναλιων,παρουσιαστες πρωινων εκπομπων,και αρκετους πολους,οι οποιοι καταφεραν να πανικοβαλουν τον κοσμο,χωρις ιδιαιτερα συμαντικο λογο.
    Στη λαρισα σημερα,απο εχθες το βραδυ,δεν εχει ριξει ουτε μια νυφαδα,και ομως καταφεραν να τους εγκλοβισουν στα σπιτια τους.Πρωτη ημερα εκπτωσεων,και τα μαγαζια,αν συνεχισουν αυτη την κατασταση θα χρεωκοπισουν.
    Δυστικος το ΚΟΥΤΙ εκανε παλι την δουλεια του ακομα μια φορα.
    Συνχαρητηρια,σε οσους πηραν τηλεφωνο στο mega το πρωι,και τους ξεχεσαν ολους!
    Ντροπη στον κυριο Παπαδακη,που βγηκε και ανεφερε για ισχηρη χιονοπτωση στο κεντρο της λαρισας.Ενω ακομα δεν εχει ριξει τιποτα.
    Ηρεμηστε ρε παλικαρια των μεσων μαζικης πληροφορησης.ΕΛΕΟΣ! Ασχοληθητε με τιποτε αλλο...μια απλη κακοκαιρια ειναι! Τι να πουνε αλλες χωρες? Χειμονας εινα! δεν ειναι καλοκαιρι! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!
    Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

και γω φανη που εχω dsl 1024 παλι σερνεται.
    οντως εχουν καταντησει αηδια μεχρι και στα πρωιναδικα βγαινουν και μιλανε ελεος πια.

λενε σιβηρια η ελλαδα λες και εχει -50

τελος παντον πωσ ειναι τα πραγματα στη λαρισα?
    as long as we have memories,yesterday remains

Comment

Όλη η τηλεόραση έχει καταντήσει αηδία...

Comment

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΕΓΡΑΨΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ''ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...''
        ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑ ΦΟΡΕΣ Ε-ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ Ν'ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΒΡΙΣΙΜΟ ΜΑΖΙΚΑ!!!

Comment

Working...
        X