Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΛΙΩΣΕ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΛΙΩΣΕ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ!

Λιώσε στο χιόνι είναι το νέο σλόγκαν του χ.κ. Καλαβρύτων!
    Μας αρέσει γιατί αντιπροσωπεύει το πάθος μας για σκι/snowboard, χιονισμένα τοπία και καιρικά φαινόμενα!
    Καλορίζικο!!
    30 χρόνια Snow Report

[i]

Κακό !!! Edited by: Wipika "
    www.exploremessinia.com

Comment

Υπήρχαν και καλύτερα από αυτό αλλά έτσι και αλλιώς δεν αλλάζει σε τίποτα τη λειτουργία ή την οργάνωση του κέντρου.
      Lib tech skate banana!!!!

Comment

Δεν μου αρέσει![i]"
        In snow we trust...

Comment

καλορίζικο!!
          first chair last call...

Comment

Tο λειώσε δεν μ αρέσει γιατί συνδιάζεται με το λειώσιμο του χιονιού και σεινηρμικά είναι κακιά στιγμή..Θα προτιμούσα π.χ.σχίστε το χιόνι" "
            Αίνος...Ενα χιονοβούνι για λίγους..

Comment

To «Λιώσε» μάλλον ήταν η επιτυχία του και ψηφίστηκε. Παίζει με την αντίθεση . «Έλιωσα στο σκι , στην πούδρα κτλ» oi πιο κοινές εκφράσεις των μυημένων , γι αυτό και δεν τους ξένισε.
              Ακούγετε οξύμωρο όσο το ότι κάνουμε σκι στην Ελλάδα και μάλιστα στην Πελοπόννησο για έναν Ελβετό….(Ελλάδα και χιονι γι αυτούς είναι αντίθετες έννοιες. Για μας όμως όχι)
              [i]

...αλλα μην τρελαθούμε κι όλας απλά ένα slogan ειναι.Μονο που γινετε κουβέντα κέρδος για το Χ.Κ.Κ. ειναι
              Edited by: Maximus "
              The general who became a slave. The slave who became a gladiator. The gladiator who defied an "emperor"...

Comment

Ουτε και εμενα μου αρεσει αλλα τι να κανουμε.Τυχερο να ειναι μονο!!!!!!!
                Παλι καλα που μου αρεσει ο Χελμος [i]

"

Comment

Ουτε εμενα μου αρεσει, πολυ μπαναλ,

περιμενα κατι πιο σικατο ανταξιο των νεων αλλαγων

any way, καλοριζικο, και ο εμπνευστης να χαρει το βραβειο τουEdited by: mkmk
                  ΧΕΛΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!

Comment

Originally posted by lambros.kef
                    Tο λειώσε δεν μ αρέσει γιατί συνδιάζεται με το λειώσιμο του χιονιού και σεινηρμικά είναι κακιά στιγμή..Θα προτιμούσα π.χ.σχίστε το χιόνι"

[TUBE]hazztbxVQgw[/TUBE]"

Comment

Παιδια το slogan ψηφιστηκε απο το κοινο και επιλεχθηκε απο την πλειοψηφια του κοινου δημοκρατικα."

Comment

ξενερωσα τρελα ακου λιωσε στο χιονι....καλα απο ολα τα slogan αυτο ηταν το καλυτερο...αλλα αφου ετσι θελουν ...εγω τι να κανω...καλο χειμωνα να εχουμε...και να λιωσουμε στο χιονι...

Comment

καποιος φιλος χτες μου ειπε οτι το σλογκαν απευθυνεται σε ατομα που δεν εχουν σχεση με το χιονοδρομικο και συμφωνω σε αυτο .
                          υποτιθεται οτι ειναι μεσο προσελκυσης οποτε οσοι ψηφισαν πιθανολογω το εκαναν με γνωμονα τι αρεσει σε αυτους και οχι αν θα αρεσει σε καποιον που δεν εχει σχεση με το χιονι .το σωμα αποφασισε.
                          μακαρι να γινονται συχνες ψηφοφοριες γκαλοπ μεταξυ των πελατων και για αλλα θεματα του κεντρου.
                          ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

Working...
                          X