Παιδια θελω να παρω την ετησια καρτα του Καιμακ. Ωστόσο η προσφορα λεει οτι ισχυει μεχρι 30/9, αν και στο cybex το συστημα μου δινει τη δυνατοτητα να την αγορασω με πιστωτικη. Γνωριζετε αν υπαρχει αλλη τιμη και πως μπορώ να την παρω?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ετήσια καρτα Καιμακ
Collapse
X
-
Απο την προηγουμενη εβδομαδα προσπαθω να επικοινωνησω με καποιον υπευθυνο του χιον κεντρου και ουτε τα τηλεφωνα δεν σηκωνουν. Ετσι προσπαθουν να μαζεψουν πελατες???????? Αν ειναι θα παρω την ετησια στα πηγαδια που φαινεται πως ειναι ανοιχτο το μαγαζι. Γιατι στο Καιμακ μαλλον το εκλεισαν....K2 EXTREME!!
-
Originally posted by xtreme ngΑπο την προηγουμενη εβδομαδα προσπαθω να επικοινωνησω με καποιον υπευθυνο του χιον κεντρου και ουτε τα τηλεφωνα δεν σηκωνουν. Ετσι προσπαθουν να μαζεψουν πελατες???????? Αν ειναι θα παρω την ετησια στα πηγαδια που φαινεται πως ειναι ανοιχτο το μαγαζι. Γιατι στο Καιμακ μαλλον το εκλεισαν....
kαι δικια μου απορεια.......
Το σαλε δεν δουλευει?
καποιος που παει στον Αγ.Αθανασιο δεν μπορει να ανεβει για καφε?
Να μου πειτε εαν δουλευαν .....δεν θα ανοιγαν και τις ΚΑΜΕΡΕΣ[i]"....ο τρελος του χωριου
Comment
-
Originally posted by xtreme ngΑπο την προηγουμενη εβδομαδα προσπαθω να επικοινωνησω με καποιον υπευθυνο του χιον κεντρου και ουτε τα τηλεφωνα δεν σηκωνουν. Ετσι προσπαθουν να μαζεψουν πελατες???????? Αν ειναι θα παρω την ετησια στα πηγαδια που φαινεται πως ειναι ανοιχτο το μαγαζι. Γιατι στο Καιμακ μαλλον το εκλεισαν....
Απ'οσο ξερω δεν εχει ρευμα το Χ.Κ ...και το θεωρω απιθανο να βρεις καποιον υπευθυνο επανω τωρα.... Οσο για την καρτα καλυτερα θα ηταν να μιλησεις με καποιον απο το snowreport μιας και μεσα απο εδω δινονταν οι παραγελιες....Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
fotini_kostoglou@yahoo.gr
Facebook: Fotini Kostoglou
Comment
-
καλημερα ..
και για ποιο λογο η καρτα να προωθείτε μονο μέσο του φορουμ και οχι του χκ????
εαν δηλαδη δεν μπόρεση για οποιοδήποτε λογο να ανοιξη το χκ τι θέση θα εχει το φορουμ !!!θα επιστραφουν αραγε τα χρηματα ???
δικοι μου προβληματισμοί και για να μην εχει επανω ρευμα .σημαίνει οτι το εχουνε κόψη ....και μετα τρεχάτε να ξανα συνδέσουμε !!!!http://www.skafotexniki.gr
ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ
Comment
-
Originally posted by PRESIDENTκαλημερα ..
εαν δηλαδη δεν μπόρεση για οποιοδήποτε λογο να ανοιξη το χκ τι θέση θα εχει το φορουμ !!!θα επιστραφουν αραγε τα χρηματα ???
δικοι μου προβληματισμοί και για να μην εχει επανω ρευμα .σημαίνει οτι το εχουνε κόψη ....και μετα τρεχάτε να ξανα συνδέσουμε !!!!
ΝΙΚΟΛΑ
Οι προσφορες των χιονοδρομικων ....τρεχουν" σε ολα τα φορουμ θα παω να δω και στα αλλα εαν εγραψες το ιδιο ΑΡΘΡΟ
Εαν δεν το εγραψες την ιδια ωρα και στα αλλα φορουμ.......την εβαψες

"
....ο τρελος του χωριου
Comment
-
Originally posted by gavisOriginally posted by PRESIDENTκαλημερα ..
δικοι μου προβληματισμοί και για να μην εχει επανω ρευμα .σημαίνει οτι το εχουνε κόψη ....και μετα τρεχάτε να ξανα συνδέσουμε !!!!
ΝΙΚΟΛΑ
Οι προσφορες των χιονοδρομικων ....τρεχουν" σε ολα τα φορουμ θα παω να δω και στα αλλα εαν εγραψες το ιδιο ΑΡΘΡΟ

το ιδιο ισχύει για ολα τα φορουμ
...
υσ μην βιάζεσαι να απάντησής σε οτι γράφω πρώτος ...
βαδίζεις πατητός για μοντ
"http://www.skafotexniki.gr
ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ
Comment
-
Ωραίααααααααα [i]"Originally posted by beautyOriginally posted by xtreme ngΑπο την προηγουμενη εβδομαδα προσπαθω να επικοινωνησω με καποιον υπευθυνο του χιον κεντρου και ουτε τα τηλεφωνα δεν σηκωνουν. Ετσι προσπαθουν να μαζεψουν πελατες???????? Αν ειναι θα παρω την ετησια στα πηγαδια που φαινεται πως ειναι ανοιχτο το μαγαζι. Γιατι στο Καιμακ μαλλον το εκλεισαν....
Απ'οσο ξερω δεν εχει ρευμα το Χ.Κ ...
Comment
-
Originally posted by PRESIDENTOriginally posted by gavisOriginally posted by PRESIDENTκαλημερα ..
ΝΙΚΟΛΑ

το ιδιο ισχύει για ολα τα φορουμ
...
υσ μην βιάζεσαι να απάντησής σε οτι γράφω πρώτος ...
βαδίζεις πατητός για μοντ
Aπο οτι βλεπω αποφευγεις να απαντησεις στο ερωτημα μου.......εσυ το ποσταρισες στα αλλα φορουμ?
ΜΟD...?
δεν ειναι κακο !!!!
1ο θα μπαναρω τον KAPTEN
οχι......οχι τον vanzel που τον εχω αχτι απο περυσι!!!!!Edited by: gavis "
....ο τρελος του χωριου
Comment

"
Comment