Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ 2010-2011

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Το ότι δεν είχε κόσμο του ΣΚ (παρότι ακόμα Φλεβάρης) έχει και την κακή του πλευρά..
    Μέσα Μάρτη δε θα πατάει πλέον ψυχή στο ΧΚ με ότι αυτό συνεπάγεται για την περαιτέρω λειτουργία του...

Comment

• Απιστευτο ΣΚ στα Καλαβρυτα με το καιρο να μας αποζημιωνει με τις ατελειωτες λιακαδες.......καλα για το χιονι και το ΧΚΚαλαβρυτων τι να πουμε....απλα τελεια ειδικα τα απατητα της Στυγας οπου λυσσαξαμε και τις δυο μερες με την καλυτεροτερη παρεα!!!![i]
      Καναμε επιτελους και αποσβεση την ετησια καρτα οποτε απο δω και περα θα ειμαστε στο δωρεαν!!!

ΥΓ. Στα τελειως αρνητικοτατα δυο πραγματα, υπηρξαν χιονοδρομοι που κατεβαιναν κυριολεκτικα με την ταυτοτητα στο στομα διχως αυριο(ειστε τυχεροι που δεν εχετε τραυματηστει ακομα)
      Το αλλο, λεω στην "μανταμιτσα" στην αφετηρια της Στυγας, γιατι δεν βαζετε το σανιδι σας δεσποινις στα ποδια σας και το κρατατε στα χερια και η απαντηση της οτι δεν μπορει να ανεβει στο καρεκλακι, η απαντηση μου συνυρμηκα ηταν οτι αφου δεν μπορεις τοτε γιατι ανεβαινεις εκει πανω, απαγορευτε να κρατατε το σανιδι στα χερια της λεω και η αποστομοτικη της απαντηση ηταν "ας μου απαγορευσει το ΧΚ την προσελευση μου λοιπον" εσυ γιατι ασχολεισαι.......ωραια παιδεια εχεις μανταμ

"
      Την υγειά μας ρε....
      www.skimag.gr

Comment

• Ηταν απλα υπεροχα σημερα!!!

Edited by: mikelos "

Comment

• [/QUOTE]

Το airbag ήταν έτοιμο, αλλά δεν ήταν φουσκωμένο σα να μου φάνηκε!!!!
          [/QUOTE]

αέρας φιλε μου... safety first... σήμερα όλα καλά!! Δευτέρα Τρίτη, ομοίως...
          σας περιμένουμε!
          FuNbaG By Riders - ski, snowboard, bmx, mountainbike, kitesurf, snowkite

Comment

• Το airbag ήταν έτοιμο, αλλά δεν ήταν φουσκωμένο σα να μου φάνηκε!!!!
            [/QUOTE]

αέρας φιλε μου... safety first... σήμερα όλα καλά!! Δευτέρα Τρίτη, ομοίως...
            σας περιμένουμε!
            [/QUOTE]

Αν και δεν ξερω αλλα καλα φαινοταν...

http://www.youtube.com/watch?v=ViUbVosXGI4
            http://www.youtube.com/watch?v=PuCJV3iypCM

Comment

• Originally posted by sbird
              Το ότι δεν είχε κόσμο του ΣΚ (παρότι ακόμα Φλεβάρης) έχει και την κακή του πλευρά..
              Μέσα Μάρτη δε θα πατάει πλέον ψυχή στο ΧΚ με ότι αυτό συνεπάγεται για την περαιτέρω λειτουργία του...

Και μένα μου φάνηκε παράξενο,υποθέτω ότι συνέβη επειδή ακολουθεί εορταστικό τριήμερο

Comment

• Originally posted by sbird
                Το ότι δεν είχε κόσμο του ΣΚ (παρότι ακόμα Φλεβάρης) έχει και την κακή του πλευρά..Μέσα Μάρτη δε θα πατάει πλέον ψυχή στο ΧΚ με ότι αυτό συνεπάγεται για την περαιτέρω λειτουργία του...
                Ελπίζω να μην εξελιχτεί ετσι. Αργησε κιόλας εφέτος η σεζόν,ας μην συρικνωθεί κι'άλλο.Πάντως οπως και νάχει η πολυκοσμία ποτέ δεν είναι ευχάριστη.
                Σπύρο,καλό τσούλημα αύριο.

Comment

• Έχουμε οικονομική κρίση παίδες...

Comment

• Μερικές φωτογραφίες από το Σάββατο. Έφτασα αργά (10:30) και έφυγα κατά τις 13:30. Δεν έκατσα για την συνάντηση γιατί είχα κανονίσει με φίλους στην Τρίπολη. Είχα πει να ανέβω πάλι την Κυριακή αλλά το είχα ξενυχτίσει και δεν...Μια άλλη φορά παίδες...

Πάντως η ομίχλη μας την έκανε λίγο αν και στο πάνω μέρος κάτι γινόταν.

Μερικές φώτο...

[i]

Edited by: gordonas "

Comment

• Originally posted by gordonas
                      Πάντως η ομίχλη μας την έκανε λίγο αν και στο πάνω μέρος κάτι γινόταν.

Μερικές φώτο...

[i]
                      Φιλαράκι ... πλάκα μας κάνεις και λες για ομίχλη με τέτοιες υπέροχες photos με θέα μέχρι τον .... Όλυμπο ; Αρκετά μας στοίχισε που χάσαμε τέτοια μέρα σήμερα λόγω του ότι περίμεναν ομίχλη ... ασε μην το κάνεις χειρότερο!

Edited by: powda "

Comment

• ρε gordonas εχεις τραβηξει και γ * * * ω τις φωτογραφιες!!![i]

εχεις χερι!!!!"

Comment

• Originally posted by powda
                          Φιλαράκι ... πλάκα μας κάνεις και λες για ομίχλη με τέτοιες υπέροχες photos με θέα μέχρι τον .... Όλυμπο [i]; Αρκετά μας στοίχισε που χάσαμε τέτοια μέρα σήμερα λόγω του ότι περίμεναν ομίχλη ... ασε μην το κάνεις χειρότερο! 
                          XAXAXAXA...Όχι ρε συ, είχε ομίχλη, δεν ήταν συνέχεια έτσι. Ειδικά κάτω είχε ομίχλη μέχρι τις 13:30 που έφυγα. Αργότερα δεν ξέρω. Θα μου πεις και τι μας νοιάζει τι γινόταν κάτω. Σωστό."

Comment

• Originally posted by RigaNi
                            ρε gordonas εχεις τραβηξει και γ * * * ω τις φωτογραφιες!!![i]

εχεις χερι!!!!
                            Δεν είναι ότι έχω χέρι. Απλά παίρνω μαζί μου πάντα φωτογραφική. Οι περισσότεροι τραβάνε με κινητό και την πατάνε.

Συμβουλή προς όλους. Αν θέλετε να έχετε φωτογραφίες να θυμόσαστε, μην τραβάτε ΠΟΤΕ με το κινητό. Βγάζει μάπα φωτογραφίες ακόμα και το καλύτερο. Μια καλή compact ψηφιακή είναι ότι πρέπει. Μικρή, φτηνή και θα έχεις φωτογραφίες να τις θυμάσαι."

Comment

• φτασαμε το πρωι στο παρκινκ και με τοση ομιχλη που ειχε ελεγα οτι θα την βγαλουμε για καφε στο σαλε! αμ δε! πηραμε τα σανιδια και απο την μεση του αναβατηρα Αχιλλεα και πανω τριβαμε τα ματια μας και δεν το πιστευαμε!με επιασε ο λαιμος μου απο τις φωνες που εριχνα βλεποντας ολο το πεδιο δρασης με φρεσκο χιονακι και τα δεντρα κατασπρα!ουτε ζεσταμα ουτε τιποτα,βουρ για δεντροπουδρες χωρις δευτερη σκεψη!επιτελους,επικες καταβασεις/διαδρομες μεσα απο τα κλαδια και κορμους δεντρων!πιστευω οτι μια ακομα καλη πουδρομερα θα μας την χαρισει...κατα τ'αλλα,λιωσαμε κλασικα στην στυγα και οταν βαρεθηκαμε,τιμησαμε το παρκο!
                              και σιγα σιγα ο τοπος καθαριζει απο πολλους και διαφορους και στο βουνο μενουν αυτοι που πραγματικα το αγαπουν!
                              μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• Γιώργη,την έκανα και δεν πρόλαβα να σας χαιρετήσω...Θα ξανακανονίσουμε το παρεάκι λοιπόν..όμορφα περάσαμε και σήμερα.. [i]"
                                Beati Paoli.........

Comment

Working...
                                X