αυτο που φαινεται στην cam στυγα 1 ειναι καποια μικρη χιονοστιβαδα?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ 2010-2011
Collapse
X
-
Μια μίνι αναφορά από μένα...Το βουνό έβαλε αρκετό χιόνι αλλά θα έλεγα οτι χρειάζεται τουλάχιστον άλλο τόσο...Στις 3 πίστες που έκανα - Θέτις 2 , Αρτεμις 1,2 πετρούλες μάζεψα στο πιατάκι..ήταν πολύυυυ ύπουλες.. ο ήλιος και η λευκαύγεια από το χιόνι τις εκρυβαν καλα. Η μαύρη ήταν τέλεια-σε ενα σημείο που χρειαζόταν προσοχη προς το τελος ηταν σημαδεμενο (εκτός δν βγήκα - 1η φορά φέτος στο βουνό + δεν ήμουν σίγουρος για το τι θα μάζευα απο κάτω, ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί δεν το πολυσκεφτηκαν και υποθέτω το καταχάρηκαν..)...η στύγα απο την 10η κολώνα και πάνω ήταν παγωτό και πράγματι φαίνοταν οτι είχε ξεκολλήσει καλό κομμάτι κατω απο τη καρέκλα και είχε σταματήσει λίγο πριν τη Στύγα 2...αυταααα..!!
υπάρχουν δυο οψεις πάντως - για 1η μερα της σεζον ήταν πολύ καλά - για τέλη γενάρη ας μην το συζητήσουμε καν..
Comment
-
Aύριο 27/1/2011 οι καιρικές συνθήκες δείχνουν ότι θα είναι ιδανικές για χιονοδρομία.Για αύριο σε λειτουργία η πίστα Λητώ με τον αναβατήρα Ερμή, η πίστα Ισμήνη με τον αναβατήρα Θέτις, οι πίστες Αντιγόνη και Ηλέκτρα με τον αναβατήρα ’ρτεμις, καθώς και ο αναβατήρας Αχιλλέας για πρόσβαση στη Βαθιά Λάκκα. Βρισκόμαστε σε αναμονή νέων χιονοπτώσεων."
Comment
-
Μια χαρα ητανε, ελιωσα απο τις 9.30 μεχρι τις 4.00. Καναμε 19 καταβασεις καπου 6500 μετρα vertical
τα 35 cm που αναφερει το site ειναι το min, στα λουκια ειχε κοντα 70
εκανα μονο offpiste και πετρες εφαγα λιγες, αλλα τα ski μου ειναι φαρδια και βουλιαζουν πολυ λιγο, οποτε ισα ισα που ακουμπησα μερικες
ακολουθει και videaki, θα το ποσταρω αργοτερα που θα εχει τελειωσει το upload.
Comment
-
Τέλη γενάρη και επιτέλους σωστός χειμώνας στον Χελμό!!!Αν και πιστεύω οτι έιμαστε στην μέση ακόμα και έχουμε πολλά να δούμε!!!Καλη σεζόν σε όλους!!(έστω και τόσο αργά)..-ΑΖΟΡΙΚΕ?ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
-ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΑΝΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ
Comment

Comment