Για αύριο σε λειτουργία η πίστα Λητώ με τον αναβατήρα Ερμή, η πίστα Ισμήνη με τον αναβατήρα Θέτις, οι πίστες Αντιγόνη και Ηλέκτρα με τον αναβατήρα ’ρτεμις, καθώς και ο αναβατήρας Αχιλλέας για πρόσβαση στη Βαθιά Λάκκα. Καταβάλλονται προσπάθειες για να δοθεί για χιονοδρομία και η πίστα Αλκμήνη με τον αναβατήρα Ηρακλή. Βρισκόμαστε σε αναμονή νέων χιονοπτώσεων."
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ 2010-2011
Collapse
X
-
Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια που καταβάλουν ώστε να λειτουργήσει το χκ και μάλιστα σε 24 ώρες!!!Πάντως θα είναι η πρώτη φορά που ξεκινάει τόσο αργά το χκ...-ΑΖΟΡΙΚΕ?ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
-ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΑΝΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ
Comment
-
Ευχαριστουμε ΧρηστοOriginally posted by KAPTENΓια αύριο σε λειτουργία η πίστα Λητώ με τον αναβατήρα Ερμή, η πίστα Ισμήνη με τον αναβατήρα Θέτις, οι πίστες Αντιγόνη και Ηλέκτρα με τον αναβατήρα ’ρτεμις, καθώς και ο αναβατήρας Αχιλλέας για πρόσβαση στη Βαθιά Λάκκα. Καταβάλλονται προσπάθειες για να δοθεί για χιονοδρομία και η πίστα Αλκμήνη με τον αναβατήρα Ηρακλή. Βρισκόμαστε σε αναμονή νέων χιονοπτώσεων.
"Αντε να δουμε.....
www.freerider.gr
Comment
-
Όσοι πάτε μπορείτε ελεύθερα να ξεπαρθενιάσετε όλες τις πούδρες που θα βρείτε αφού θα ρίξει κι άλλο μπόλικο..[i]..Ενώ εγώ σε ένα θρανίο στην 3η λυκείου...."-ΑΖΟΡΙΚΕ?ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
-ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΑΝΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ
Comment

Comment